Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unboxall ma problemy - grozi mu wyrzucenie ze szkoły...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak w tytule :)

W powyższym filmie Boxdel wszystko opisuje...

Co o tym sądzicie?

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Zaraz zlecą się śmieszki, które napiszą, że dobrze mu tak. 

"Do łopaty, a nie zarabiać z jutubów xD"

Zawsze może zmienić szkołę zanim go wyrzucą. Nie wydaje mi się by mieszkał na zadupiu gdzie jest tylko jedna szkoła. 

Nie wiem do czego tam można się przyczepić. Czasami pomacha dildosem i tyle. Gorsze rzeczy są ogólnodostępne. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Niech zajmą się dziecmi mimecrafta grajacymi w csa

Powiedzialbym dziecmi CS grajacego w cs:go, bo tacy ludzie zachowuja sie o wiele gorzej

Zaraz zlecą się śmieszki, które napiszą, że dobrze mu tak. 

"Do łopaty, a nie zarabiać z jutubów xD"

Zawsze może zmienić szkołę zanim go wyrzucą. Nie wydaje mi się by mieszkał na zadupiu gdzie jest tylko jedna szkoła. 

Nie wiem do czego tam można się przyczepić. Czasami pomacha dildosem i tyle. Gorsze rzeczy są ogólnodostępne. 

Ludzie tez zwracaja uwage na to do jakiej szkoly sie idzie. To jest pewne, ze nie wybierze pierwszej lepszej szkoly wczesniej bedac w jednej z lepszych.

On juz zapowiedzial, ze nie przestanie nagrywac, wiec prawdopodobnie szkole zmieni.

Opublikowano

Przykre ale jednocześnie prawdziwe.

Nie ma co się rozpisywać nad tym co zrobi. Ważniejsze jest to co się dzieje ;) Aktualnie jego kanał dostaje kolejną dużą dawkę subów :D 

Jeżeli to nie był specjalny chwyt marketingowy, to wykorzystał go w perfekcyjny sposób ! :D 

Opublikowano

Jednak nadal pozostaje pytanie dlaczego szkoła wpycha swój nos, kiedy tak naprawdę nikomu nie zagraża żadne niebezpieczeństwo związane z oglądaniem materiałów na jego kanale? Kiedy wstawia jakiś "mocniejszy" odcinek to są przy nim odpowiednie spojlery, że nie należy tak robić, bądź film należy traktować czysto humorystycznie. Wydaje mi się, że UnBox uczęszcza do bardziej prestiżowej szkoły, dlatego nie chcą robić wokół siebie niepotrzebnego szumu, przez co mogliby stracić jakże ważne dla nich statystki.

Opublikowano

Nie mają prawa go wywalić jeżeli jest to szkoła publiczna. Na jego miejscu napisałbym do Kuratorium Oświaty i opisał jak wszystko wygląda jeżeli go wyrzucą, bo jeżeli nie robi nic nielegalnego to szkoła nie ma prawa w to ingerować i decydować o tym, czy może się w danej placówce uczyć czy nie.

Opublikowano

Nie mają prawa go wywalić jeżeli jest to szkoła publiczna. Na jego miejscu napisałbym do Kuratorium Oświaty i opisał jak wszystko wygląda jeżeli go wyrzucą, bo jeżeli nie robi nic nielegalnego to szkoła nie ma prawa w to ingerować i decydować o tym, czy może się w danej placówce uczyć czy nie.

Jeżeli chodzi do szkoły prywatnej, to niestety już nie jest tak różowo.

Opublikowano

Jeżeli chodzi do szkoły prywatnej, to niestety już nie jest tak różowo.

Wszystko zależy od szkoły, bo w większości szkół prywatnych i tak się wszystko opiera się na hajsie

Opublikowano

@harnaś w prywatnych owszem, tak. Osobiście ja bym zaprzestał nagrywania materiałów video o takim charakterze, przynajmniej dopóki nie skończyłbym tej "szkoły".

Opublikowano

@harnaś w prywatnych owszem, tak. Osobiście ja bym zaprzestał nagrywania materiałów video o takim charakterze, przynajmniej dopóki nie skończyłbym tej "szkoły".

