Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańsze pakiety/przygody - ktoś kupił?

Meobdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad kupnem tańszych pakietów do hearthstone, patrze na allegro bo chcialem sobue kupić te paczki blizzardowskie ale widzę, że jakieś nowe opcje powstały 40 Pakietów kart (każdy rodzaj do wyboru) za 109 zł ?? oraz każda przygoda po 65 zł. Ktoś z Was może kupował ? Ja się szczerze mówiąc zastanawiam, bo co jak co oferta kozacka. Komenty niby spoko 100% pozytywów, dużo ludzi kupiło i przygody i pakiety. Jak myślicie?? Póki co czekam na odp od niego na jakiej zasadzie to wszystko działa (skad taka cena) x

Opublikowano

Nie wiem skad takie ceny, ale mozesz sprobowac. Nie ma negatywnych opinii, a aukcje sa od kilku dni. Na wszelki wypadek dodaj sobie numer telefonu do konta battle.net

Opublikowano

Ok paczki kupiłem, powiem wam,ze wszystko sprawnie poszło :)  40 klasycznych pakietow za 109 zł :) Ogolnie miły itd. Bałem się to zaoferował mi udostepnienie ekranu jak to robi poprzez skype, z czego skorzystałem. Kupuje za pomocą Amazon Coinsów. 

Opublikowano

na angielskich forach już są o tym informacje - coinsy są kupione z kradzionych kart kredytowych, od ruskich się to kupuje, niedługo będą za to banować, już jakieś info było na reddit

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem ponownie :) Napisałem do supportu o tym i mi odpowiedzieli, że wszystko z płatnością jest ok. Więc chyba legit.

Opublikowano

Ten typek to sprzedaje i założył ten temat tylko po to żeby zyskać nowych klientów wiec prosiłbym o wyrzucenie tego śmiesznego tematu do kosza.

Opublikowano

Ten typek to sprzedaje i założył ten temat tylko po to żeby zyskać nowych klientów wiec prosiłbym o wyrzucenie tego śmiesznego tematu do kosza.

Też wydaje mi się to podejrzane, temat ląduje w koszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...