Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyzm pewnego kolegi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i c**j nas to? chciałeś się pochwalić jak rozjebałeś jakiemuś cwelowi serwer czy co?

Chciałem pokazać jak jakiś pseudo dorosły płacze bo ktoś mu rozwalił serwer.

Dorosły się odezwał. Widać po stylu pisania.

Zniszczyłeś jego mienie, więc ma prawo wnieść sprawę na policję, a Twoje zachowanie w stosunku do niego było niepoważne i lekceważące. 

­

Napisz inną czcionką to może będziesz jeszcze bardziej poważniejszy i dostaniesz więcej pkt do respektu. Dorosły nie jestem i nie jakoś nie przeszkadza mi to w życiu. Już widzę jak policja przyjeżdża mi do domu albo dostaję jakiś list ;d Bo rozwaliłem "dorosłemu" człowiekowi serwer w srajkrafcie. Niech jeszcze tam napisze do hostingu ,żeby mnie zgłosili czy coś. Sam się na to naraził dając mi opa + rangi oraz pełen dostęp do serwera ( FTP , KONSOLA ). Ustawił też online-mode na false 

No i c**j nas to? chciałeś się pochwalić jak rozjebałeś jakiemuś cwelowi serwer czy co?

Chciałeś pokazać jaki ty jesteś z*********e dorosły co wnioskuję po tych obrazkach. Brawo. Jestem z Ciebie dumny... dlaczego ten świat jest pełen takich idiotów  ._.

I tak chwal się swoim niesamowitym talentem na tym forum, brawo.

Nie miałem zamiaru pokazać jaki jestem dorosły czy co tam sobie jeszcze wymyślisz. Miałem zamiar pokazać jak jakiś niby "dorosły" płacze o serwer w majnkrafcie bo go nawet nie umie skonfigurować...

Czcionka nie sprawia, że wypowiedź jest poważniejsza, tylko bardziej estetyczna. Jeśli ktoś Cię wpuści do sklepu, a Ty stamtąd coś ukradniesz, to nie będzie to kradzież? To działa na tej samej zasadzie - wykroczenie zostało popełnione i osoba ma pełne prawo zgłosić Cię na policję. Poza tym - co z tego, że dorosła osoba źle skonfigurowała serwer? Też człowiek, może się pomylić lub zrobić błąd. 

­

Opublikowano

Zniszczyłeś jego mienie, więc ma prawo wnieść sprawę na policję, a Twoje zachowanie w stosunku do niego było niepoważne i lekceważące. 

­

Napisz inną czcionką to może będziesz jeszcze bardziej poważniejszy i dostaniesz więcej pkt do respektu. Dorosły nie jestem i nie jakoś nie przeszkadza mi to w życiu. Już widzę jak policja przyjeżdża mi do domu albo dostaję jakiś list ;d Bo rozwaliłem "dorosłemu" człowiekowi serwer w srajkrafcie. Niech jeszcze tam napisze do hostingu ,żeby mnie zgłosili czy coś. Sam się na to naraził dając mi opa + rangi oraz pełen dostęp do serwera ( FTP , KONSOLA ). Ustawił też online-mode na false 

Chciałeś pokazać jaki ty jesteś z*********e dorosły co wnioskuję po tych obrazkach. Brawo. Jestem z Ciebie dumny... dlaczego ten świat jest pełen takich idiotów  ._.

Nie miałem zamiaru pokazać jaki jestem dorosły czy co tam sobie jeszcze wymyślisz. Miałem zamiar pokazać jak jakiś niby "dorosły" płacze o serwer w majnkrafcie bo go nawet nie umie skonfigurować...

Czcionka nie sprawia, że wypowiedź jest poważniejsza, tylko bardziej estetyczna. Jeśli ktoś Cię wpuści do sklepu, a Ty stamtąd coś ukradniesz, to nie będzie to kradzież? To działa na tej samej zasadzie - wykroczenie zostało popełnione i osoba ma pełne prawo zgłosić Cię na policję. Poza tym - co z tego, że dorosła osoba źle skonfigurowała serwer? Też człowiek, może się pomylić lub zrobić błąd. 

