Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że już nikt nie używa gównianego, crackowanego ruskiego silnika IPB, ale wszedłem do Was na forum i się zdziwiłem :D

Skejcior już tak nisko upadł?

Nie wiem czy to od niego czy to od jego kumpla ostatnio czytałem na gg, że nie będzie używał diablo v3 bo nie umie(podobno nie chce mu sie) naprawić moderowania tematów, by skin działał na 3.4.8/9 :D

Co do serwera, dalej nie ma co polecić, ponieważ Perserga reprezentuje sobą bardzo niski poziom, pseudo youtuber, trochę nie wyszło Ci z tym serwerem.

A Twojego nowego technika jedynie co to ludzie hejtują, bo tylko ich "denerwuje" xD

Jak mógł nie wyjść serwer, skoro jeszcze nie wystartował? o.O

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest dobry balans klas ?> chodzi mi czy nie ma jednej klasy ktora wymiata.. albo ze wymiata najlepiej BM... Czy taki bodziak da rade rozwalić BM'a? mentala? daggera? bo na wieksosci serwerów bodziak ma zanizone dmg i za przeprsozeniem jest gównem ....

Opublikowano

Czy jest dobry balans klas ?> chodzi mi czy nie ma jednej klasy ktora wymiata.. albo ze wymiata najlepiej BM... Czy taki bodziak da rade rozwalić BM'a? mentala? daggera? bo na wieksosci serwerów bodziak ma zanizone dmg i za przeprsozeniem jest gównem ....

Klasy są w miare wyrównane testowaliśmy to na becie, ale będe obserwował po starcie serwera jak to będzie przebiegało i w razie czego będziemy poprawiać.

Temat do zamknięcia zapraszam do głównej prezentacji serwera : http://www.mpcforum.pl/topic/1524776-cortium-dedyk-easy4fun/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...