Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pod koniec marca dostaniemy ISS WORLD!

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otrzymałem już 3 kluczyki do gry dzięki FB polecam tam szukać okazji 

Js2VS.jpg Sam też już złapałem pare i od kilku dni pogrywam co najgorsze póki co dupy nie urywa. Zobaczymy na co stać anty-cheata w pierwszym tygodniu; )

Co do kluczy do streamerzy rozdają ich na potęgę więc nie trudno złapać jeden.

Opublikowano

przegladam ich funpage ale wszystkie promocje ktore wystawiaja sa zawsze jakos rano a ja w robocie i w domu kolo 17  i  o tej godzinie juz za pozno zeby sie zalapac na cokolwiek:( poratujcie keyem prosze ;)

Opublikowano

no i 28  i dupa :( jeszcze nie dziala

do wieczora kupa czasu. cierpliwości . jak mają wlączyć to włączą :D

Opublikowano

ok tylko w jakiej strefie czasowej dla nich jestemy bo u jednych ma byc wieczorem 28 a u inncyh 29 marca

ok tylko w jakiej strefie czasowej dla nich jestemy bo u jednych ma byc wieczorem 28 a u inncyh 29 marca

Opublikowano

7 P.M czyli u nas będzie 19:00 i wtedy mają włączyć. Tak pisali na ich stronie. Trochę cierpliwości bo naprawdę warto!

Opublikowano

Nie ważne kiedy ważne żeby serwery były stabilne pod czas naporu  ludzi na serwery.
Czekam z nie cierpliwością :) ciekawe jak rozwiążą  sprawę z lootem :) bo w sumie chodzi teraz tylko o pvp ... 

Opublikowano

Nie ważne kiedy ważne żeby serwery były stabilne pod czas naporu  ludzi na serwery.

Czekam z nie cierpliwością :) ciekawe jak rozwiążą  sprawę z lootem :) bo w sumie chodzi teraz tylko o pvp ... 

Jak to, battle mode to zupełnie co innego niż zwykła gra, chciałbym loot z warz który był w 2012 <3

Opublikowano

Jak to, battle mode to zupełnie co innego niż zwykła gra, chciałbym loot z warz który był w 2012 <3

Chodzi mi o to że głównie będą się opierać na battle mode przecież oni z tego robią E sport i jest taki Hype na to że masakra. 

To co było kiedyś nie wróci :(  R.I.P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...