Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montana] Zapowiedź kontynuacji projektu

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo... Trochę w wr'a nie grałem, ale na montane wbiję na 100% <3

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mnie ktośpamięta pedały ? :(  xD  xD  xD  xD

Nie :v

Kiedy start ? :v

Gdzies w kwietniu, niewiadomo dokladnie kiedy.

Noo... Trochę w wr'a nie grałem, ale na montane wbiję na 100% <3

wbijaj wbijaj xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A tak się spytam bo w sumie mogę i nikt mi nie zabroni :v Moje pytanie odnosi się do premium, cash (?? Dobrze pamiętam?), donejtów i jak to będzie w itemshopie czy będą bronie na premki czy by było tak jak na wrpsp (pozdro dla tych co pamiętają :D

A i ogólnie to jeszcze jak to będzie wyglądać z expem taki jak na wrpsp czy chujnia? :D

320551442138510845087.png
Opublikowano

A tak się spytam bo w sumie mogę i nikt mi nie zabroni :v Moje pytanie odnosi się do premium, cash (?? Dobrze pamiętam?), donejtów i jak to będzie w itemshopie czy będą bronie na premki czy by było tak jak na wrpsp (pozdro dla tych co pamiętają :D

A i ogólnie to jeszcze jak to będzie wyglądać z expem taki jak na wrpsp czy chujnia? :D

Exp pozostanie raczej jak na "starej" Montanie. Nie widzę sensu zmieniania czegoś co było dobre ;)

Co do IS to jak wspomniał Kasma, nie będzie M14 i flash'y. Reszta czyli co się dokładnie znajdzie i za ile to jeszcze kwestia do ustalenia :v

Opublikowano

Exp pozostanie raczej jak na "starej" Montanie. Nie widzę sensu zmieniania czegoś co było dobre ;)

Potwierdzam. Istnieje jednak możliwość, iż współczynnik otrzymywanego doświadczenia zostanie nieco podniesiony.

Dla niewtajemniczonych. Uzyskiwanie kolejnych poziomów, będzie ułatwione względem oficjalnych serwerów War Rock. Nie oznacza to jednak, że będzie możliwość cieszenia się maksymalnym poziomem po tygodniu gry. Wszystko zostanie ustawione w taki sposób, aby nie zajmowało zbyt długo, a jednocześnie abyście nam się za szybko nie zanudzili.

IS będzie wyglądał identycznie, jak przy ostatniej wersji Montany. Znajdzie się w nim praktycznie wszystko, prócz "kolorów".  ;)

Czyli... mniej więcej tak (przewińcie do 1:00):

@Dynamiczny., sam sobie nagrałeś kiedyś odpowiedź, na zadane przez ciebie dzisiaj pytanie. xD

Opublikowano

Czas ucieka a grać się chce , Araby też będą mogli grać ? bo na psp to z ich ovc była porażka 

Araby i ovc? Predzej lagi.

Tak beda oni mogli grac.

Btw na psp nie było ovc :v Chyba ze mowisz o  tej podrobce.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W końcu ktoś musi dawać hajs na utrzymywanie serwera xD

Znana jest już data kiedy wyjdzie montana? 

Opublikowano

A też sobie pogram, przypomnę sobie jak to się grało kiedyś, mam nadzieję że wróci choć trochę starej ekipy, byłoby fajnie. Serwer napewno będzie okej, bo jak jest Kasma w zespole to wszystko jest wporzadku ;)

Regards, Kolbaboj ;D

Opublikowano

A nie lepiej zrobić itemshopu w stylu psp? ciekawiej będzie nawet na eventach :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Znana jest już data kiedy wyjdzie montana? 

@xr0lnikx

Niestety nie. Cały czas pracujemy, zaznaczam, iż nie spieszy się nam i wszystko robimy swoim tempem.

A nie lepiej zrobić itemshopu w stylu psp? ciekawiej będzie nawet na eventach :P

@janko1994

Ekhem...

