Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Limit Yang

Gość DiabloxDPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wy nawet tak prostej rzeczy nie potraficie zrobic dobrze? xD

Jak mogles dac cos, nie sprawdzajac uprzednio tego na jakims testowym serwerze.

Sprawdzałem, normalnie u mnie działało więc udostępniłem :)

Opublikowano

@Flourine

Jakby ci się chciało.. jakbyś się przyłożył. Wiecznie to samo pierdolenie. Jakby mi się chciało to bym Królem Świata został. Każdy swój serwer zaprezentowałeś jak jebane gówno to tak cię ludzie będą traktować. Gdyby nie ten Nixo to do dzisiaj na 2089 byś siedział.

Opublikowano

@Flourine

Jakby ci się chciało.. jakbyś się przyłożył. Wiecznie to samo pierdolenie. Jakby mi się chciało to bym Królem Świata został. Każdy swój serwer zaprezentowałeś jak jebane gówno to tak cię ludzie będą traktować. Gdyby nie ten Nixo to do dzisiaj na 2089 byś siedział.

Hmm o ile wiem to nixo nie ogarniał source zanim zacząłem nad nim pracować i wszystkie funkcje braliśmy od adamsa @Eterprime Dopiero potem,gdy ja skończyłem limity na pamiętny serwer który nie wystartował bo mieliśmy wyjebane w metina prawie tak samo jak teraz zaczął cokolwiek ogarniać. @Agenia.pl w ogóle może się przedstaw bo nawet nie wiem z kim przeprowadzam konwersację .

Wklejanie gotowych rzeczy z forów nazywasz pracą? Pozdro 2016. Miałeś 30 serwerów wszystkie padły, po co ta dyskusja.. pozostaje ci jedynie sprzedaż używanych długopisów.

Opublikowano

@Flourine

Hmm o ile wiem to nixo nie ogarniał source zanim zacząłem nad nim pracować i wszystkie funkcje braliśmy od adamsa @Eterprime Dopiero potem,gdy ja skończyłem limity na pamiętny serwer który nie wystartował bo mieliśmy wyjebane w metina prawie tak samo jak teraz zaczął cokolwiek ogarniać. @Agenia.pl w ogóle może się przedstaw bo nawet nie wiem z kim przeprowadzam konwersację .

Wklejanie gotowych rzeczy z forów nazywasz pracą? Pozdro 2016. Miałeś 30 serwerów wszystkie padły, po co ta dyskusja.. pozostaje ci jedynie sprzedaż używanych długopisów.

Za to Ty miałeś essenię i Vertię i Ci tego nie wypominam co Siwy ?Każdy robi co lubi.

essenia to był fail fakt nikt nie twierdzi inaczej, a vertia.. ja z tym serwerem nie miałem nic wspólnego oprócz tego że postawiłem ts3 i znałem averiosa.

edit: różnica jest taka że ja nie robię serwerów bo się nie nadaję do tego lubię sobie zrobić coś w src pythonie czy lua ale nie nadaję się do robienia serwerów czy nimi zarządzania..dlatego ich nie robię.

Opublikowano

@Flourine

Za to Ty miałeś essenię i Vertię i Ci tego nie wypominam co Siwy ?Każdy robi co lubi.

essenia to był fail fakt nikt nie twierdzi inaczej, a vertia.. ja z tym serwerem nie miałem nic wspólnego oprócz tego że postawiłem ts3 i znałem averiosa.

edit: różnica jest taka że ja nie robię serwerów bo się nie nadaję do tego lubię sobie zrobić coś w src pythonie czy lua ale nie nadaję się do robienia serwerów czy nimi zarządzania..dlatego ich nie robię.

No także pierw patrz na siebie,a potem na mnie bo piszesz czego to Ty nie zrobisz w 10minut,a jeszcze nic takiego nie widziałem ;)

a co mam zrobić? czy czego nie widziałeś.. się odnieś do jakiejś sytuacji a nie tak ogólnikowo.

Opublikowano

@Flourine

No także pierw patrz na siebie,a potem na mnie bo piszesz czego to Ty nie zrobisz w 10minut,a jeszcze nic takiego nie widziałem ;)

a co mam zrobić? czy czego nie widziałeś.. się odnieś do jakiejś sytuacji a nie tak ogólnikowo.

