Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze chcielibyście zagrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary dawny klasyczny PL, 99 lvl, bez dodatkowych setów broni, bez żadnych petów, stary dobry pl, być może teraz ludzie chca jak najwiekszych nowosci ale wiem ze jest duza grupa osob co by chetnie zagrała, bo easy i medium jest pelno z nowosciami

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Chciałbym zagrać na antaris.pl

Czekam od dobrych czterech miesięcy...

Opublikowano

Stary dawny klasyczny PL, 99 lvl, bez dodatkowych setów broni, bez żadnych petów, stary dobry pl, być może teraz ludzie chca jak najwiekszych nowosci ale wiem ze jest duza grupa osob co by chetnie zagrała, bo easy i medium jest pelno z nowosciami

Ta, duża grupa, jakieś 20 osób.

Opublikowano

Jak w temacie. Chodzi mi głównie o typ serwera, max. lvl., raty, co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze itp.

Xenox z nowymi systamami... zadnych spierdolonych hardow .. :D

Opublikowano

Jak w temacie. Chodzi mi głównie o typ serwera, max. lvl., raty, co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze itp.

Coraz więcej osób ma lewe ręce? Każdy chce teraz wejść na serwer i mieć wszystko. Dla mnie serwery easy i easy/medium powinny upaść na dobre. Po pierwsze naturalna selekcja, odpada 80% niewychowanych gówniarzy, którzy zadłużą rachunek rodziców aby kupić is'a bądź zwyzywać Ciebie i Twoich rodziców. Normalna rozgrywka, rywalizacja, czekanie na bossy, wojny o nie to było coś! A teraz? "Zajęte", "Twoja stara", "yebany gimbus".. Tylko to widać na serwerach. A co do hardów to jest naprawdę bardzo dużo osób które by zagrały ale potrzebna reklama i to spora. 

@JarajTo

Nie mów, że nie ma chętnych bo Ty nic nie robiłeś z reklamą. Wystartowałeś bo miałeś taki kaprys i to dlatego tak uważasz. Popatrz na Ravie, Nawie, Vesteris. Ludzi lubiących hardy jest mnóstwo tylko trzeba ich przyciągnąć :)

Gość Lajk™
Opublikowano

Ile razy to już było pisane.. ludzi będzie brak. To nie wypali.

Opublikowano

Coraz więcej osób ma lewe ręce? Każdy chce teraz wejść na serwer i mieć wszystko. Dla mnie serwery easy i easy/medium powinny upaść na dobre. Po pierwsze naturalna selekcja, odpada 80% niewychowanych gówniarzy, którzy zadłużą rachunek rodziców aby kupić is'a bądź zwyzywać Ciebie i Twoich rodziców. Normalna rozgrywka, rywalizacja, czekanie na bossy, wojny o nie to było coś! A teraz? "Zajęte", "Twoja stara", "yebany gimbus".. Tylko to widać na serwerach. A co do hardów to jest naprawdę bardzo dużo osób które by zagrały ale potrzebna reklama i to spora. 

@JarajTo

Nie mów, że nie ma chętnych bo Ty nic nie robiłeś z reklamą. Wystartowałeś bo miałeś taki kaprys i to dlatego tak uważasz. Popatrz na Ravie, Nawie, Vesteris. Ludzi lubiących hardy jest mnóstwo tylko trzeba ich przyciągną

100% prawdy. CarolineMT2 jest 1 przykladem old schoola medium-hard i serwer jest poprostu bajeczny. Problem jest tylko ze shaggy sam go prowadzi i ciezko mu ogarnac szybkie update itp. Ale serwer po 3 miesiacach dalej twardo stoi z 700+ online regularnie. 

Opublikowano

Ja bym zagrał na starym dobrym Heliumie2 który był bardzo dobrym Medium/Hard I oczywiście CradosMt2 Po bil wszystkie serwery na łopatki :)

Tylko żeby helium2 został Usprawniony ! A CradosMt2 By ktoś nim się zajmował :) Ogólnie zagrał bym na serwerze Medium/Hard Lub Hard/Medium!

Opublikowano

EliteMT2

Albo jakiś serwer Easy

RATY(około):

1500% EXP
800% YANG

1000% DROP

Z eq żeby nie trzeba było się męczyć tak około całe eq na max lvl zajmie z 2tyg./4tyg.

A max lvl da sie wbic nawet w 1dzień :p

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć serwer który postoi dłużej niż pół roku a w dodatku będzie miał coś nowego a nie sklejke ew. zmienioną grafikę.

...................\/...................

Opublikowano

Pograłbym na jakimś dobrym serwerze easy/medium, ale takim jakim był pierwszy eruris czy serwer Grubego(Tomka) Emperius(chyba taka nazwa).

Przyjemny exp, gdzie nie trzeba było siedzieć na jednym spocie 1h żeby wbić 1 lvl, gdzie o ulepki nie było zbyt trudno, a pvp i wojny były tak często, że nie mogło się znudzić walczenie o topke :)

Opublikowano

Pograłbym na jakimś dobrym serwerze easy/medium, ale takim jakim był pierwszy eruris czy serwer Grubego(Tomka) Emperius(chyba taka nazwa).

Przyjemny exp, gdzie nie trzeba było siedzieć na jednym spocie 1h żeby wbić 1 lvl, gdzie o ulepki nie było zbyt trudno, a pvp i wojny były tak często, że nie mogło się znudzić walczenie o topke :)

To już chyba będzie niespełnione marzenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...