Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz, to kup to na swoją odpowiedzialność. Ja jednak nie polecam.

Sprawdź sobie ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1509940-ta%C5%84sze-pakietyprzygody-kto%C5%9B-kupi%C5%82/ 

Dlaczego nie polecasz?

Same dobre opinie, sprzedawca zapewnia, że wszystko legalnie i ponoć sprawdzone przez pracowników blizzarda.

Wiele rzeczy wskazywało na to, że autorem tamtego tematu był nie kto inny jak właściciel tej aukcji na allegro. Na dodatek sporo osób pisało w internecie, że coinsy są zdobywane w nielegalny sposób. Po przeanalizowaniu wszystkich wypowiedzi w temacie (razem z Why) postanowiliśmy zamknąć tamten temat.

Opublikowano

Zakupilem 2 sztuki 40x paczek TGT oraz 40x paczek Klasycznych, które dostałem jakoś po 3-4 godzinach bo była niby kolejka.Niby wszystko jest spoko, mam nadzieje ze tak zostanie.

Opublikowano

Nie ma opcji że jest to legalne, proszę cię wszystko co jest po tak okazyjnej cenie i dotyczy takich firm jak Blizzard musi być nielegalne... Już sam ten komunikat mi śmierdzi "WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA OPOZNIĄ SIĘ (Najprawdopodobniej będą wykonywane nocą)"...

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Nie ma opcji że jest to legalne, proszę cię wszystko co jest po tak okazyjnej cenie i dotyczy takich firm jak Blizzard musi być nielegalne... Już sam ten komunikat mi śmierdzi "WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA OPOZNIĄ SIĘ (Najprawdopodobniej będą wykonywane nocą)"...

UWAGA! DNIA 1.03 (WTOREK) WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA OPOZNIĄ SIĘ (Najprawdopodobniej będą wykonywane nocą) Kupując na tej aukcji tego dnia zgadzasz się na to.

To wykonuje człowiek, nie bot. Może po prostu ma coś do załatwienia (przykłady można wymieniać w nieskończoność), a czas znajdzie dopiero nocką.

@Akashii

No oczywiście, to moja aukcja, dlatego tak polecam xD

Mi chodziło tylko czemu Ci to zdanie na czerwonym tle śmierdzi ;d

Że ceny śmierdzo to ja czuję ;d

giphy.gif

Opublikowano

UWAGA! DNIA 1.03 (WTOREK) WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA OPOZNIĄ SIĘ (Najprawdopodobniej będą wykonywane nocą) Kupując na tej aukcji tego dnia zgadzasz się na to.

To wykonuje człowiek, nie bot. Może po prostu ma coś do załatwienia (przykłady można wymieniać w nieskończoność), a czas znajdzie dopiero nocką.

Sam sprzedajesz że tak polecasz :D Słuchaj, mieszkam w tym kraju nie od dziś, sprzedażą i kupnem na allegro również się zajmuję nie od dziś... Uwierz mi, poznawałem ludzi (Polaczków) którzy tak cię zabajerują że przy ich słowach morderstwo będzie legalne a gówno pachnące :) Blizzard nie jest firmą słynącą z przecen, za boosty do 100lvla czy tam 90 w Wowie dasz ćwierć tysiaka, a dla nich przeceną jest 40 paczek kart za 50 euro więc proszę cię... NO CHYBA ŻE KOLEŚ JEST NIESPEŁNA ROZUMU I KUPUJE ZA 200 A SPRZEDAJE ZA 100 BO CHCE BYĆ ZAUWAŻONY W SPOŁECZEŃSTWIE :D

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Dobra, koniec tego. Autor kupił pakiety, więc zakładam, że nie potrzebuje już pomocy. W razie czego proszę o PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...