Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poznałeś ją przez internet?

Jeżeli chodzi o randewu, to śpieszno tej dziewczynie. Znajdź restauracje w jej mieście lub przygotuj sam coś dla niej. Możesz tym zainponować a później porozmawiać z nią i dowiedzieć się o niej czegoś więcej.

1980497.jpeg
Opublikowano

Poznałeś ją przez internet?

Jeżeli chodzi o randewu, to śpieszno tej dziewczynie. Znajdź restauracje w jej mieście lub przygotuj sam coś dla niej. Możesz tym zainponować a później porozmawiać z nią i dowiedzieć się o niej czegoś więcej.

Dlaczego śpieszno? Nie rozumiem.

Restauracja nie byłaby zbyt sztywna? Nie wiem, nie znam się.

Opublikowano

W sumie narzeczony sąsiadki moich rodziców przeprowadził się z Lublina do niej (podobna odległość), ale że tak zapytam to po ile macie lat. Bo wiesz, nie chce niczego wróżyć, ale no czasami więź czy uczucie nie wystarczy, jeśli jest zbyt dużo przeszkód, szczególnie w młodszym wieku.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie no, do gimnazjum nie chodzę, więc o to się nie martw.

Ja do tego podchodzę z małym entuzjazmem.

Przecież od razu to nie będzie miłość, nie?
Można się spotkać, porozmawiać.

Opublikowano

Jeśli to nie jest troll a na to mi wygląda to jednak  na świecie głupich nie brakuję.

/top

Kino

Kwiaty

Kolacja

Wystarczy pieniądz i sam coś możesz wymyślić.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Randki są przereklamowane, wyjmij kija z dupy i się w to nie baw. Polecam improwizacje, działaj bez przygotowania. Przynajmniej nie wyjdzie sztucznie i sztywno. Co, może jeszcze ci scenariusz napisać?

co gimnazjaliści z tego forum mogą ci podpowiedzieć? Nawet nie napisałeś ile ona ma na lat

Opublikowano

Ja dziewczynę(wtedy jeszcze koleżankę) zabrałem nad jezioro. Tam zamówiłem taksówkę, żeby pizzę/piwo/wino przywiozła.

Siedzieliśmy od wieczora do rana. Było całkiem przyjemnie i spontanicznie.

Opublikowano

Nie chce cię zniechęcać ale też kiedyś poznałem taką loszkę przez internet (odległość dużo mniejsza bo z 150 km) na zdjęciach wydawała się ładna więc uznałem ze wsiądę w pociąg i pojadę. Podczas jazdy poznałem wiele ciekawych osobistości między innymi żula bez jednego palca co ochlapał mnie i mój bagaż piwem w takim stanie dojechałem do owej loszki. Loszka okazała się nieco inna niż na zdjęciach w sensie była to ta sama osoba ale o nieco innej tuszy (zdjęcia które dostałem musiały być już stare) nie dość ze czułem się oszukany to loszka wyobrażała sobie nie wiadomo co (ślub, dzieci, bla bla bla) nasze poglądy strasznie się różniły ona lubiła One direction a ja Metallice ona lubiła Zmierzch a ja Star Warsy, skreśliłem ją na pytaniu "kto strzelił pierwszy, Han czy Greedo". Do domu musiałem cisnąć autostopem bo wydałem kasę na nowe ubranie i kwiatki, ludzie którzy mnie przewozili często składali mi niemoralne propozycje bo jestem przystojnym chłopcem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ...

Radze przemyśleć 700 km wypad a jak już się zdecydujesz to radze zabrać paralizator czy gaz pieprzowy no i sporo gotówki.

49yxrs.png

Opublikowano

­Dla mnie przejechanie od morza do tatr albo na odwrót dla jednego spotkania mija się z jakimkolwiek celem. No ale jak chcesz to jedź tylko czy omówiliście w ogóle co będziecie robić i jaki jest cel tego spotkania? Ja bym nie pchał się jej na chatę tylko zaprosił na jakąś kawę/piwo najpierw. No i zazwyczaj osoba z którą piszesz w realu jest trochę inna więc nie bądź zaskoczony :) No i gumki w kieszeń xD

PS. Daj zdjecie ocenimy czy warto jechać ^^

Cyrk.png

Opublikowano

Sam kiedyś poznałem dziewczynę przez internet, ba nawet pojechałem do niej a mieszkała w innym kraju i było super.

