Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLATINIUM MU ONLINE|Exp:50|Drop:30%|START:04.03.16 Godz.15| ZAPRASZAMY!|

Talmud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 24h od otwarcia w tej chwili całe 3 osoby online - brawo! Tak to jest jak się robi serwer z ustawieniami pod siebie i 2 kumpli a nie pod graczy.. Zakaz ks - co za bzdura. Zakaz afk -ludzie takie zasady były 7-8 lat temu. Od tego czasu gracze przyzwyczaili się do wygody klickerów/muhelpera i nic już tego nie zmieni. Oczywiście twardo można obstawać przy swojej racji ale z takimi ustawieniami i bez reklamy daleko nie dojdziecie. Najbardziej mnie jednak rozśmieszyły zapewnienia, ze serwer będzie stał kilka lat ha ha. Raczej admin chyba myślał o kilku dniach..

Trąbiłem od początku żeby odblokował Elite to Nie nie nie... No to teraz admin nie ośmieszaj się już więcej i zamykaj ten pseudo serwer...

Opublikowano

Heja. Niestety muszę zgodzić się z kolegami wyżej, na takim low rate serwerze, przydałby się dodatek MU Helpera, bądź odblokowany Elite. Dla starych graczy strasznie uciążliwy jest fakt, by siedzieć na okrągło przed monitorem i klikać. Troszkę młodsi to pewnie jeszcze dają radę .. Choc pewnie tez ich to wypompowuje z sił. Człowiek po prostu przy takim graniu zamiast cieszyć się grą to się męczy. Rozumiem, że chcieliście nas wprowadzić w stary klimat, prawdziwego MuO, ale przy takim on-line się to nie uda. Ludzie niestety omijają serwery z takim expem, szerokim łukiem. Gdyby był chociaż rąbek nadzieji na samym początku, że online dopisze, będzie gdzieś  około 100 graczy, do takiego grania to wtedy się zgodzę na to, żeby zablokować Elite ewentualnie wyłączyć Helpera gdyby był.. Ale tak? Przy takim online, gdybyście chcieli choć garstkę graczy utrzymać powinniście im dogodzić udostępniając takowe oprogramowania. 

Co do serwera to jest w miarę spoko jak dla mnie. Niestety nie mam już sił grac na takich ratach, męczy mnie to. Chciałem ponownie sprawdzić swoje umiejętności bojowe i swoją wytrzymałość. Po wbiciu 250 lvl'a w 3 godziny i top 1 w rankingu  sobie odpuściłem.

Pomyślałem wówczas sobie, co ja k***a robię? Przecież nie będę siedział przed monitorem do usranej śmierci, żeby chociaż jednego resa wbić.  Ech.. ale mniejsza o mnie drodzy ziomki i poziomki. 

Na samym początku, jedyne co mnie zbiło z tropu to przedmioty exc, drapiące z każdej wypadajki, jest to moim skromnym zdaniem przesada. Już lepiej było trzeba zwiększyć drop exc itemów z moobków, niżeli coś takiego dodawać, wielu graczy również odrzucił ten fakt.. Z 30-40 online na początku, zrobiło się później 18. 

Byłem, pograłem i stwierdzam, że serwerek nie dla mnie. 

Bez urazy droga administracjo, co złego to nie ja.

Pozdrawiam UNKNOWN

Opublikowano

No niestety chcielismy dobrze wyszlo zle... wiele rzeczy poprawilismy, a powstaly nowe bledy sam nie wiem w jaki sposob ;/ na razie pracujemy nad plikami zobaczymy co to bedzie :) Servera na pewno nie zamkniemy! latwo sie nie poddamy tym bardziej ze dedyk jest oplacony na rok! :)

Opublikowano

No niestety chcielismy dobrze wyszlo zle... wiele rzeczy poprawilismy, a powstaly nowe bledy sam nie wiem w jaki sposob ;/ na razie pracujemy nad plikami zobaczymy co to bedzie :) Servera na pewno nie zamkniemy! latwo sie nie poddamy tym bardziej ze dedyk jest oplacony na rok! :)

I bardzo dobrze! Cieszy mnie taka postawa, do przodu chłopaki, nie poddawajcie się! Czasami wypada przyjąć na klatę słowa krytyki i brnąć do przodu!