Prościej zmienić ów szkołę i nadrobić te kilka tygodni 2 semestru.

Opublikowano

W jakiej on szkole jest bo nie usłyszałem na filmie?

Opublikowano

W jakiej on szkole jest bo nie usłyszałem na filmie?

Nie mówił, ale zapewne publiczna, jeżeli by chodził do prywatnej to by się nie przyjebali o byle gówno bo by się hajs skończył :makka:

Opublikowano

j**** szkołę ,lepiej pomachać tą chociażby łopatą odkładać kase od małolata i w cos zainwestować ,na pewno się zwróci z % ,a tak siedzisz na dupie pierdolą Ci papke do mózgu zaglądają do dupy ,do tego zmieszają cie z gównem i tyle z tej szkoły masz tak naprawdę ,bo tak czy tak połowa twojej klasy jaki zapewne Ty trafisz na j***** kase do biedronki czy tez każdej innej sieciówki lub innego podobnego gówna mając nawet skończone te studia(ale to też zależy jakie ;) )

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Beka ze szkoły,chyba dyrekcja nigdy nie była w internecie jak nie wiedzą co się odkurwia,kilka razy na jego filmiku pojawił się dildos i tyle nawet chyba nie zdarzyło mu się ostro wyzywać na filmikach. 

Opublikowano

Istnieje domniemanie zgodności aktów niższych rangą z Konstytucją dopóki sytuacji tej nie zmieni Trybunał Konstytucyjny. W sytuacji gdy rozporządzenie to nadal jest w obiegu prawnym nie ma podstaw aby się do niego nie stosować - niezgodność najpierw musi być stwierdzona przez uprawniony organ. 

Proszę pamiętać, że zadaniem szkoły (w tym przypadku również a w szczególności LO) nie jest tylko nauczenie i wyegzekwowanie tej wiedzy od ucznia. Jest to realizacja prawa do wychowywania oraz wspomaganie wychowawczej roli rodziny (art. 1 pkt. 1 i 2 Ustawy o systemie oświaty). Uczeń dużo czasu spędza w szkole co przyczynia się do kształtowania jego postawy moralnej, światopoglądu i dlatego szkoła jest podmiotem częściowo odpowiedzialnym za zachowanie młodego człowieka - nawet poza jej murami. Jego zachowanie również wpływa na ocenę samej placówki oświaty. 

Jeśli uważa pan, że zostały naruszone wolności i prawa konstytucyjne oraz gdy zostały spełnione odpowiednie przesłanki (wyczerpana droga prawna) to na podstawie art. 79 Konstytucji oraz art. 46 ustawy o Trybunale Konstytucyjnym może pan wnieść skargę. ~Łukasz T., Prawnik

Opublikowano

Spierdolony dyrektor który podjął taką decyzje, co kogo k***a obchodzi jakie zajecia ma poza szkołą albo co robi? nawet niech się sprzedaje na ulicy, no ale k***a co ma do tego dyrektor? to jest jego zycie prywatne ludzie no k***a..

ja rozumiem reputacja szkoły reputacją, ale w jaki sposób on ją psuje? jest lubiany przez setki tysięcy ludzi robi to co ludzią się podoba, a to ze ktos nie ma dystansu do zycia i nie potrafi czegos takiego odebrac z humorem no to k***a sorry.

Chociaż jednak sadze że ze szkoły go wyrzucić nie mogą, bo tak naprawde jest pełnoletni, nie robi nic nielegalnego, pewnie dyrektor dał ultimatum i mysli ze skonczy nagrywac a tutaj mały suprise dla tego skurwiałego dyrka :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Według kodeksu ucznia art.18 Szkola nie może mieszać się w zycie prywatne ucznia ani w żaden sposób nie może o nim decydowac. Dyrekcja albo dyrektor, który tak postąpił może zostac ukarany zwolnieniem z pełnienia obowiązków dyrektora + możliwa grzywna za takie coś. Więc niech coś z tym zrobi a nie nagrywa film o tym...

