Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja Komputera do 2700zł

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tzn pisałeś, że ma brać MSI/ASUS, gdzie msi ma problemy z gwarancją. tego będę się trzymał, a już te męczenie gigabajta o jakieś problemy to przestań, bo wprowadzasz w błąd.

Ja już odpuszczam dyskusję z Tobą w tym temacie, bo widzę jak grochem o ścianę. Podałem Ci na tacy info o problemach z kartami Gigabyte, a Ty mi teraz zarzucasz, że wprowadzam ludzi w błąd, jednocześnie samemu się upierając, że MSI ma problemy z gwarancją, bo Tobie coś kiedyś nie wyszło, choć ogrom innych ludzi żadnych problemów z MSI nie ma. Gdzie sens, gdzie logika? Już szkoda mi klawiatury męczyć na ten temat, bo nic do Ciebie nie dociera ;)

Opublikowano

Ale czy ty nie potrafisz czytać? Wielu kolegów ma problemy z msi z gwarancją i na necie też jest sporo o tym więc nie wykręcaj kota ogonem. Sam miałem z nimi problem. Tak samo im mogło nie wyjść z kartą gigabyte i to samo mogło mi nie wyjść z gwarancją msi. Podsumuj.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Ale czy ty nie potrafisz czytać? Wielu kolegów ma problemy z msi z gwarancją i na necie też jest sporo o tym więc nie wykręcaj kota ogonem. Sam miałem z nimi problem. Tak samo im mogło nie wyjść z kartą gigabyte i to samo mogło mi nie wyjść z gwarancją msi. Podsumuj.

Kolegow, jak koledzy Ci powiedza, zebys wskoczyl w ogien bo nic Ci sie nie stanie to tez wskoczysz? Te sprawy sa inwidualne, raz jest dobrze, raz nie, nic nie jest czarno biale, tyle w temacie

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

A jak testy powiedzą 60 fps r9 390 gtx 980 40 fps to wywalisz nvidie i już nigdy nie będziesz tego miał? Czytasz wybiórczo, bo nie zauważyłeś wątku gdzie poruszyłem "własną autopsje"

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Zakończcie tą dyskusję, która zamiast pomóc w "modernizacji komputera do 2700zł", utrudnia całkowicie wybór sprzętu. To nie ma sensu.

Chcecie porozmawiać (kulturalnie!) o kartach - stwórzcie PW i piszcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...