Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot pod Tibie 10.77

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram sobie ostatnio ArchLight i zastanawiam się czy jest jakiś dobry bot pod taką właśnie Tibie? :)

Z góry dzięki za pomoc!

Opublikowano

no ta mi się pokazuje nick normalnie do wyboru, ale po przycisku OK już nic więcej się nie pokazuje.

Mam win 7 - pythona mam w system32, a tak samo w folderze z TA. Otwieram w postaci admina, zmieniłem zgodność na xp sp3, co mam jeszcze zrobić? Robiłem reinstal tibii i TA. Ktos pomoze?

Opublikowano

no ta mi się pokazuje nick normalnie do wyboru, ale po przycisku OK już nic więcej się nie pokazuje.

Mam win 7 - pythona mam w system32, a tak samo w folderze z TA. Otwieram w postaci admina, zmieniłem zgodność na xp sp3, co mam jeszcze zrobić? Robiłem reinstal tibii i TA. Ktos pomoze?

No mnie po wyborze postaci wyskakuje coś takiego:

AMCBngH.jpg

Opublikowano

Tibia Auto - https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/

Wersje pod 10.77 to 2.58.0

Musisz mieć Pythona.

A czy można go jakoś scrackować? Chwilowo używam wersji Trial XenoBot'a i niestety nie mogę sobie poradzić z scrackowaniem czy ten sam problem będę miał z Tibią auto?
Tibii Auto nie musisz crackować, jest w 100% za darmo przecież.

Opublikowano

Tibia Auto - https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/

Wersje pod 10.77 to 2.58.0

Musisz mieć Pythona.

A czy można go jakoś scrackować? Chwilowo używam wersji Trial XenoBot'a i niestety nie mogę sobie poradzić z scrackowaniem czy ten sam problem będę miał z Tibią auto?

Tibii Auto nie musisz crackować, jest w 100% za darmo przecież.

No okej, ale jak mogę sobie poradzić z problemem widocznym na zdj.? Proszę o pomoc.

@edit.

Wrzuciłem ten plik tzn. "tibiaauto_utill.dll" do System32 ale jest taka sama reakcja, nie wiem co mogę jeszcze zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...