Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja -> Szybsze wbijanie 30 levelu? Fala smurfów?

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego, że nie masz wiedzy itp. ?

Mam wbijać lvl, aż moje umiejętności będą na poziomie min. platyny ?

Ta gra polega na nieustannej nauce. 

Nie w Waszym interesie leży to kiedy ktoś zaczyna grać rankedy. 

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Pewnie nikt nie przeczyta mojego komentarza, ale co tam.

Moim zdaniem to dobre posunięcie ze strony Riotu, że szybciej wbija się level konta (dużo graczy przestaje grać w lola właśnie przez to że 30lvl grając po 1, max 2 gry dziennie wbija sie kilka miesięcy...)

Co do osób myślących, że osoby pójdą szybko na rankedy po wbiciu 30lvlu to się mylą - aktualnie konta z 30lvlem mają ~30k ip, z czego 7500ip to podstawowe runki na ad i ap, a z ~20k ip trzeba kupić 16 postaci do gier rankingowych, natomiast gdy trzeba będzie zagrać o połowę gier mniej to takie konta będą miały  o połowe ip mniej (około 15k ip) co starczy na zakup run 7500ip i 1 postaci za 6300... Więc tym lepiej się nie martwić bo takie osoby bez run/ odpowiedniego wyboru postaci daleko nie zajdą, a brąz jest dostępny dla wszystkich :)

Opublikowano

Zamknac pizdy i bardzo dobrze, nawet 10 lvl jest lepszy od typowego golda feedera. ;))) Niech jak najszybciej to zrobia.

Opublikowano

Pamietajcie ze teraz mozna grac postaciami z rotacji na rankedach i wystarczy kupic 6 zeby grac rankedy, a nie 16 :P

Cofneli to w ostatnim patchu chyba, nie da sie juz grac postaciami z rotacji

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...