Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Desert: Guest Pass - temat zbiorczy (szukam/oddam)

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bdo_logo_00.png

Witajcie, ze względu na to że pojawiają się pytania i powielają tematy związane z pozyskaniem Guest Passów, postanowiłem założyć temat zbiorczy. Zgłaszajcie tutaj czy chcecie pozyskać czy chcecie oddać guest pass, będzie wygodniej.

Lista osób posiadających guest passy na oddanie:

@Cuckoo

Lista osób chcących pozyskać guest passy:

@vakus

@SatanVeil

@doper

@Ramzes.

@Bogusiek

@Tetrisal

@Grzesyo

@Batux2

@ziooom12

@lemo220

@Kenwayuch

@BoBaL3

@1361622928-U485574.pngelades

@1361622928-U485574.pngRampelouge

@melto1

@Yellow♫

@Aerosik

@veyron2010

@kruzyk

@Pentaron

@Remikez

@Perestil

@kubanowak112

@harcok66

@holak12345

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema tez potrzebuje klucza ☺ i mam pytanie otóż dwóch moich kolegów kupiło grę i powinno otrzymać po 3 te kody 7 dniowe ale mówią za c***a nigdzie ich nie ma. Wie ktoś jak można temu zaradzić? Do supportu juz napisali dawno ale ciężko o odpowiedz.

Opublikowano

Również potrzebuję guest passa. :) Chciałbym pograć, ale nie wiem czy warto wydawać te 120zl, bo nie mam pewności, że mój PC da sobie radę z gierką. ;v

Opublikowano

Siema tez potrzebuje klucza ☺ i mam pytanie otóż dwóch moich kolegów kupiło grę i powinno otrzymać po 3 te kody 7 dniowe ale mówią za c***a nigdzie ich nie ma. Wie ktoś jak można temu zaradzić? Do supportu juz napisali dawno ale ciężko o odpowiedz.

http://www.mpcforum.pl/topic/1523254-potrzebuje-klucza-bład-z-kluczami/?p=12885878

Również potrzebuję guest passa. :) Chciałbym pograć, ale nie wiem czy warto wydawać te 120zl, bo nie mam pewności, że mój PC da sobie radę z gierką. ;v

http://www.mpcforum.pl/topic/1520938-czy-p%C3%B3jdzie-mi-black-desert-online-sprawd%C5%BA-tutaj/

Dopisałem was do listy.

Opublikowano

Witam.Chciałbym przetestować tą grę,ale kupienie gry,a potem odłożenie jej mija się z celem.Proszę o użyczenie Guest Passa :P

Gość Ramzes.
Opublikowano

Witam.

Prosiłbym bym bardzo o guest passa. Nie chcę wydawać gry a potem przestać grać jak to miało miejsce z GW2.. Kupiłem bo wydawała się bardzo fajna i przestałem grać po tygodniu ...

Opublikowano

W takim razie dopisałem cię do listy osób posiadających guest passy na oddanie. Jak coś się zmieni @VenatoS to daj znać.

Tak zrobię.  :lenny: 

Czekam aż ktoś da znać że chcę!  ;)

Sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...