Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no można by było popykać chociaż nic nowego, ale GA serwera troche odpycha :v szybko padnie albo ludzie odejdą

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

Powod czemu ludzie nie lubia Persergi ?

- od zawsze wyzywal na tsach i w grze zachowujac sie jak 7 latek

- nie znam osoby ktora by mogla mu zaufac wiec jako ze ma GA mozna sie spodziewac wszystkiego na tym serwerze dla jego ekipy

Dzięki, postaram się żeby nikt nic od niego nie dostał.

@Kubek122 w Q&A dodane.

Opublikowano

Nie wiem jak można do takiego serwera dodawać item shop i tak dużo osób nie zagra.Co do Persergi to chyba 15-16 lat + pamiętam twoje zachowanie :) Nw powodzenia 

Opublikowano

Nie wiem jak można do takiego serwera dodawać item shop i tak dużo osób nie zagra.Co do Persergi to chyba 15-16 lat + pamiętam twoje zachowanie :) Nw powodzenia 

Na czyms trzeba zyc , nie ? ...

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Gość Lajk™
Opublikowano

Na czyms trzeba zyc , nie ? ...

Opłacić dedyka*

Opublikowano

Serwer wygląda na fajny tylko jest jeden mankament- Perserga w administracji. Jeżeli HA chce żeby grało dużo ludzi to od razu zmień tego dzieciaka na kogoś bardziej doświadczonego.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Serwer pokroju starego Diamonda.

Jedynie sety zbroi widzę tutaj inne, chociaż wrażenia nie robią, bo są to zwyczajne modele z globalnego serwera. W dodatku jeden typ zbroi został zmodyfikowany na kilka różnych.

Odskakując od wątku zawartości, jak wygląda sytuacja z zabezpieczeniem serwera? Czy zapewniacie 100% perfekcyjny start, bez żadnych problemów z bugami bądź kanałami (filtry, jeżeli posiadacie)?

1980497.jpeg
Opublikowano

Takich serwerów brakuje na polskim rynku. Myślę,że jak na taki lvl za duzo setów biżu do pvp jest,ale sety zbroje/bronie nawet trafione w moje gusta. Póki co nie zagram ze względu na negatywną opinie administracji. Ale będę śledzić ten serwer po starcie, być może zawitam kiedyś.

Opublikowano

Polecam ze względu na Lajka, nie polecam ze względu na Persergi. Jak będziecie mieć dużo luda to zagram. ps fajny łuk na max lvl ^^ 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Perserga mam rozumiec jest w teamie po to żeby była jaka kolwiek reklama na serwerze bo zapewne nie wpakujecie nawet złotowke w reklame tego i szukaliscie jakiegos naiwnego jutubera aby po prostu wam zareklamowal z jakims tam zasiegem, chociaz z tego co widze to on nie ma najlepszej opinii, wiec nie wiem czy wam plan wyjdzie :v­

Opublikowano

Siedząc na tym mpc zastanawiam się nad sensem istnienia tego działu, szczególnie prezentacji. 

Dla mnie tak jak wspomniał już jeden użytkownik, serwery na gotowcach powinny być automatycznie wyrzucane. Perserga, hmm? Pracujesz z nim i ludzi pytasz dlaczego ma taką opinię? Gratuluję.

Serwer nie ma nic, zupełnie nic. Teraz jest niestety tak, że ludzie mają "lewe" ręce i tylko ich serwery pvp interesują. Nic poświęcić tylko podać wszystko pod "pysk". Osobiście nie zagram ze względu na typ serwera oraz Persa^^

Co tu dodać...

Opublikowano

­Zdzierżył bym ten serwer, ale on nie ma w sobie nic co mogło by zaciekawić gracza.

Typowa sklejka z mpc, deva i elitepvp.

Nie startuj z tym serwerem bo i tak będzie nie wypał, widać to po hejtach w zapowiedzi :D

Choć miałby ch*j na ch*ju stanąć to nie wypali, a jak wystartuje to podziała z 3 dni, tydzień to maks co wycisną.

Opublikowano

Nie wiem kto to ten Perserga w sumie mam to gdzieś ale nie przekreślam z tego powodu serwera, kiedy start?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...