Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto nagrywać jeszcze Minecrafta?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę ze tak :) ale tez możesz nagrywać różne inne gry np outlast h1z1 saint's rów bf4,bf3 i takie inne ;)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Nagrywaj to co sprawia Ci radość. Jeśli ma to być Minecraft, to nagrywaj. Zawsze jakieś grono widzów załapiesz.

6304914575543571492781.gif

Opublikowano

Jeżeli seria, film, odcinek będzie interesujący to znajdziesz subskrybentów, widzów i łapkowiczów. Wszystko zależy od tematu danego filmiku i osoby, która podkłada głos lektora i czy ma dobrą dykcje.

Opublikowano

Nie sądzę chyba że dla małej ilości fanów/widzów ;p Nie jest to zbyt oglądany teraz :D

Nie sądzę chyba że dla małej ilości fanów/widzów ;p Możesz dla zabawy ponagrywać może ktoś to będzie oglądał ale nie sądzę :D

Nie sądzę chyba że dla małej ilości fanów/widzów ;p Możesz dla zabawy ponagrywać może ktoś to będzie oglądał ale nie sądzę :D

Opublikowano

Jeżeli chciałbyś nagrywać Minecrafta polecam Ci nagrywać serwery PVP lub Minigames ;)
Widziałem na YT takie kanały właśnie PVP które mają dużą oglądalność ­

­

Opublikowano

Kurw*, co to za pytanie?

Nagrywaj to co lubisz, nie to co jest popularne... To jest nagrywanie dla hajsu i brak oryginalności.

Jeżeli będziesz nagrywał ciekawie i prowadził ciekawy kontent na kanale, to na pewno ludzie się zainteresują i do Ciebie Sami przyjdą..

Nagrywaj to co lubisz i tyle..

Joł

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że warto!

Jeśli masz duże chęci oraz sprzęt i robisz to naprawdę dobrze to po jakimś czasie na pewno się wybijesz :)

Ale pamiętaj musisz być cierpliwy !

Opublikowano

Znając świat, po około 30 sekundach dostaniesz łapkę w dół, może nie hejty, że dzieciak, a hejty tego typu:

"Jak ja to ku##a mam zbudowac pszeciesz to majnkraft jakis stary ja kce nowy jeden dzwiec bo tam jest elytra i sajmbloki i duzo lepiej jest"

takie niestety komentarze dostaje się od widzów, jak nagrywasz starego MC, oczywiście - jak znajdziesz lepszą grupę widzów, będzie lepiej.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Powiem ci tak ziomek, bardzo trudno wybić na yt, jakość filmów czyli w HD i w 60fps + do tego intro albo outro na końcu filmu nie wymuszaj łapek w górę niech sami ocenią,

odpowiadaj na każdy komentarz czy też pozytywny czy negatywny. Nagrywaj jak chcesz ale liczy się jakość i pomysłowość + znajomość programów typu Sony Vegas pro albo Adobe Pro (czy jakoś tak) Nagrywaj filmy Actionem albo frapsem ( tylko fraps nagrywa w dużych powiem plikach parę minut  i masz 3gb |+)

Pozdrawiam. Bym ci napisał więcej bo sam posiadam kanał i mam 4 lata doświadczenia ale stoję w miejscu bo mam komputer popsuty 

p.s Mam w cholerę podobny głos do Multiego : ) 

Opublikowano

Teraz to na trollach się najłatwiej wybić, cs, openingi, śmieszne kompilację. I gry, które przyciągną 10 latków, a potem stopniowo starszych. Nawet na przeglądarkowych idzie zdobyć swoich pierwszych widzów, metin 2 - mala konkurencja, dużo możliwości. :)

Opublikowano

Popularność większości kanałów nie polega na grach jakich nagrywają , ale na osobie która to nagrywa.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Zawsze jest warto zacząć. Rób co zechcesz i nie patrz na innych.. a jak masz jeszcze jakiś pomysł żeby wyróżnić się na YT, to tym bardziej :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...