Ja na Twoim miejscu sam bym coś przygotował i reszta na spontanie, bo tak to tylko się stresujesz.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja bym ja wzial do sekszopu, w niektorych mozna uprawiac seks i dawac na to popatrzec ludzia, poten seks kino i kupilbym byn jejbwibrator, 700km napewno jest napalona

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Przecież 700km to dalej niż z Gdańska do Krakowa :v

K***a jakie więcej? 590km do Krakowa z Gdańska, w c***a tniesz panie administratorze.

topic.

A pojebalo Ci się na bani żeby tak do jakiejś karyny jeździć???

Opublikowano

Ta,lepiej najpierw umówcie się na skype z kamerką żebyś wiedział na czym stoisz bo przelecisz te 700km a tutaj poznasz inną dziewczynę niż na zdjęciach.

Opublikowano

Może to dziwnie zabrzmi, zważywszy że jestem kobietą, ale dlaczego to Ty masz organizować jakieś randki?
To ona Cie zaprosiła, jesteś jej gościem, nie znasz miasta, to niech ona pomyśli nad tym, jak spędzicie ten czas. Ty, co najwyżej jeżeli chcesz możesz się zgodzić na jej propozycję.

No i przede wszystkim, jeżeli czujesz taką potrzebę i uważasz, że warto jechać taki kawał, to nie czytaj powyższych komentarzy.
"Dob­ry los nie jest sprzy­mie­rzeńcem bezczynnych."

igNMhIy.png

Opublikowano

Może to dziwnie zabrzmi, zważywszy że jestem kobietą, ale dlaczego to Ty masz organizować jakieś randki?

To ona Cie zaprosiła, jesteś jej gościem, nie znasz miasta, to niech ona pomyśli nad tym, jak spędzicie ten czas. Ty, co najwyżej jeżeli chcesz możesz się zgodzić na jej propozycję.

No i przede wszystkim, jeżeli czujesz taką potrzebę i uważasz, że warto jechać taki kawał, to nie czytaj powyższych komentarzy.

"Dob­ry los nie jest sprzy­mie­rzeńcem bezczynnych."

TAK BARDZO TO nigdy sie nie zgodzilem z kimkolwiek na mpcforum ale ten post popieram w pelni

i mam nadzieje, że trochę ją znasz i gadaliście niejednokrotnie na skypie, żebyś się potem nie rozczarował

Opublikowano

jebac zwiazku przez internet i to bardzo

nie jedz, szkoda czasu na ludzi poznanych przez internet bo zazwyczaj są zupełnie inni niż normalnie albo jeszcze gorzej, są popierdoleni. mówię z doświadczenia

w ogole dalej obstaje na tym aby dodać dział "rozterki miłosne", sporo takich tematów jest, jak dział odpada to niech ktoś zrobi poradnik " jak nie być idiotą i podejmować decyzje w oparciu o własny mózg a nie komentarze na forum o grach"

Opublikowano

@Osama

śmiechłem
> skisłem

w sumie warto bylo zalozyc ten temat, dowiedzialem sie co inni sadza o takich milosciach i przy okazji zrobilem wszystkich w bambusa.

@hoopek_10

przykro mi, tak to jest z ludzmi, ktorzy szukaja milosci w internecie.

ale masz nauczke, ze sie nie jedzie do takich loszek, hehe.

@1361622928-U485574.pnglolens123

slabe sa zakrapiane randki nad jeziorem.

i taka rada na przyszlosc

nie patrzcie na loszki, urode, cycki

patrzcie na ich majatek

bo uroda minie, a pieniadze zostana

Opublikowano

Pieniądze też mogą też minąć ;)

Nie jestem głupi. Ona wypiła trochę wina. Ja 2 piwa. Taksa znowu i do mnie do domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...