Dla przykładu,że blokada m2boba to 10minut.Gdzieś to pisałeś nie będę teraz szukał.Dam Ci czystą binkę i zablokujesz w 10minut k ?

A co to zablokować m2boba jak od pół roku na devie jest gotowa blokada upubliczniona przez jakiegoś typa? A i to nawet nie jedna bo są tam z 3 różne sposoby.. Pozdro 600.

Opublikowano

@up

O którym mówisz?

On tylko szczekać i robić kupę jak psiaczek potrafi, chillo  xD

Pogadamy jak zrobisz w końcu działającego multi-hacka.

yXlj77E.jpg

@up

O którym mówisz?

na devie jest temat bardzo dosłowny i wyczerpujący o samym autorze m2boba o tym jakim jest kretynem i zerem a na końcu tematu są gotowe zabezpieczenia. 

Opublikowano

Nie cytuj mnie cieciu malinowy to po 1.

Po 2 deklu, nie robię cheatów, projekt mh był ze względów dołączenia do grupy harnasia. ( i jak mam ci kretynie dodać jak nawet klienta tego twojego gówna nigdzie nie ma) masz ty mózg?

Po 3, jesteś szczekającym zerem i nim zostaniesz. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@up

O którym mówisz?

yXlj77E.jpg

@up

O którym mówisz?

na devie jest temat bardzo dosłowny i wyczerpujący o samym autorze m2boba o tym jakim jest kretynem i zerem a na końcu tematu są gotowe zabezpieczenia. 

Wszyscy się śmieją jaki to Slait jest idiota i zero, a taki Slait sam pisze, że nie daje się sprowokować i najcięższe zabezpieczenia jakie musiał pokonać zajęły mu aż UWAGA 20 min.

No ale wy dalej się z niego śmiejcie.

Opublikowano

@up

O którym mówisz?

yXlj77E.jpg

@up

O którym mówisz?

Są już zafixowane.

Opublikowano

@up
O którym mówisz?

On tylko szczekać i robić kupę jak psiaczek potrafi, chillo   xD

yXlj77E.jpg

@up
O którym mówisz?

Są już zafixowane.

No ok, może i są nie wiem nie używałem. Napisałem tylko prosty przykład że m2boba da się zablokować o tym że są out-dated to nie wiedziałem. Chciałem po prostu pokazać że się da bo typo w jednym temacie dał 10 pomysłów na blokadę.

My używamy i tak całkiem innego sposobu, na razie jeszcze to wersja lite bo bardziej prewencja niż blokada ale po woli do celu.

@Sielu

Spoko, spoko nie spinaj się tak.Jak wszystko dokończymy względem budowy i zabezpieczeń klienta <--> serwera to prawdopodobnie pojawi się temat z ofertą o nabyciu i tam będzie klient testowy do pobrania dla każdego kto będzie chciał się sprawdzić. Na razie nie jestem upoważniony do wrzucania tego klienta,zresztą już było o tym mówione.

@1361622928-U485574.pngofftopic

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

po c**j wy tak spinacie ?

czuje się jak by mi się czasy szkolne przypomniały.

Jak to się czyta to się idzie i pośmiać i zapłakać ze śmiechu.

czuje się jak bym czytał rozmowę 12-to latków.

jeżeli chcecie spinać i, idzcie sobie na priv zamiast w tematach.

a najlepiej idzcie na tsa.

Opublikowano

Nie chce mi się czytać, na wcześniejszych stronach pewnie jakieś gównixy które w życiu nic nie pokazały się wyzywają, tak?

Zgadłeś, dokładnie tak było.

Opublikowano

Jeszcze stack i będzie miodzio. :D

Polecam użyć mózgu, jakiegokolwiek edytora tekstu przystosowanego do programowania i odrobiny wiedzy o grze, wtedy stacki i inne problemy łatwiej rozwiązać.

Opublikowano

Jeszcze stack i będzie miodzio. :D

Polecam użyć mózgu, jakiegokolwiek edytora tekstu przystosowanego do programowania i odrobiny wiedzy o grze, wtedy stacki i inne problemy łatwiej rozwiązać.

A czy ty zaczynając przygodę z src i c++ potrafiłbyś to zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...