Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MargonMT2.pl

xVandal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię, żeby nawet takie "mini-klasyki" miały branie w tych czasach. :) 

Nic ciekawego co by mnie zachęciło do gry. ­

Prosty przykład.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Grafika w prezentacji wyciągnięta z dupska  xD

Lecz nie wiem, ale mimo wszystko serwer w jakimś stopniu mnie zachęcił, żeby przynajmniej zerknąć na niego  B)

Polecam zakupić grafe, bo bez niej to lipa  :pls:  

//

Jacy jutuberzy?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

w prezce jest , że postanowiliście wrócić do podstawowych korzeni metin 2 to gdzie jestu chunjo ? :(

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Zbrojka na 140 poziom paskudna, chyba bardziej zjebanego setu się nie dało wybrać. Prezentacja nie powala. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Przwidujecie na start 200 online chociaż? Ten serwer nie przypomina nawet w 5% starego metina, co jest napisane na początku prezentacji. Nie polecam, serwer pod hajs na kilka dni.

Opublikowano

Przyznam rację up że prezentację macie bardzo brzydką. Lecz ciekawi mnie wasze podejście do Graczy, mianowicie czy będziecie się interesować grą oraz graczami przez tydzień czy jednak będziecie się starali.

Ps: Jacy YT ?

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Serwer porażka. I te paskudne sety (Ten ostatni to w ogóle ewenement). Nie zagram i nie polecam.

1z67dxt.png

Opublikowano

Zanim jakikolwiek serwer będzie posiadał prezentację w dziale, to powinien być analizowany przez grupę anty-śmieciów, by takie szajsy nie wchodziły i nie zasyfiały rynku.

Jedynie sety ładne, ale powiedzcie mi.. nudzi się wam, ze robicie serwer, który nie mam prawa bytu w tych czasach?

Proszę was, stwórz ktoś w końcu dobry serwer typu Revoria, Invoria albo Vesteris...

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Co to jest?

Z całym szacunkiem, ale chcecie tworzyć "klimatycznego metina", co w ogóle w tych czasach mija się z celem (moim zdaniem), a tworzycie takie "coś"? Poza tym śmieszy mnie końcówka, chcecie mieć 10-15 youtuberów i piszecie, żeby się zgłaszali.. Serio? Ruszcie tyłki, sami kombinujcie kogo, gdzie, co i jak.

Może warto założyć propozycję, aby prezentacja przed wrzuceniem do zapowiedzi była weryfikowana w jakiś sposób, bo na coś takiego szkoda działu.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Omg.. ludzie czy wy sobie jaja robicie z tymi serwerami?

Tobie to chyba naprawdę płacą za te posty.

Co do serwera to prawda jest taka, że choćby nie wiadomo jak człowiek się starał i tak wyjdzie odwrotnie. Stawiasz na klasyka, nie chcesz mieć miliona nowości i systemów, jest źle, zrobisz serwer na którym masz milion systemów i nowości, jest źle bo coś nie działa, to nie potrzebne, client 2.5gb. Prawda jest taka, że teraz ludziom się nie dogodzi.. Szanse mają serwery które już stały i pojawiają się reworki, s2/s3/s31 bo nazwa przyciąga a tak naprawdę nic się na nich nie zmienia. Szkoda, szkoda.

Opublikowano

rzeczywiście ten serwer to średniawka max. Dużo informacji o IS. Petach/Kostiumach- które są sprzed 4 lat PL. Zbroja 140 to totalna porażka , zerowy poziom estetyki, zbroja rodem z WoWa. Suchy serwer na którym jak myśle jest multum bugów. MargonemMt2..pzdr

Opublikowano

Omg.. ludzie czy wy sobie jaja robicie z tymi serwerami?

Tobie to chyba naprawdę płacą za te posty.

Co do serwera to prawda jest taka, że choćby nie wiadomo jak człowiek się starał i tak wyjdzie odwrotnie. Stawiasz na klasyka, nie chcesz mieć miliona nowości i systemów, jest źle, zrobisz serwer na którym masz milion systemów i nowości, jest źle bo coś nie działa, to nie potrzebne, client 2.5gb. Prawda jest taka, że teraz ludziom się nie dogodzi.. Szanse mają serwery które już stały i pojawiają się reworki, s2/s3/s31 bo nazwa przyciąga a tak naprawdę nic się na nich nie zmienia. Szkoda, szkoda.

Nic dodac nic ujac, ja sobie 4fun pogram bo czemu nie.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

kiedy teamspeak i forum ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...