Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie były gry waszego dzieciństwa?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm...

Z dzieciństwa pamiętam metal-slug, prince of persia, most wanted...

I chyba myślę dość nietypowe gry - resident evil 3, w którego długo nie grałem,większość oglądałem jak brat pyka.

resident evil 4 i dino crisis 2, którą darzę wielką sympatią.

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Prince of persia, tanki, mario, gta 1/2/vc/sa, heroesy, gothic, nfs'y, sacred, no i najbardziej w pamięci mi zapadły te kaczki z pegazusa xdd Z chęcią nawet teraz bym sobie postrzelał :D Granie w kaczki z kumplem sprawiało więcej radości niż obecny cs:go a technika poszła trochę w przód ;c

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Gry dzieciństwa? Far Cry 1 - pierwsza gra którą przeszedłem i chyba jedyna. Przechodziłem ją długo, ze strachem nawet (za dzieciaka bałem się tych potworków :D ) ale z przyjemnością gdy po kilku tygodniach ją przeszedłem. Natomiast inną grą, którą z przyjemnością z dzieciństwa wspominam jest 4story ;-). Jest to gra oczywiście MMO chyba nie znam sie na tych gatunkach, ale cos aka. metin. Gra na której nauczyłem się grać, współpracować przez internet, napewno każdy kto w nią grał i gdy przypomni sobie te chwile kiedy gra miała swoje początki, gdy się wspólnie bawiło i wbijało poziomy to łezka się w oku kręci ;)

A takie późniejsze to jeszcze pamiętam Gta vice city, twierdza 1 

Opublikowano

Ja zaczynałem od pegazusa gry które najchętniej grałem to contra,Mario i te no czołgi.

Później był ps2 i PC na tym i na tym grałem w GTA San Andreas :)

I Gta Vice City

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gta vice city

Mario

donkey kong

Rambo

Crash

Lara Croft

Rayman

Gothic

i jeszcze taka o czołgach co się broniło orła ( nie pamiętam nazwy )

4661.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehhh Duzo tego było wymienie tylko tyle ile pamietam :D

-Wolfenstein Na Konsole

-GTA SA Na Konsole

-GTA Vice City Na Psp

-Minecraft Na Pc

-Kangurek Kao

......i inne

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

U zarania dziejów na PSX:

- Rayman z 1995 - najsłodsza część kultowej serii platformowej, imho ustępująca tylko humorystycznej trójce.

- Heart of Darkness - startując z domku na drzewie, w zbudowanym ze śmieci myśliwcu, jako młody Andy ruszamy aby wydrzeć psiaka protagonisty ze szponów władcy ciemności  :D

Potem już na piecu:

- Raptor: Call of the Shadows - strzelanka 2D w której fale wrógów przybywają z góry. Miałem tylko jakieś demko :'(

- Original War - mix RTS/RPG, świetna fabuła i wciąż świetna grafika.

- Hostile Waters: Antaeus Rising - strategia w której sami możemy kierować jednostkami, bazowana na Carrier Commandzie. Ciekawa fabuła i rewelacyjny gameplay.

- World War III: Black Gold - nasza rodzima klasyczna strategia RTS. Prequel do fantastycznej trylogii Earth 2150. (i serii Earth w ogóle)

- Command & Conquer: Generals - bardzo dobry RTS. Potem wyszedł do niego świetny dodatek Zero Hour i tona modów.

Było ich więcej, ale te najbardziej wbiły mi się w pamięć.

Mój kanał i program informacyjny Aktualności Strategiczne o grach i modach:

https://www.youtube.com/channel/UCidqU2NQap0m2DnhnkF79aw/featured

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...