Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Desert: Guest Pass - temat zbiorczy (szukam/oddam)

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Również poproszę o wpisanie mnie na listę. Nie wiem czy i jak będzie chodzić mi ta gra więc wolę nie ryzykować przed zakupem. Pozdrawiam

Opublikowano

Hej ! jestem w stanie odstąpić guest passa dla osoby która poważnie myśli o pózniejszym kupieniu gry :) poszukuję chętnych do wspólnej rozgrywki... 
Zainteresowaną osobę zapraszam na priv :)

Opublikowano

Hejka ! Poważnie myślę o zakupie gry (Explorer's Package) ale nie chciałbym aby okazało się że wyrzuciłem pieniądze w błoto , także jestem chętny do skorzystania z guest passa jeśli można oczywiście :)

Opublikowano

Byłbym wdzięczny za guest passa. Chcemy w pracy (a raczej po pracy) czasem zagrać, ale nie jesteśmy pewni czy warto wydawać pieniądze.

Opublikowano

Oddam jeden kluczyk na 7 dni ale tylko osbie która lubi gry tego typu i poważnie mysli nad zakupem. Głównie to chodzi mi o osoby, które by chciały ze mna grać najlepiej ze skype,ts.

210119.gif

Opublikowano

Oglądając dzisiaj streama gościa z MMORPG.org  bardzo spodobala mi sie ta gra. Ogolnie szukam jakiegos na zabicie czasu. BD sie rozni calkowicie od innych. Dlatego chetnie przyjajbyl guest passa, aby sprobowac i akurat wciagnac w gre? Dzieki

szatankurde.gif
Opublikowano

Już od kilku dni zapatruje się na tą gierkę, jednak nie wiem czy jest warta tylu pieniędzy, tydzień to wystarczająco żebym zapoznał się z ta gierką, już teraz jestem na 90% pewien że mam zamiar ją kupić, aczkolwiek aktualnie proszę o guest passa ^-^

Opublikowano

Mam takie pytanko ktoś poleca ta właśnie gre ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Witam czy znajdzie się jakaś miła osoba i podaruje guest pass do przetestowania gierki:)? Po 10 kwietnia też podeśle po zakupie pełnej wersji

Opublikowano

Dopisani.

Szukam osoby chętnej oddać guest pass, będę wdzięczny :)

Nie mam pojęcia jak oznaczyć cię w poście ze względu na ten znak specjalny. Zdradzisz sekret?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...