Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy i legalny expbot na PL - WTF :D

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś mi pisał o tym na gg i nie wierzyłem, a jednak ... global się skończył, po fuzji była jeszcze nadzieja na to że jakoś powstanie, lecz to już przeginka i to konkretna !

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Czyste parodia metin sie konczy Global upadł już dawno ale to już jest przesadnie chory pomysł.... Nie robisz nic expi Ci samo B***H PLEASE Wszystko dla cashu żałosne...

Opublikowano

No tak, wyjebać pół bani na zabezpieczenia, a później dodać exp bota do klienta ~ bezcenne. 

Konfigurujesz i lecisz.

fz9l9aY.jpg

Parodia k***a i nieporozumienie.

Nie mogli się przed tym zabezpieczyć to postanowili, że na tym skorzystają xD

Przed czym się nie mogli zabezpieczyć?

się śmiejecie śmiejecie a zaraz to na co drugim privie będzie.. Tak samo było z bsem każdy się śmiał jak na privach się bsy wbudowane w kliencie pojawiały a dzisiaj co? - Bs w kliencie to standard.

Opublikowano

No tak, wyjebać pół bani na zabezpieczenia, a później dodać exp bota do klienta ~ bezcenne. 

Konfigurujesz i lecisz.

fz9l9aY.jpg

się śmiejecie śmiejecie a zaraz to na co drugim privie będzie.. Tak samo było z bsem każdy się śmiał jak na privach się bsy wbudowane w kliencie pojawiały a dzisiaj co? - Bs w kliencie to standard.

Przed expbotami itp. Od lat z tym walczyli tak, że w cliencie był hackshield który wcale nie działał.

Opublikowano

Konfigurujesz i lecisz.

fz9l9aY.jpg

Do dziś się z tego śmieję, że na privach normalną rzeczą jest BonusSwitcher. Dlatego muszę iść z duchem czasu i z bólem serca dodać go do swojego klienta gry. A to wszystko po to, aby nie odstraszać graczy.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Tragedia co się stało z tym PL *_*

A pamiętam jakie były z*******e czasy jak był tylko Monastry i Feniks -_- bezcenne chwile.

Pełno graczy i przyjemność z gry :) A teraz? Proszę was .

Opublikowano

szczerze mówiąc mało kto będzie kupował to "coś" w IS ponieważ będzie to drogie, a expiąc standardowo szybciej wbijemy lvl

z drugiej strony Metin2PL to totalne dno od czasu wprowadzenia 105

później likan, 125lv i teraz to..

nie wiem jak ludzie mogą tam grać

brudasy z GF lecą na hajs

Opublikowano

Nie będzie siętego opłało używać. Nie podnosi dropu, expiąc bierze na siebie po jednej grupce a nie całe spoty jak peleryna. Bot też się sam nie bufuje a bez bufów nikt sobie nie poradzi :) 

Opublikowano

To jest skandal, co się wyrabia na globalnym serwerze, nie rozumiem, że kiedyś to było w miarę ogarnięte a teraz to jest serwer typowo pod PLN :(

ezgif-1045066475.gif

Opublikowano

Nie będzie siętego opłało używać. Nie podnosi dropu, expiąc bierze na siebie po jednej grupce a nie całe spoty jak peleryna. Bot też się sam nie bufuje a bez bufów nikt sobie nie poradzi :)

Normalnie można ustawić buffowanie - używanie błogo co dajmy 20s i zaznaczasz postać drugą ^^ automatycznie podbiegnie u buffnie [prawdopodobnie]

Myślę że dobry sposób na dropienie yang w dc :D

­

Opublikowano

Szkoda gadać ta firma się sama w sobie rujnuje dodatkowo dodam od siebie że Gra metin2 przestała istnieć od 2008/9 roku.
Pisałem to już i napiszę jeszcze raz "Nowości" to to niszczy tą grę, bo ludzie się nauczą nieskończone pelery poty szmery bajery i potem wychodzi że 80% mongołów nie wie co to jest już prawdziwy Hard, zrobisz harda i ci wypier... że nie ma a tu pelerynek nieskończonych montow petów sretów..

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Hahaha :D Ide po popcorn bo aż pękam ze śmiechu :D Nie wiem czemu tyle osób płacze z wprowadzenia tego na PLu.

Po pierwsze tylko idiota bez mózgu będzie to kupował i marnował na to pieniądze.

Po drugie co to zmieni? Każdy wie że PL w obecnej chwili to wielkie zbiorowisko wszelkiego rodzaju wh i botów.

Po trzecie prawdziwy Metin2 przestał istnieć w 2010 roku.

Dodam jeszcze że to co spotkało wersje US czyli ZAMKNIECIE spotka PLa i to już niebawem :)

Opublikowano

a niech w pizdu to zamkną i będzie święty spokój kamer pójdzie na Urlop anty PL-owiski :) a co do privów to tylko w niektórych może coś zdziała bo teraz zabezpieczają się privy przed modem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

niedługo będzie można skakać strzelba będzie i bedzie można strzelać i robić cuda :D tylko musimy wspolnymi siłami wspomoc ten projekt i zasilić is :)xD

/niereg. sygna

Opublikowano

Nie mogłem przeżyć tego że Yangi są dostępne w IS, ale żeby dodać ''legalny expbot'' do IS'a to już po prostu upadek polskiego globala.

Już pomieszało im się w głowach bo nie wiedzą jak przywrócić graczy na Globala, wręcz przeciwnie jeszcze ta aktualizacja odpycha graczy...

Pozdrawiam graczy którzy jeszcze wytrzymują na tym serwerze  :yay:

/ Niech jeszcze dodadzą jakieś pistolety, granaty i skiny...

Opublikowano

a po co niech dodadzą jeszcze nieskończone pelerynki do IS np 30 dni jest + WH do isu i będzie super gra :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Nie myślałem, że administracja polskiego Metina 2 może w taki sposób dobić społeczeństwo Metina xD Jednak dobrze myślałem, że po wprowadzeniu Yang do IS zrobią jeszcze głupszy krok w strone upadku globala. Jak widać, hajs z ISu się nie zgadza XDD

mogNI2J.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...