Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt portalu CSGODouble

Ryderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Na co raz większej ilości stron można napotkać taki sam skrypt jaki jest na CSGODouble.com. I stąd moje pytanie skąd oni mogą mieć ten skrypt? Czy on jest ogólnodostępny w internecie albo oryginalne CSGODouble.com sprzedaje skrypt na licencji? 

Opublikowano

Napisali sami :/ frontend jest ogólnodostępny dla każdego nawet dla cb. Tylko oni mogli dopisać bota, ogólnie oskryptować to. Wiekszość sprzedających to fake- mają tylko layout strony bez bota a mimo to dają np ss bota jakiegos jackpota [przynajmniej ja tak dwa razy miałem]. Czy jest dostępny? Na ruskich forach zapewne tak. Csgodouble raczej nie sprzedaje skryptu [w końcu są oryginalni i napewno nie chcieliby aby wiecej takich stron powstalo].

Opublikowano

Napisali sami :/ frontend jest ogólnodostępny dla każdego nawet dla cb. Tylko oni mogli dopisać bota, ogólnie oskryptować to. Wiekszość sprzedających to fake- mają tylko layout strony bez bota a mimo to dają np ss bota jakiegos jackpota [przynajmniej ja tak dwa razy miałem]. Czy jest dostępny? Na ruskich forach zapewne tak. Csgodouble raczej nie sprzedaje skryptu [w końcu są oryginalni i napewno nie chcieliby aby wiecej takich stron powstalo].

Dzięki za odpowiedź! :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej, samą stronę możesz łatwo skopiować, problem zaczyna się z botem i całym systemem ruletki. Niestety, wszystkie skrypty dostępne u ruskich są gówno warte, mniej czasu zajmie napisanie coś samemu niż łatanie i poprawa kodu po rusku który klepał to w towarzystwie pół litra czystej. 

apple.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...