Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o k****x 17 lat a nie miał tego syfu jeszcze w nosie, grzeczny chłopak musisz być.

Ziomkowie z 3 kl gimbazy wciągali to swego czasu co lekcje dopóki ich nie złapali :D

Opublikowano

Jak inaczej miałeś wciągnąć? Dupą?

Brałem pierwszy raz w gimnazjum. W sumie to zażywałem tylko na mocny katar, bo innego zastosowania w niej nie widziałem.

@misczkantera wydaje mi się, że jest w sumie tylko na katar. Nie czułem niczego, poza zajebistym wyczyszczeniem nosa.

Opublikowano

o k****x 17 lat a nie miał tego syfu jeszcze w nosie, grzeczny chłopak musisz być.

Ziomkowie z 3 kl gimbazy wciągali to swego czasu co lekcje dopóki ich nie złapali :D

nigdy fajki nie trzymałem nawet, jakiś alkohol to tylko w domu przeważnie

Jak inaczej miałeś wciągnąć? Dupą?

Brałem pierwszy raz w gimnazjum. W sumie to zażywałem tylko na mocny katar, bo innego zastosowania w niej nie widziałem.

nie no, wystraszyłem się trochę i chciałem rodzicom mówić, ale c**j xp miałem katar jak coś.

Opublikowano

Jezu tabaka ma własciwosci lecznicze i jest zdrowa a o tym tak piszesz jakbyś here brał xD

Czasem się wciągało w gimnazjum.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tabaka jest przeznaczona na katar i brałem kilka razy w podstawówce, ah te czasy kiedy myślało się ze tabaka jest nielegalna jak kokaina. 

Opublikowano

Jakoś w 2 gimnazjum pierwszy i ostatni raz jak kolega przyniósł. Pamiętam, że na przerwie ktoś musiał stać na przypale :D

Opublikowano

Jak miałem 12 lat, miałem sporo i zawsze na katar brałem.

Opublikowano

Ja wciągam już jakiś rok i przyznam ze czasami pomaga chociaż jak zaczniej zażywać już jakiś czas to potem nos zatyka. Ale na katar świetne

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie rozumiem co w tym takiego fajnego. Przecież to jest na katar.  :makka: A co do tematu; kiedy miałem zapalenie płuc oraz katar, brałem to, bo prawie oddychać nie mogłem.

Opublikowano

mój znajomy w drugiej klasie gimbazjum tam sie nawpierdalał tabaki że porzygał się, a potem coś mu odjebało i jebnął status na GG i przez to stracił laske życia (best 3 miechy ever) 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

mój znajomy w drugiej klasie gimbazjum tam sie nawpierdalał tabaki że porzygał się, a potem coś mu odjebało i jebnął status na GG i przez to stracił laske życia (best 3 miechy ever) 

Tak ale zwykły RedBull albo inna od Poschla to ma przeważnie 10g i pewnie całą wciągnął to się nie dziwie. Ja potrafie jedynie "po maluchu"

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

hurtowo co tydzień biorę, lubie sobie wciągnąć na poprawe dnia

Opublikowano

Jestem z Kaszub no to u mnie to było pierwszy raz jak miałem 6 lat i mnie dziadek poczęstował. Potem końcówka gimnazjum i liceum, teraz okazjonalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...