Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLATINIUM MU ONLINE|Exp:50|Drop:30%|START:04.03.16 Godz.15| ZAPRASZAMY!|

Talmud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na krotkim wstepie chcieli bysmy przeprosic was graczy za nie udana poprzednia edycje!.

Startujemy ponowanie , serwer został zatrzymany by dopracować wszystkie poprawki które gracze znalezli zaproponowali . Zostały skasowane wszystkie konta oraz zostały wprowadzone nowe zmiany które opisze niżej.

Co zostało poprawione na serwerze :

Drop itemów dla wszystkich klas 

Drop z boxów i innych wypadajek 

Eventy i inne 

Arena jest od 2 rr i 220lvl

Dodane zostało więcej spotów na innych mapach 

Hp mobów zostało zwiększone

Za reset dostajemy 500 pktów mnożnik przez liczbe reset staty sie kasują

Dodany grand reset ( Opisze nizej ) 

Zwiękoszony cennik zen jesli chodzi o rr i gr ( Opisze nizej )

Poprawione niektóre sklepy

Zmniejszony drop jeweli

co 15 resów możliwość wbicia jednej opcji w wybrany item z zestawu GR+koszt wbicia 500kk

Nazwa Servera: PlatiniumMuOnline
Wersja: 1.05
Max Graczy Online: 350
Max Graczy VipServer:50
Godziny działania: 24/7 
 IP: Main
Port: Main

KONIFGURACJA

Exp: x50***|ExpVIP: x75***
Drop: 30%**** | Drop:40%****
HP Mobów: 100%
Reset: 400 lvl  Staty sie kasuja 500pkt
Koszt:150kk
Grand Reset:100rr+2kkkzen za GR można otrzymać następujące zestawy:
Zestaw nr.1-set+13+L+2opt.
Zestaw nr.2-2bronie+13+L+S+2opt+ dowolny pedant+2opt.(można też wziąć bron+tarczę)
Zestaw nr.3- wingi+13+2opt.+2ringi+2opt.
Za kolejnego GR będzie można sobie wbić po 1opt z wybranego zestawu.
W skład tych zestawów wchodzą itemki których nie ma w boxach czyli wszystkie itemki powyżej setów GD DS ( to samo dotyczny broni) itd.
Po wbiciu kazdych 15 rr po GR mozna sobie udoskonalic 1 item z wybranego zestawu wbijajac 1 opt. (+koszt 500kk)

BB: Off
Guild: 150 lvl
MG: 220 lvl
DL: 250 lvl
Max item level: +13 +28
Usuwanie postaci: do 40 lvla
Serca etc: Tak
Max stats: 32767

Mapy:

Lorencia, Noria,Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena od 2rr+220lvl

Spoty:

Moby na każdej mapie rozpiska spotów z kordami podana na forum w dziale "Informacje"

Punkty za level

Dark Knight: 5 /6
Dark Wizard: 5 / 6
Elf: 5 / 6
Summoner:5/6
Magic Gladiator: 7
Dark Lord: 7

Jevel Succes

Bless: 100%
Soul: 60%
Soul + luck: 80%
Life: 70%

Chaos Machine

Item+10: 85%
Item +11: 65%
Item +12: 40%
Item +13: 30%

Drop Box of Kundun

Lista znajduje sie na forum pod tym linkiem: http://platiniummuonline.xaa.pl/showthread.php?tid=56

Eventy

Blood Castle

Devil Square

Chaos Castle

Illusion Temple

Castle Siege

Castle Deep Event

CryWolf

Raklion Event

KONKURSY

DROPY

GM Events

Administracja

Platinium - Administrator
Platinium - Talmud
Zapraszamy!

Opublikowano

może jednak będzie bo serwer jest spoko , tylko ludzie są teraz niezdecydowani gdzie grać.Wielu skacze po różnych serwerach i nigdzie miejsca nie zagrzeje.Zawsze coś im nie pasi ale wiadomo co człowiek to charakter,nikomu się nie dogodzi.Ja napewno tu zagram i niewazne ile ten serwer postoi .Jakby więcej osób myślało jak ja to byłaby zabawa na długi czas bo nie jest łatwy to serwer i właśnie to mnie w tym pociąga - dorabiać się czegoś dłuzej a nie w tydzień.Nawiązując do wypowiedzi niektórych graczy   -    wielu chce trudnego serwera a po 3 dniach juz zawracają głowe adminom o jakieś zmiany na szybszy dorobek hehee .Ten serwer wnosi coś nowego jak na 4 sezon  bo zazwyczaj 4s jest z expem min. 500x.Admini bynajmiej się starają co jest ważne są dostępni, nie jak na wielu innych serwach ( zajżec można na Dragon mu ) Kto chce się dobrze pobawić zapraszam do Platinium a ocenę można wystawić dopiero po pograniu pewien czas na nowo zrobionym serwerze , to tyle.

Opublikowano

Z tej mąki i tak nie będzie chleba.

a po czym kolego sympatyczny tak sadzisz? to ze pierwsza  edycja nie wypalila to nie znaczy ze ta nie wypali :) Teraz mamy zabezpieczenia premium :) i duzo fajniejsze ustawienia!:)

Opublikowano

Z tej mąki i tak nie będzie chleba.

No wiesz jeśli nie chcesz grać to przecież ja Cię na siłę nie zmuszę . Serwer jest dla ludzi wyrażających chęć zagrania na serwerze . Pierwsza edycja nie wyszła ja się zgadzam kompletna klapa , ale najgorsze jest to że ludzie pamiętają zawsze to złe a dobrego nawet nie chcą przyjąć do świadomości . Dodam jeszcze że choćby na serwerze była 1 osoba to serwera nie zamkniemy nie poddamy się na pewno i gwarantuje że to będzie serwer na parę lat 

Czy to kolejny serwer z jakimiś edycjami trwający 6 miesięcy i reset wszystkiego? i Od nowa zabawa?

