Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia dot. zmiany szybkości wbijania poziomów.

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Co sądzicie o zmianie szybkości wbijania 30 - lvla ? Został on zmniejszony o połowę. Według mnie jest to przesada, może i długo sie wbijało poziom ale przez to gracz nabierał jakiegoś tam doświadczenia, teraz będzie tak, że tak jakby 15-20 lvl'e grały rankedy. Ma to sens według Was? Dla mnie jest to śmieszne. Bronz jest najsłabszą dywizją i tak, a po tym będzie jeszcze niższy poziom.

DING Całkowita ilość doświadczenia koniecznego do osiągnięcia 30 poziomu przywoływacza została zmniejszona o połowę

Co o tym sądzicie?

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Myślę, że to dobry krok ;) Wbijanie 30 poziomu dla mnie było nużące... Tak długo czekać, aby pograć gry turniejowe a nie bezcelowe normale... Teraz 30 lvl to tak naprawdę jakieś 20. Wiadomo, jeśli nie są specjalnie uzdolnieni i nie mieli styczności z MOBA to trafią do brązu ;) Analogicznie myśląc, ludzie z obecnego brązu będą lepsi od nich i awansują do silvera :) Ludzie z silvera bezproblemowo pokonają dawne brązu i będą pięły w górę :) 

916741414680034286162.png

Opublikowano

Wiesz, może być tak, że zakładam nowe konto wbijam 30 poziom, mam do rozegrania 10 gierek, i co? I to, że założmy 3 osoby w moim teamie to będą 20 lvl'e. Sam wiesz, że czasem Diament (może akurat to zły przykład, bo to co nie raz sie dzieje na tym poziomie dorównuje aktualnemu bronzowi), nie jest w stanie wygrać gry bo taki top leaner w 10 minucie ma 0/4.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Według mnie bardzo dobra zmiana. Wbijanie 30 poziomu zajmowało zdecydowanie zbyt dużo czasu, a co do rankedów, to nawet przy starym systemie nie powinno się ich grać bezpośrednio po wbiciu tegoż poziomu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dobry pomysł, złe wykonanie. Dobrze, że szybciej sie wbija ten 30 poziom lecz ile championów bedzie miał taki gracz? Jakie pojęcie o grze? Teraz 30 poziom nadchodzi za szybko, a championy/ilośc zdobywanych IP powinny ulec zmianie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Bardzo dobrze. Jeżeli ktoś na 20 poziomie używa heala zamiast potki, to na 30 też tak będzie robił.

Opublikowano

Według mnie zły pomysł z tym lvlem, ponieważ taki grasz nie zdąży nazbierać na podstawowe runy i champy.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

­To jest złe!

Teraz się gra 50% krócej (by wbić 30) a to jest nie dobre.

My musieliśmy grać rok by to wbić i coś umiemy a teraz co? Nic nie wiedzą o tej grze i mają 30 - graj tu rankedy!

Opublikowano

Jest to dobra zmiana, sprawa gracza czy spadnie do B5 czy gra lepiej, niektórzy przecież wracali do lola na nowych kontach i im brakowało tylko lvla. Ważne jest, żeby nowicjusze grali z nowicjuszami a nie z diamentami.

Opublikowano

Według mnie już dawno powinni to zrobić. Głównym problemem jest to, że leci za mało IP i ciężko na nowym koncie zebrać chociaż 30 champów, którymi chce się grać.

Opublikowano

Wiadomo, że do grania rankedów potrzeba 16 postaci(chyba, albo coś koło tego) ja przy wbiciu 30 poziomu na starym systemie, nie miałem nawet tylu - musiałem dokupywać multum za 450. Jeżeli doliczyć do tego runy, to wychodzi na to, że po prostu aby i tak grać szybciej rankedy, potrzeba wydać RP, albo grać samymi postaciami za 450 :)

Opublikowano

Niby tak, pomysł dobry, zgodze się z tym że ciężko sie poziom wbijało, mogli by dać np. jakiś nie wiem, wymagany staż? ilośc gier? do rankedów. Sam nie wiem.

Opublikowano

­To jest złe!

My musieliśmy grać rok by to wbić i coś umiemy a teraz co? Nic nie wiedzą o tej grze i mają 30 - graj tu rankedy!

Grałeś rok a i tak jesteś bronzem, kek.

Wg. mnie bardzo dobra zmiana, potaniały konta 30lvlowe co jest na +.

Opublikowano

Zamiast więcej expa powinno lecieć więcej IP bo po 100 za 1 WYGRANY mecz to jest troche za mało,zeby mieć 130 champów i 20 str na run ze wszystkimi runami to trzeba chyba 3/4 lata na koncie grać ;V

79160594027661829163.png

Opublikowano

­To jest złe!

288071420569393592769.png

@topic

jeszcze byłoby dobrze jeśli podnieśliby IP za grę. IMO zmiana na +

Opublikowano

A to zostało już wprowadzony czy dopiero wejdzie w nastepnym patchu ?Jeżeli już to wracam do LoLa :D

Opublikowano

A to zostało już wprowadzony czy dopiero wejdzie w nastepnym patchu ?Jeżeli już to wracam do LoLa :D

Już jest. Ale przejdzie Ci pewnie xD Ja zacząłem levelować to odechciało mi się jak widzę tych ludzi :v

Opublikowano

Dobry pomysł, złe wykonanie. Dobrze, że szybciej sie wbija ten 30 poziom lecz ile championów bedzie miał taki gracz? Jakie pojęcie o grze? Teraz 30 poziom nadchodzi za szybko, a championy/ilośc zdobywanych IP powinny ulec zmianie.

W wiekszosci grach mozesz grac rankedy od razu, to chyba normalne, ze nowi gracze beda siedziec w brazie, bo nawet kiedys jak sie wbijalo 30 lvl to nie mialo sie wystarczajaco doswiadczenia zeby moc grac rankedy.

Teraz se mozna konta smurfowac, kupowac taniej, sprzedawac wiecej etc. bedzie smiesznie, ciekawe jak to wplynie na rynek kont.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W wiekszosci grach mozesz grac rankedy od razu, to chyba normalne, ze nowi gracze beda siedziec w brazie, bo nawet kiedys jak sie wbijalo 30 lvl to nie mialo sie wystarczajaco doswiadczenia zeby moc grac rankedy.

Teraz se mozna konta smurfowac, kupowac taniej, sprzedawac wiecej etc. bedzie smiesznie, ciekawe jak to wplynie na rynek kont.

Przecież wystarczy wygrać 4-5 placementów, żeby dostać s5.

­To jest złe!

288071420569393592769.png

:makka:

Opublikowano

% doświadczenia został zmniejszony na każdym poziomie czy tylko od 10 lv w góre ?

Z tego co napisali w opisie patcha to wnioskowałbym, że na każdym poziomie. Miałoby to większy sens

Opublikowano

­To jest złe!

W bronzie jesteś ciesz się, będziesz miał boty w przeciwnym team

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Teraz tak napewde konto 30 lvl będzie można kupić za 10 zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...