Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieniądze też mogą też minąć ;)

Nie jestem głupi. Ona wypiła trochę wina. Ja 2 piwa. Taksa znowu i do mnie do domu.

najlepiej to brac milionerke

Opublikowano

Pieniądze też mogą też minąć ;)

Nie jestem głupi. Ona wypiła trochę wina. Ja 2 piwa. Taksa znowu i do mnie do domu.

najlepiej to brac milionerke

Jeszcze starą żeby szybciej kase przejąc

79160594027661829163.png

Opublikowano

@Osama

śmiechłem

> skisłem

w sumie warto bylo zalozyc ten temat, dowiedzialem sie co inni sadza o takich milosciach i przy okazji zrobilem wszystkich w bambusa.

@hoopek_10

przykro mi, tak to jest z ludzmi, ktorzy szukaja milosci w internecie.

ale masz nauczke, ze sie nie jedzie do takich loszek, hehe.

@1361622928-U485574.pnglolens123

slabe sa zakrapiane randki nad jeziorem.

i taka rada na przyszlosc

nie patrzcie na loszki, urode, cycki

patrzcie na ich majatek

bo uroda minie, a pieniadze zostana

To ja Ciebie zrobiłem compadre w bambusa, oczywiście nie złośliwie ta historia nosiła przestrogę nie od dziś wiadomo ze wiele osób podszywa się w internecie pod różne "gorące laseczki" czasem kończy się to żartem który kosztuje nas czas i pieniądze które poświęciliśmy na przejechanie km a czasem utratą organów bądź pobiciem, wiadomo Polska to nie Meksyk no ale jakieś pół roku temu u nas w mediach było słychać o Panu który został pobity i okradziony bo dał się namówić jakiejś loszce na spotkanie. W internecie można nawiązać różne owocne znajomości no ale oczywiście trzeba uważać i zacząć spotkania od miejsc publicznych :)

49yxrs.png

Opublikowano

@stfn qń nie radź nikomu jak masz dawać złe rady. 

Już lepiej rzucić standardowy tekst o charakterze. Pieniędzy do grobu nie zabierzesz. Wątpie, że w wieku 70 lat przydadzą Ci się miliony. 

W sumie takie czasy. Wygląd/pieniądz jest w cenie. Mniejsza, że takie związki nie mają w sumie sensu. 

Pieniądze szczęścia nie dają, bez nich też nie idzie. Taki paradoks życia a może miłości.

@hoopek_10 to teraz zastanów się czemu mieszkam w Tadżykistanie i czemu mam gg, które nie istnieje.

Człowiek zagadka jestem :v

Opublikowano

@stfn qń nie radź nikomu jak masz dawać złe rady. 

Już lepiej rzucić standardowy tekst o charakterze. Pieniędzy do grobu nie zabierzesz. Wątpie, że w wieku 70 lat przydadzą Ci się miliony. 

W sumie takie czasy. Wygląd/pieniądz jest w cenie. Mniejsza, że takie związki nie mają w sumie sensu. 

Pieniądze szczęścia nie dają, bez nich też nie idzie. Taki paradoks życia a może miłości.

Już wiemy dlaczego ten Pan w hobby ma "brak kobiety" no ale racje niestety ma :D 

49yxrs.png

Opublikowano

Ja bym nie pojechała. Za Chiny Ludowe, słuchaj. 

Chyba, że chcesz ją po prostu puknąć. Nikt normalny nie zaprosiłby obcego kolesia mieszkającego kilkaset kilometrów dalej na spacer. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Chyba, że chcesz ją po prostu puknąć. Nikt normalny nie zaprosiłby obcego kolesia mieszkającego kilkaset kilometrów dalej na spacer. 

Dla puknięcia też nie. Taniej wyjdzie jebnąć kurwe z miasta ...

Opublikowano

No w sumie racja. Chyba że student, studentom się fajnie po kraju jeździ, dużo taniej wychodzi. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

A to już zależy czy jakaś fajna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...