­

Ale on tego nie rozumie  :yay: Przecież on jest wszechkozak haker i strach się bać  ._. Kolejny "kozak w necie pi*da w świecie". Nienawidzę i gardzę takimi ludźmi, nie rozumiem po kij takie coś robić i jeszcze się chwalić  ;) Mam nadzieję, że tamten jest ogarnięty i inaczej będziesz śpiewał przed służbami. A to że inni piszą poważniej i dojrzalej od Ciebie wcale nie jest powodem do ich wyśmiewania kolego  ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Chciałeś się pochwalić, czy pożalić? Mojang tylko ostrzega, że po ustawieniu online-mode na false jesteś narażony na ataki. To, że to gra, nie sprawia że możesz czuć się bezkarnie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

­

­

Ale on tego nie rozumie  :yay: Przecież on jest wszechkozak haker i strach się bać  ._. Kolejny "kozak w necie pi*da w świecie". Nienawidzę i gardzę takimi ludźmi, nie rozumiem po kij takie coś robić i jeszcze się chwalić  ;) Mam nadzieję, że tamten jest ogarnięty i inaczej będziesz śpiewał przed służbami. 

W kilku postach napisałem ,że nie mam zamiaru pokazać jakim jestem hackerem czy co tam jeszcze napisałeś tylko jak jakiś niby to dorosły płacze o serwer w klockach. Ja serio czekam na ta policje. Ja mogę równie dobrze zgłosić go za pirackiego minecrafta oraz nieprzestrzeganie zasad eula (sprzedawanie vipów itd) . Włączając online-mode naraża się na ataki "hackerskie" ..... 

pJIegsk.jpg

Opublikowano

W kilku postach napisałem ,że nie mam zamiaru pokazać jakim jestem hackerem czy co tam jeszcze napisałeś tylko jak jakiś niby to dorosły płacze o serwer w klockach. Ja serio czekam na ta policje. Ja mogę równie dobrze zgłosić go za pirackiego minecrafta oraz nieprzestrzeganie zasad eula (sprzedawanie vipów itd) . Włączając online-mode naraża się na ataki "hackerskie" ..... 

Zrozum, że narażanie się na ataki nie upoważnia Cię do wykonywania ich.

Nieprzestrzeganie zasad EULA oraz granie na pirackim Minecrafcie to jego "wykroczenia", za które zostałby ukarany przez odpowiednie osoby. To na pewno nie jest Twoja rola. 

­

Opublikowano

Co nie oznacza, że nie masz wyciągać za takie poczynania konsekwencji. A nazywanie gościa idiotą (tytuł tematu) oraz "Niby Dorosłym" przez to ,że taka osoba jak ty hackuje mu serwer jest co najmniej gówniarskim zachowaniem które jak już pisali moi poprzednicy należy tępić na wszelkie możliwe sposoby bo to co robisz jest jawnym łamaniem prawa. 

Opublikowano

K***a mać, czytam i nie wierzę, że można być tak nieogarniętym umysłowo. Prawo Polskie > Prawo Mojanga. W tym wypadku jeśli on to zgłosi i poda odpowiednie Twoje dane, zostaniesz ukarany, a dokładniej Twoi rodzice, z racji Twej niepełnoletności. Jeśli myślisz, że się wywiniesz i będziesz sobie mówić "ale Mojang blabla", "bo on dał mi opa, dostęp do konsoli blablabla" to Cię to nie uratuje. -_- Działania jakiekolwiek, które szkodzą, w tym wypadku serwerowi, czy to jesteś osobą z uprawnieniami na tym serwerze, czy też nie, jest KARALNE. 

Opublikowano

Co nie oznacza, że nie masz wyciągać za takie poczynania konsekwencji. A nazywanie gościa idiotą (tytuł tematu) oraz "Niby Dorosłym" przez to ,że taka osoba jak ty hackuje mu serwer jest co najmniej gówniarskim zachowaniem które jak już pisali moi poprzednicy należy tępić na wszelkie możliwe sposoby bo to co robisz jest jawnym łamaniem prawa. 

