Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostiumy By Angie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

Cześć Wszystkim!

Mam dla was kilka nowych kostiumów zrobionych przeze mnie (mam na myśli tekstury).

Udostępniam bo zrobienie tego zajęło mi chwilę ale nie wiem czy mam to kontynuować więc proszę Was o opinię.

Kostiumy nie są jeszcze w 100% gotowe więc jak się spodoba to dokończę, jeśli nie - proszę o usunięcie tematu. :)

DL: http://www.mediafire.com/download/s6mlihyxeqbs9f4/Kostiumy_by_Angie.rar

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/0cb56db77241cf251ef9294ef2bad02e09b36c05d5b1b282bfafc8f9711155e8/analysis/1457628053/

W grze wygląda to tak:

934_colorfull.png

131_blue.png

560_pink.png

222.gif

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten kolorowy nie za ładnie wygląda ale ten niebieski i różowy jak najbardziej jest okey ;)

ok, jeszcze nad tym popracuję, ale dzięki za opinię  :D

Ladnie :)

najladniejszy ten kostium czarno bialy z karteczka ^^

Miło, ale akurat tego "kostiumu" nie jestem w stanie udostępnić  :D

222.gif

Opublikowano

Ładne przerobiłaś te kostiumy osobiście mi to się podoba

Rób dalej to co robisz bo nie powiem ale bardzo dobrze ci to idzie :)

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Ładne przerobiłaś te kostiumy osobiście mi to się podoba

Rób dalej to co robisz bo nie powiem ale bardzo dobrze ci to idzie :)

ŚWIETNE ! jestem w szoku :)

Nie spodziewałam się tylu miłych słów, dzięki wielkie! ♥

222.gif

Opublikowano

Wow! Mega ten niebieski kostium. Reszta taka sb ale jest okay! :)

Ćwicz ćwicz będzie jeszcze lepiej  ;)

Props za niebieski i różowy ten kolorowy mi nie przypadł ale ogólnie jest nieźle.

Dzięki za szczerość chłopaki! :D Na pewno będę ćwiczyć dalej skoro częściowo się podoba <3

PS. Może wypowie się jakaś dziewczyna? :D

222.gif

Opublikowano

Popracuj nad tym kolorowym, bo to może dość fajnie wyjść, no ale musi zostać dopracowane. Reszta okej.

Ogólnie ostatnio na epvp pojawił się poradnik, jak edytować tekstury z podglądem modelu, zapoznaj się z nim jak nie widziałaś, bo to ułatwi ci robote :P

Opublikowano

Popracuj nad tym kolorowym, bo to może dość fajnie wyjść, no ale musi zostać dopracowane. Reszta okej.

Ogólnie ostatnio na epvp pojawił się poradnik, jak edytować tekstury z podglądem modelu, zapoznaj się z nim jak nie widziałaś, bo to ułatwi ci robote :P

Dzięki, na pewno skorzystam :D

222.gif

Opublikowano

A prawie 2 lata temu pojawił się na mpc ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1189322-jak-edytowac-tekstury-w-photoshopie-przy-uzyciu-plikow-obj-poradnik-by-feistygraphic/

generalnie textury spoko nawet wygladaja ;)

­

Opublikowano

A prawie 2 lata temu pojawił się na mpc ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1189322-jak-edytowac-tekstury-w-photoshopie-przy-uzyciu-plikow-obj-poradnik-by-feistygraphic/

generalnie textury spoko nawet wygladaja ;)

­

Właściwie w Photoshop'ie nie mogę do niczego dojść dlatego używam Gimp2, wydaje mi się zdecydowanie łatwiejszy :)

To dopiero moje pierwsze "prace" ale dzięki :D

222.gif

Opublikowano

Pierwszy i drugi ok :) ten niebieski mnie się osobiście nie podoba.

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Pierwszy i drugi ok :) ten niebieski mnie się osobiście nie podoba.

Z tego co tutaj piszecie to straaasznie macie różne gusta :D ale w sumie o to mi chodziło: o opinię.. więc dzięki :D

222.gif

Opublikowano

Bardzo ciekawe kostiumy, gdyby dopracować pierwszy kostium, ten tęczowy, to mógłby wyjść na prawdę bardzo ładny kostiumik :D

Błękitny kostium cudo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...