IS będzie wyglądał identycznie, jak przy ostatniej wersji Montany. Znajdzie się w nim praktycznie wszystko, prócz "kolorów". ;)

Czyli... mniej więcej tak (przewińcie do 1:00):

Dynamiczny, sam sobie nagrałeś kiedyś odpowiedź, na zadane przez ciebie dzisiaj pytanie. xD

Czy nie wygląda ci to na is, właśnie we wspomnianym przez ciebie stylu? :v

Opublikowano

Macie zapisane stare konta ? czy wsio od nowa bedzie ?

@pawelxxl

Prawdę powiedziawszy nie wiem, czy ktoś jeszcze jest w posiadaniu tej bazy danych. Osobiście miałem ją zapisaną na dysku, lecz nie mam pojęcia jakim sposobem znalazła się na partycji systemowej i odeszła w zapomnienie podczas formatowania. ._.

A tymczasem...

851771460198209195558.png

4a8RSNO.jpg

Opublikowano

A przypadkiem Giu nie ma tej bazy caly czas?

W sumie wszystko i tak jest robione od zera, wiec nowy start nei bedzie zly.

MAL

Opublikowano

Fajnie by było jak byś cie usuneli bug z shot gunem z npc żeby nie strzelał jak spas do tego można czy było usunąć m14 flash. Kasma czekam na odpowiedz.

Mogli byś cie zrobić ze każdy musi zacząć od nowa nie ze na starych kontach tylko wszystko usunąć i od nowa zaczynać grę 

Opublikowano

Fajnie by było jak byś cie usuneli bug z shot gunem z npc żeby nie strzelał jak spas

@jendrekzazula, niestety jest to niemożliwe do wykonania. Pozostaje czekać, aż developer gry poprawi ten błąd, co jest już raczej wątpliwe.

do tego można czy było usunąć m14 flash.

Flash miny i M14 po prostu nie znajdą się w is, a możliwość korzystania z nich, zostanie zablokowana z poziomu klienta gry. Futur nie będzie miał w tej kwestii nic do powiedzenia, zrobię to na własną rękę.  :v

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może za rok Montana wystartuje, wiec nie liczcie że szybko pogracie............. Tyle czasu to trwa ze szkoda słów

tak jak kasma pisze serwer moze startowac nawet teraz. Tylko chcesz grac na bugach itp ? :)

Opublikowano

Może za rok Montana wystartuje, wiec nie liczcie że szybko pogracie............. Tyle czasu to trwa ze szkoda słów

@izka55

Od momentu utworzenia tego tematu i zapowiedzenia przeze mnie kontynuacji projektu, mija zaledwie półtora miesiąca. Czy to naprawdę tak długo? Wydaje mi się, iż kompletnie nie zdajesz sobie sprawy z tego, ile potrzeba czasu na:

• napisanie bazy danych;
  • napisanie emulatorów serwerów gry i logowania;
  • przebudowanie klienta gry;
  • zintegrowanie systemu prewencji oszustw z klientem i serwerem gry;
  • wykonanie interfejsów graficznych dla launchera - updatera klienta gry i strony internetowej oraz ich zaprogramowanie;
  • wykonanie/odświeżenie elementów graficznych klienta gry;
  • itd...

Chciałbym przypomnieć, iż podobnie jak Ty, my także jesteśmy wyłącznie ludźmi. Nie jesteśmy w stanie przez 24 godziny na dobę / 7 dni w tygodniu prowadzić prac nad projektem, abyś mógł sobie teraz - zaraz pograć, bo masz taki kaprys. Mamy prywatne sprawy - szkołę, pracę, rodzinę, znajomych i różnego rodzaju problemy życia codziennego. Etap gimbazy - beztroskiego dzieciństwa, każdy z nas ma już dawno za sobą. Nie możemy sobie pozwolić na spędzanie całych dni, każdej wolnej chwili siedząc wygodnie w krześle, wpatrując się w monitor i bez przerwy stukając palcami w klawiaturę.

Zanim skończę, jeszcze jedna kwestia.

Przynajmniej coś próbują a nie jak Montana........

Przeczytaj raz jeszcze to, co napisałem i pomyśl proszę nad sensem swojej wypowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...