Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie są niesamowici

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że są to filmiki, które mnie od zawsze fascynowały pozwolę sobie na dłuższą wypowiedz. 

Ocenię tylko filmik drugi, z racji braku czasu na oglądniecie pierwszego.

Kompilacja jak najbardziej spoko i bardzo dobrze! Kadry bardzo fajne, nie za długie, treściwe, ale wyraźne i dokładne. Nie byle jakie filmiki nakręcane kalkulatorem ! Jak najbardziej na plus ;)

Nie podoba mi się za to użyta ścieżka dźwiękowa. Rozumiem, że miała być ona delikatna, aby można było się wczuć, lecz niestety przesadziłeś i to dość mocno :/ Troszkę żywsze nie zaszkodzi ;)

Kolejna rzecz, która dla nie których może być plusem, zaś dla mnie zdecydowany minus. Jedno tematyka. Rozumiem, niebo lot itd. Ale też urozmaicenie i sklejenie większej różnorodności może być dobrą opcja ;) Nie ma co się zamykać w jednym temacie :P

Proponuje może też wyjść o krok do przodu i z polskiej nazwy przejść raczej na zagraniczną? People Are Awesome. Niby nic, ale większa liczba odbiorców? Drobna sugestia ;)

Po za tym brak większych zastrzeżeń ! :D 7/10 oceniam odcinek i daję suba !

Opublikowano

Fajnie się ogląda z tą muzyką. 

Szkoda, że większość z nich kończy jak ten z mojej sygnaturki.

Opublikowano

Z racji, że są to filmiki, które mnie od zawsze fascynowały pozwolę sobie na dłuższą wypowiedz. 

Ocenię tylko filmik drugi, z racji braku czasu na oglądniecie pierwszego.

Kompilacja jak najbardziej spoko i bardzo dobrze! Kadry bardzo fajne, nie za długie, treściwe, ale wyraźne i dokładne. Nie byle jakie filmiki nakręcane kalkulatorem ! Jak najbardziej na plus ;)

Nie podoba mi się za to użyta ścieżka dźwiękowa. Rozumiem, że miała być ona delikatna, aby można było się wczuć, lecz niestety przesadziłeś i to dość mocno :/ Troszkę żywsze nie zaszkodzi ;)

Kolejna rzecz, która dla nie których może być plusem, zaś dla mnie zdecydowany minus. Jedno tematyka. Rozumiem, niebo lot itd. Ale też urozmaicenie i sklejenie większej różnorodności może być dobrą opcja ;) Nie ma co się zamykać w jednym temacie :P

Proponuje może też wyjść o krok do przodu i z polskiej nazwy przejść raczej na zagraniczną? People Are Awesome. Niby nic, ale większa liczba odbiorców? Drobna sugestia ;)

Po za tym brak większych zastrzeżeń ! :D 7/10 oceniam odcinek i daję suba !

Dziękuję za te słowa, napewno wezmę je pod uwagę przy kolejnych produkcjach :) 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...