Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unpacker A T R E Y A 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LZO:

B9 A7 ED 02 9B 6A 81 05 FA 86 9A 28 AB 18 1A 00
DA C3 B4 04 6E B2 6E 1F C6 E6 18 00 2D 98 03 1D

Gotowy Unpacker:

http://www97.zippyshare.com/v/CSQZ5S2G/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/8bb22c25560bcc8d40133d70e9478443a159cc52b61e3e4a78d409d328b9e0fb/analysis/1457358201/

Wszystkie brakujące pliki z pack .win (czyt. eix)

http://www79.zippyshare.com/v/1InVl2Jb/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/031d63e3b0f179cc8be7bad04811d967a21af8fcfbd816f6e2de540d118eb314/analysis/1457358416/

Instrukcja dla debili.

1. Pobieramy 2 paczki.

2. Paczkę Atre.ya_kurwa.rar wypakowujemy do pack w kliencie Atre.yi

3. Wypakowujemy byle gdzie paczkę Atre.yakurwamać.pl.rar

4. Odpalamy EterNexus.exe wchodzimy w Edit potem Settings klikamy Save i tyle.

5. Gotowe, wypakowujecie sobie co chcecie.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że z dllki rozpakowane bo nie ma rootow, locale itp. bo z olly dbg z tego forum moze 5 osob wypakuje xD

Opublikowano

Widać, że z dllki rozpakowane bo nie ma rootow, locale itp. bo z olly dbg z tego forum moze 5 osob wypakuje xD

Z systemów tam wielki c**j jest, każdy szperał za unpackerem by modele podpierdolić, bo dość w pyte je mają.

dojebany relejs, lickuje

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

pff ,, Czekamy na wylew map by random_for_mpcforum

:v

Pozdro panownie, korzystajcie póki możecie.

Opublikowano

­czy opublikujesz unpacker do antarisa gdy wyjdzie antaris? bardzo by się przydał.

Raczej wątpie bo ten pajac pewnie dostał unpakera od kogoś i go udostepnił. Dalej nie rozumiem dlaczego nie ma bana dla typa za multikonto i za to, że udostępnił unpakera do klienta, co jest w regulaminie zabronione :-)

Gość krzywy231
Opublikowano

­czy opublikujesz unpacker do antarisa gdy wyjdzie antaris? bardzo by się przydał.

Raczej wątpie bo ten pajac pewnie dostał unpakera od kogoś i go udostepnił. Dalej nie rozumiem dlaczego nie ma bana dla typa za multikonto i za to, że udostępnił unpakera do klienta, co jest w regulaminie zabronione :-)

xD
Opublikowano

Raczej wątpie bo ten pajac pewnie dostał unpakera od kogoś i go udostepnił.

Jesteś w błędzie.

Opublikowano

Raczej wątpie bo ten pajac pewnie dostał unpakera od kogoś i go udostepnił.

Jesteś w błędzie.

Może tak, może nie, nie wiem.

Opublikowano

Możesz mieć multikonto, przeczytaj uważnie regulamin. :P

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Rozpakowanie Atreyi to jakieś ~ 3 minuty nie wiem skąd ta cała euforia. Zresztą tam nawet nic fajnego nie ma oprócz kilku mobów.

Gość Lajk™
Opublikowano

Rozpakowanie Atreyi to jakieś ~ 3 minuty nie wiem skąd ta cała euforia. Zresztą tam nawet nic fajnego nie ma oprócz kilku mobów.

Wrzuć na yt filmik jak ją rozpakowujesz, wyśle ci pisemne gratulacje razem z Oscarem.  :v

Komuś client przyda się na pewno - uważajcie na tych 2 przyjebów, na pewno będą się pluć ;)

Opublikowano

Wszystko fajnie ale ten unpacker rozpakowuje tylko pliki od obiektów reszty plików EtC/locale itd. nie idzie rozpakować, mają po 0B 

Tunea*****.blogspot.com_Barras+Separador

Gość Lajk™
Opublikowano

Wszystko fajnie ale ten unpacker rozpakowuje tylko pliki od obiektów reszty plików EtC/locale itd. nie idzie rozpakować, mają po 0B 

Ja mam całego clienta rozpakowanego tym własnie packerem  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Ja mam całego clienta rozpakowanego tym własnie packerem  :yay:  :yay:  :yay:

Mój błąd. Już sb poradziłem :D 

Tunea*****.blogspot.com_Barras+Separador

Gość krzywy231
Opublikowano

Skąd wziąć property ? :D

wroce do domu to upne
Opublikowano

Skąd wziąć property ? :D

wroce do domu to upne

Będziesz wielki :) Nawet dam like :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...