Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pod koniec marca dostaniemy ISS WORLD!

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalsze odcinanie kuponów od trupa. Trupa, który patrząc na inne tytuły wcale nie był taki zły, wystarczyl dobry antycheat i... No ale to już inna bajka :)

Może być za darmo, mogą mi chcieć zapłacić za grę, ja juz wysiadam z tego pociągu, a właściwie juz dawno wysiadłem.

test

Opublikowano

Dalsze odcinanie kuponów od trupa. Trupa, który patrząc na inne tytuły wcale nie był taki zły, wystarczyl dobry antycheat i... No ale to już inna bajka :)

Może być za darmo, mogą mi chcieć zapłacić za grę, ja juz wysiadam z tego pociągu, a właściwie juz dawno wysiadłem.

Prosta zasada Dobrzy twórcy = DOBRA gra 

twórcy ThailandZ  tym się zajmują.

a jak sam wiesz infestation ThailandZ im wyszło :)

Opublikowano

juz pisales sporo wczesniej ze Thailand przejmuje, cos im dlugo schodzi...

teraz ze bedzie za darmo i pod koniec marca

oby naprawde bylo juz w marcu nawet i kwietniu byle tylko była

Opublikowano

Ogarnięcie serwerów dla Eu i Na tyle im zeszło, nie mieli tam żadnych pośredników i musieli się tym zająć.

Przed końcem marca powstanie angielskojęzyczna strona i forum odwzorowana na tej z Infestation Thailand i wszystkie ważne informacje tam będą oczywiście również będziecie mogli zadawać im różne pytania gdyż akurat ich administracja często przesiaduje na forum ;)

Opublikowano

Powiem ci tak zrobienie tego dobrze to nie jest jedno kliknięcie :) z tym  jest dużo za przeproszeniem pier***** . w sumie zobacz ile regionów będzie zobacz mapę którą wstawiłem z ich facebooka 

Opublikowano

a skad klucze?

Klucze otrzymują tylko streamerzy.
... nie tylko ;)

test

Opublikowano

to czeka mnie duuuuzo grania , sporo lutowania , juz myslalem ze sie nigdy nie doczekam IW z dobrym antycheatem

Dokładnie. Ja już wykupiłem domenę i tworzę stronę poświęconą tej grze więc może uda się stworzyć fajną grupkę ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...