Napisałem ci 10 razy a ty nadal nie rozumiesz ,że nikomu nie  "zhakowałem" serwera? Opa dostałem od niego a + jeszcze groził mi ddos'ami.. Ja czekam aż on na tą policję pójdzie. Rozumiem ,że jesli zwyczajny gracz rozwaliłby spawna ,ponieważ nie dałeś tam cuboida normalnie kilofem to idziesz go pozwać na policję tak?... Policja zniszczyli mi serwer w majnkrafcie... 

// Proszę o zamknięcie tego tematu bo to troche powoli zamienia się w parodie i niepotrzebną kłótnię..

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Wy się śmiejecie, a On wam płyty główne zhakuje "haCker" czikibonzo.

Myślałeś że będziesz fajny, a narobiłeś sobie teraz dymu xD

Na miejscu osoby, która dzierżyła paragrafy, napisał bym na forum prawniczym, albo

przeszedł się na komendę i zapytał czy jest jakaś możliwość wyciągnięcia z tego konsekwencji.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie chce mi się dłuzej czytać waszych bredni :D

1.Opa/Permisje dostałem od niego

2.Groził mi ddos'ami

3.Łamie zasady EULA

4.Dał na serwer online mode false czyli sam naraża się na "ataki"

5.Nawet nie pójdzie na policje 

6.Jak pójdzie to już to widzę,rozwalił mi serwer w mc!!!

///

7.Serwer nie posiadał żadnych dochodów

8.Nie było w niego zainwestowane więcej niż 500zł ( Bylo 30zł... gruba cena)

9.Rozwalając jego serwer nie przestał on czerpać dochodów ,ponieważ takich nie było wogóle..

pJIegsk.jpg

Opublikowano

To nie zmienia faktu na kiego wała chwalić się takim dokonaniem  :D

Widać że się już zmieszałeś bo zacząłeś się spowiadać za grzechy.

Napisz PW do któregoś admina jeśli chcesz żeby temat szybciej zamkneli. 

Opublikowano

To już 12 raz jak piszę ci ,że nie chciałem pochwalić się żadnym dokonaniem ,tylko chciałem pokazać jak jakiś niby to dorosły płacze o serwer na którym grało 5 osób ,a mógł po prostu wejść w BACKUP i kliknąć 1 magiczny przycisk

//A i tu taki przykład:

2013-06-30 10:56:11 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
2013-06-30 10:56:11 [WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
2013-06-30 10:56:11 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
2013-06-30 10:56:11 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.

pJIegsk.jpg

Opublikowano

2.Groził mi ddos'ami

3.Łamie zasady EULA

///

9.Rozwalając jego serwer nie przestał on czerpać dochodów ,ponieważ takich nie było wogóle..

K***a, jesteś po prostu głupi i chcesz postawić na swoim, kiedy nie masz o czymś pojęcia. Idealne podsumowanie Twoich wypowiedzi tutaj.

Opublikowano

2.Groził mi ddos'ami

3.Łamie zasady EULA

///

K***a, jesteś po prostu głupi i chcesz postawić na swoim, kiedy nie masz o czymś pojęcia. Idealne podsumowanie Twoich wypowiedzi tutaj.

Nie mam zamiaru kłócić się z tobą dalej.

///ZAMKNIJCIE TEN TEMAT

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Naprawdę mam zamiar zgłosić to na policję - nawet jeżeli atak na serwer Minecraft brzmi zabawnie, jest to kilka wykroczeń. To, że jest to tylko gra i niewielki serwer w żadnym stopniu Cię nie usprawiedliwia i nie mam zamiaru pozostawić Cię bezkarnym za to co zrobiłeś. Jeżeli uważasz, że groziłem Ci DDoS-em, z pewnością będzie można to sprawdzić w odpowiednim miejscu. Jednak ja Ci nie groziłem DDoS-em, podczas gdy Ty mi tak: 251d56e8307f79c5med.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...