Jeden reset był acc więcej nie będzie nigdy 

Opublikowano

Szkoda ,ze to s4 ,a nie s6. Zagrałbym gdyby był RF i MuHelper  , ktory jest wielka zaleta na low serwerach :D Pzdr

Mozę jednak zagram sumka , a co z autocklikerem bedzie dostepny?

Opublikowano

Jeśli Elite nie zostanie odblokowane to nie wróże dużej liczny graczy na tym serwerze. Nie każdy siedzi 24/7 przed kompem. Chyba, że administracja chce mieć 10 ONLINE po starcie jak to było na poprzedniej edycji...

Lepszą alternatywą dla gracza będzie zagrać na s6 gdzie ma dostępnego muhelpera. Także proponuję odblokować Elite i od razu liczba graczy znacząco się zwiększy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wielki "minus" dla was za to,że nie staracie się zachęcić osób z innych zakątków świata publikacje na stronach zagranicznych w języku polskim tak jak i wszystko na waszej stronie/forum ,więc nie ma co się dziwić,że mało osób było na 1 edycji z drugą zapowiada się to samo. Myślę,że gdybyście się postarali i dodali publikacje(przynajmniej w języku Angielskim) jak i zrobili forum PL/ENG to mogłoby być trochę więcej online :)

Opublikowano

Mu elite, helper to jest najgorsze gó... w mu online. nie masz czasu to nie grasz, a nie zostawiasz postać na spocie która robi sama wszystko a ty idziesz spać, co to za granie. afk powinien być nie dozwolony również. to jest prawdziwe mu online.

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Wielki "minus" dla was za to,że nie staracie się zachęcić osób z innych zakątków świata publikacje na stronach zagranicznych w języku polskim tak jak i wszystko na waszej stronie/forum ,więc nie ma co się dziwić,że mało osób było na 1 edycji z drugą zapowiada się to samo. Myślę,że gdybyście się postarali i dodali publikacje(przynajmniej w języku Angielskim) jak i zrobili forum PL/ENG to mogłoby być trochę więcej online :)

Masz rację prezentacja na forum.ragezone.com  dała by większą liczbę graczy xD

Mu elite, helper to jest najgorsze gó... w mu online. nie masz czasu to nie grasz, a nie zostawiasz postać na spocie która robi sama wszystko a ty idziesz spać, co to za granie. afk powinien być nie dozwolony również. to jest prawdziwe mu online.

Wiedziałem ,ze jakis "Moll" komputerowy doda taki komentarz. MuElite,helper daje duzo osobą ,ktorzy nie siedzą 24h/7 przed komputerem , poniewaz maja obowiazki. I jest on jedynie plusem.

Opublikowano

Dlaczego większość serwerów powyżej s6 utrzymuje się najdłużej ? Bo te wersje posiadają helpera... To nie czasy s1, s2 gdzie każdy marzył o helperze i nie było dużego wyboru w sezonach.

Nie mówię o zostawieniu afk na 24h i tyle. Co ma zrobić EE bez buffera ? Stać na spocie cały dzień active ? Większość starych graczy pracuje, nie każdy ma czas siedzieć cały czas przed monitorem.

Jeśli admin chce mieć te 10 osób ONLINE to idzie w dobrym kierunku. Dopóki nie odblokuje Elite to nie ma co liczyć na więcej graczy.

Opublikowano

Żadne elite nie działa...

Zadbałeś o zabezpieczenia aż za bardzo ale o graczy już nie.

Opublikowano

Trochę przesadzasz bo włożyłem dużo pracy w serwer a ciągle są jakieś niezadowolenia . Czy Ty naprawdę myślisz że każdy ma taki sam gust jeśli chodzi o ustawienia ? jednemu pasuje to drugiemu nie to co ja mam zrobić ? żadnego szacunku ciągle marudzenie to jest trochę przesada 

Opublikowano

Trochę przesadzasz bo włożyłem dużo pracy w serwer a ciągle są jakieś niezadowolenia . Czy Ty naprawdę myślisz że każdy ma taki sam gust jeśli chodzi o ustawienia ? jednemu pasuje to drugiemu nie to co ja mam zrobić ? żadnego szacunku ciągle marudzenie to jest trochę przesada 

gust ? ustawienia ? gdzie ja pisze o ustawieniach ?

co ma do tego odblokowanie Elite ? Czy to taki problem ?

Opublikowano

Myślisz może że każdy chce odblokowania tego ale opinie o tym są podzielone jedni chcą pełnego odblokowania drudzy nie

Opublikowano

Myślisz może że każdy chce odblokowania tego ale opinie o tym są podzielone jedni chcą pełnego odblokowania drudzy nie

Czyli na 20 ONLINE jak się zaczęło tak się skończy. Żegnam i powodzenia...

Opublikowano

Po 24h od otwarcia w tej chwili całe 3 osoby online - brawo! Tak to jest jak się robi serwer z ustawieniami pod siebie i 2 kumpli a nie pod graczy.. Zakaz ks - co za bzdura. Zakaz afk -ludzie takie zasady były 7-8 lat temu. Od tego czasu gracze przyzwyczaili się do wygody klickerów/muhelpera i nic już tego nie zmieni. Oczywiście twardo można obstawać przy swojej racji ale z takimi ustawieniami i bez reklamy daleko nie dojdziecie. Najbardziej mnie jednak rozśmieszyły zapewnienia, ze serwer będzie stał kilka lat ha ha. Raczej admin chyba myślał o kilku dniach..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...