Pozwólcie, że coś zaproponuję.

-Likwidacja itemków exc z wypadajek, ponieważ strasznie psują rozgrywkę. Ewentualnie możecie zostawić green boxy, które będą miały małą szanse na drop, a jeśli już ktoś takowego boxa wyrzuci, dropnie mu exc item (oczywiście exc itemek z niższej pułki). Red boxy/ red chocolate - drop itemów zwykłych +9 w górę, szansa również znikoma na znalezienie takiej wypadajki. Wszystko inne drop od +4 do 9.

- Jawel drop jak dla mnie był całkiem przyzwoity, można zostawić.

- Spoty zostawić, są świetne.

- Drop scroli, orbów zostawić - troszkę jest ciężko aczkolwiek dla chcącego nic trudnego!

- Zwiększenie expa do 150-300 ( decyzja należy do was,moze byc troszkę więcej), dzięki zwiększonemu expu, ludzie nie będą narzekać na brak helpera/ elite.

- Poprawić elfiego buffka do 250-300 lvla  B)

Póki co to tyle z mojej strony.

Opublikowano

I bardzo dobrze! Cieszy mnie taka postawa, do przodu chłopaki, nie poddawajcie się! Czasami wypada przyjąć na klatę słowa krytyki i brnąć do przodu!

Pozwólcie, że coś zaproponuję.

-Likwidacja itemków exc z wypadajek, ponieważ strasznie psują rozgrywkę. Ewentualnie możecie zostawić green boxy, które będą miały małą szanse na drop, a jeśli już ktoś takowego boxa wyrzuci, dropnie mu exc item (oczywiście exc itemek z niższej pułki). Red boxy/ red chocolate - drop itemów zwykłych +9 w górę, szansa również znikoma na znalezienie takiej wypadajki. Wszystko inne drop od +4 do 9.

- Jawel drop jak dla mnie był całkiem przyzwoity, można zostawić.

- Spoty zostawić, są świetne.

- Drop scroli, orbów zostawić - troszkę jest ciężko aczkolwiek dla chcącego nic trudnego!

- Zwiększenie expa do 150-300 ( decyzja należy do was,moze byc troszkę więcej), dzięki zwiększonemu expu, ludzie nie będą narzekać na brak helpera/ elite.

- Poprawić elfiego buffka do 250-300 lvla  B)

Póki co to tyle z mojej strony.

Jak bedzie Platinium to rozwazymy Twoje propozycje:) Bo na prawde szkoda nam likwidowac server co najwyzej mozna zrobic jakies testy wszystko poustawiac jak nalezy i dopiero puscic:) nawet zeby te testy mialy trwac ze 2-3 miechy to i tak dedtk jest oplacony za rok z gory :) jak by wszystko sie udalo mogl bym nawet oplacic go za 5 lat z gory pln nie maja dla mnie najwiekszego znaczenia czy wydam tyle czy tyle :) chce tylko zeby server byl dobry naprawde dobry i zeby bylo duzo ppl wtedy sie fajnie gra:) Jestem otwarty na wszystkie propozycje :)

A co do tego helper to mozna nawet zrobic Season6 tam jest wgrany helper:) moge kupic VPS na 2 miechy czy miech i zrobic testy S6 i wszystko ladnie poustawiac! :)

Opublikowano

Trzecia edycja w ciągu miesiąca! :D Ale mają chłopaki rozmach

Chociaz sie staramy :) a jak masz krytykowac to postaw cwaniaku swoj server :) Pozdro.

Opublikowano

Zostaly wprowadzone nowe poprawki:inwazje , drop , spoty , wypadajki , drop boxów i drop z goldów , zwiększone hp goldów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...