Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pisać na kolorowo na CS:GO (say).

Fr4yta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ostatnio widziałem jak ktoś pisał na kolorowo na say na cs:go (Server społeczności). Dodam, że był to kolor zielony.

Osoba ta nie miała żadnego vip'a, admina i innych tego typu uprawnień.

:)

Opublikowano

Da się tak pisać na turniejowych? Lub faceit,esl,lan?

Opublikowano

Cześć, ten serwer pewnie posiadał plugin gdzie można kupić nametag, color name, chat color, itd. Spróbuj wejść na ten serwer i wpisać !store, jak będzie działać ta komenda to wszystko wiadomo. Pierwszy raz słyszę, by ktoś pisał na kolorowo.

Pozdrawiam 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak się składa, że o mnie tu chodzi  :)

Na serwerze Jailbreak  hostingu EverGames.pl odkryłem bugg serwera, który pozwalał na skopiowanie z konsoli pewnego tekstu. Owy tekst gdy skopiowałem byl zielony. Wykorzystałem to. Skopiowałem go i  zostawiłem wszystko poza kwadracikiem, który był najważniejszy. To było coś ala pigment, dzięki któremu pozwoliło mi to na skopiowanie tego. Wklejałem to na czacie i pisałem. Było kolorowe. 

Po 2 miesiącach Właściciel całego hostingu wkurzony tym, że cały serwer pisze na zielono usunął to. 

Potem udało mi się utworzyć nowe kolory, jednak znów mnie przechytrzył.

Ostatnio jednak udało mi się uzyskać nowy kolor. Nie korzystając z konsoli. Na tej samej zasadzie, tylko nie kopiowałem tekstu z konsoli, tylko z hostingu.

Wszystko jest bardzo proste, gdy potrafi się myśleć.

Opublikowano

Wystarczy mieć dostęp do używania sm_hsay, sm_csay itp

Moje bindy

alias "cele" "sm_csay <font color='#00a9ff'>Cel jest prosty</font> <font color='#d51d6c'>Paka / Hosty</font>"
alias "vip" "sm_csay <font color='#4ad132'>Kupujac VIPA wspomagasz serwer w rozwoju!</font>"
alias "elo" "sm_csay <font color='#5dd8e2'>Siemaanero!</font>"

ExtHL5R.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...