Opublikowano

Spierdolony dyrektor który podjął taką decyzje, co kogo k***a obchodzi jakie zajecia ma poza szkołą albo co robi? nawet niech się sprzedaje na ulicy, no ale k***a co ma do tego dyrektor? to jest jego zycie prywatne ludzie no k***a..

ja rozumiem reputacja szkoły reputacją, ale w jaki sposób on ją psuje? jest lubiany przez setki tysięcy ludzi robi to co ludzią się podoba, a to ze ktos nie ma dystansu do zycia i nie potrafi czegos takiego odebrac z humorem no to k***a sorry.

Chociaż jednak sadze że ze szkoły go wyrzucić nie mogą, bo tak naprawde jest pełnoletni, nie robi nic nielegalnego, pewnie dyrektor dał ultimatum i mysli ze skonczy nagrywac a tutaj mały suprise dla tego skurwiałego dyrka :D

Co mnie obchodzi, że mój pracownik gwałci kobiety? to taka sama sytuacja.

Szkoła to w teorii Twój drugi dom i tam nauczyciele Cie pod pewnym względem wychowują. Stąd też nazwa "wychowawca".

Opublikowano

Szkoła to w teorii Twój drugi dom i tam nauczyciele Cie pod pewnym względem wychowują. Stąd też nazwa "wychowawca".

Nie taka sama. Gwałt to przestępstwo.

Szkoła może interesować się uczniem, ale w pewnym zakresie, jeśli jest niepełnoletni.

W 3 klasie LO czekałem na parkingu basenu krytego , żeby znajomego odebrać. Parking oddalony 200m od szkoły, nie na jej terenie. Zapaliłem sobie papierosa. Mija mnie nauczyciel, powiedziałem miłego dnia.

Na następny dzień zadzwonił do moich rodziców. Nie wiem nawet po co, bo ojciec powiedział, że ma to w dupie. Nauczyciel stwierdził, że niegodnie reprezentuję szkołę poza jej teren. Łatki na czole nie mam, że jestem z tej czy z tej szkoły. Dostałem naganne zachowanie, ale składanie skarg sobie odpuściłem. Tak samo jak nauczyciele nie mają prawa zabierać telefonów uczniów. I tak to robią.

Opublikowano

Nie taka sama. Gwałt to przestępstwo.

Szkoła może interesować się uczniem, ale w pewnym zakresie, jeśli jest niepełnoletni.

W 3 klasie LO czekałem na parkingu basenu krytego , żeby znajomego odebrać. Parking oddalony 200m od szkoły, nie na jej terenie. Zapaliłem sobie papierosa. Mija mnie nauczyciel, powiedziałem miłego dnia.

Na następny dzień zadzwonił do moich rodziców. Nie wiem nawet po co, bo ojciec powiedział, że ma to w dupie. Nauczyciel stwierdził, że niegodnie reprezentuję szkołę poza jej teren. Łatki na czole nie mam, że jestem z tej czy z tej szkoły. Dostałem naganne zachowanie, ale składanie skarg sobie odpuściłem. Tak samo jak nauczyciele nie mają prawa zabierać telefonów uczniów. I tak to robią.

To fajnych miałeś nauczycieli. Co ma do tego szkoła, że pełnoletnia osoba zapali w dozwolonym do tego miejscu.

Opublikowano

@Sinlay przecież kolega wyjaśnił to wyżej. Jest to ich kaprys, tak samo jak z telefonami. Kolega z klasy nie chciał oddać telefonu, a wciąż używał go na lekcji, to babka powiedziała, że po policję zadzwoni. No, oddał jej ten telefon, ale wszyscy zaczęli się z niej ryć.  xD

Opublikowano

Wiesz, podałes zły przykład bo jeżeli nauczyciela znają całe media i wszyscy wiedza że to on gwałci, no to chyba wiadomo ze taki dyrektor bedzie chcial sie go pozbyc bo wiadomo - reputacja i te sprawy.

Gosc nie robi nic złego poza pokazywaniem sztucznego kutasa, troche przeklenst, ale robi to dla zabawy, ale sa debile ktorzy nie maja zbytnio podejscia ani dystansu do zycia.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Szkoła zbytnio ingeruje w życie prywatne uczniów... Sprawa to jedno wielkie nieporozumienie.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...