Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EsantiS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja w ogóle nie przekonuje do serwera i zresztą nie widać nic nowego, czyli kotlet odgrzany 12818265 raz..

nlUSIa9.png

Opublikowano

Autorski system łowiecki na serwerze easy, dojebałeś po całości. Takie coś jest c***a warte. Równie dobrze mógłbym napisać "autorski" depozyt :v

Masz pecha ;c Jest, jest autorskie pajacu :v

Co do serwera to nawet prezentacja nie zachęca.

Gość Lajk™
Opublikowano

Kolejny serwer "youtubera", wiadomo jak taki sie konczy :) Ze wzgledu na administracje odradzam gry.

Co z tego że youtubera? Co ci poradzę na to że youtuberzy wybierają czasem złych techników, którzy zamiast dobrego, odbugowanego serwera robią jedno wielkie gówno? Jedynym błędem może być tylko obieranie takich ludzi którzy umieją mało i mało biorą % z is aby ci mieli dla siebie jak najwięcej. Aby serwer dostał miano "dobrego" który będzie stał i stał musi mieć dobraną ekipę. Nikt ci nic na to nie poradzi że niektóre ekipy dobierają się mało odpowiednio, czasem jest to spowodowane niewiedzą nt. jakiegoś członka, a czasem poprostu "koleżeństwo".

Opublikowano

Prezentacja w ogóle nie przekonuje do serwera i zresztą nie widać nic nowego, czyli kotlet odgrzany 12818265 raz..

Masz racje lepiej isć na np atreye gdzie po 2 miesiącach są pustki. Serwer jest zrobiony dla graczy, żeby mogli się pobawić na serwerze i czerpać radość z gry.

Opublikowano

Kolejny serwer "youtubera", wiadomo jak taki sie konczy :) Ze wzgledu na administracje odradzam gry.

Co z tego że youtubera? Co ci poradzę na to że youtuberzy wybierają czasem złych techników, którzy zamiast dobrego, odbugowanego serwera robią jedno wielkie g****o? Jedynym błędem może być tylko obieranie takich ludzi którzy umieją mało i mało biorą % z is aby ci mieli dla siebie jak najwięcej. Aby serwer dostał miano "dobrego" który będzie stał i stał musi mieć dobraną ekipę. Nikt ci nic na to nie poradzi że niektóre ekipy dobierają się mało odpowiednio, czasem jest to spowodowane niewiedzą nt. jakiegoś członka, a czasem poprostu "koleżeństwo".

I co ze niby wy jestescie dobrze dobrana ekipa ? GA perserga co w zyciu plikow na oczy nie widzial i nie ogarnie najprostszego buga i ty pseudo technik ? Smiechłem ale powodzenia "dobrze dobrana ekipo" :)

Opublikowano

Co z tego że youtubera? Co ci poradzę na to że youtuberzy wybierają czasem złych techników, którzy zamiast dobrego, odbugowanego serwera robią jedno wielkie g****o? Jedynym błędem może być tylko obieranie takich ludzi którzy umieją mało i mało biorą % z is aby ci mieli dla siebie jak najwięcej. Aby serwer dostał miano "dobrego" który będzie stał i stał musi mieć dobraną ekipę. Nikt ci nic na to nie poradzi że niektóre ekipy dobierają się mało odpowiednio, czasem jest to spowodowane niewiedzą nt. jakiegoś członka, a czasem poprostu "koleżeństwo".

I co ze niby wy jestescie dobrze dobrana ekipa ? GA perserga co w zyciu plikow na oczy nie widzial i nie ogarnie najprostszego buga i ty pseudo technik ? Smiechłem ale powodzenia "dobrze dobrana ekipo" :)

Pseudo technik, a divineworld stoi do dzis (już nie jest właścicielem).

To jest moja ostatnia wiadomośc skierowana do Ciebie, bo nie ma sensu pisać dalej o czymś czego nie wiesz :(

Gość Lajk™
Opublikowano

Tego nie powiedziałem. To czy to będzie dobrana ekipa to się dopiero okaże to 1.

2. Gdzie ja napisałem że jestem technikiem ? Ja się bawię w to i nie twierdze że jestem w tym pro, bo do tego brakuje mi bardzo dużo więc przestań się spinać.

Gość Lajk™
Opublikowano

Ja nie spinam, tylko mowie jak wygladaja serwery polskich youtuberow :)

Wiesz, dla mnie wszystkie polskie serwery wyglądają tak samo. Polakiem jestem i bawić się w to lubię więc bawić się będę póki nie zbraknie mi chęci. ;)

Opublikowano

Wiesz, dla mnie wszystkie polskie serwery wyglądają tak samo. Polakiem jestem i bawić się w to lubię więc bawić się będę póki nie zbraknie mi chęci. ;)

Serwery ,moze wygladaja tak samo ale nie administracja :) 

A tutaj jak widac administracja nie bedzie normalna lekko mowiac ,

wiec wiekszosc graczy co pamieta Perserge nie zagra tutaj i nie poleci 

P6yiSdK.jpg

Gość Lajk™
Opublikowano

Serwery ,moze wygladaja tak samo ale nie administracja :)

A tutaj jak widac administracja nie bedzie normalna lekko mowiac ,

wiec wiekszosc graczy co pamieta Perserge nie zagra tutaj i nie poleci 

Tyle że pytałem 3 razy co Perserga takiego robił i nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, mógłbyś być tak uprzejmy?

Co masz na myśli pisząć "nie będzie normalna" ?

Opublikowano

@lindex mój (były) divine stoi od czerwca więc Elo.

Lajk z kim Ty w interesy wchodzisz.... Perserga nagraj jeszcze sam serie o swoim serwerze, na 100% dużo ludzi przyjdzie grać !  ^^  ^^

Nie polecam, bo Perserga.

Czy ja wiem czy to interesy .. poprostu robię serwer, a to czy ktoś wejdzie czy nie to tą decyzje pozostawiam graczom.

Ok luz :) Nie jestem do końca w temacie i tylko tyle napisałem :D

Na divine można powiedzieć że też stała ilośc graczy nie za dużo lecz da się grać :D

­

Opublikowano

Perserga to osoba podstępna i pazerna na każdą złotówkę. Nie polecam, ściągną z ludzi kasę i serwer OFF na 100%

Opublikowano

Perserga to osoba podstępna i pazerna na każdą złotówkę. Nie polecam, ściągną z ludzi kasę i serwer OFF na 100%

Ciekawe czemu tak sądzisz, skoro za reklame concordii nie wzialem od Ciebie zadnego grosza? :v

Ludzie jeżeli mnie tak wyzywacie, że serwer pod hajs itd to może dajcie jakiś dowód, bo narazie widze, że same słowa, a udowodnić to nie ma jak :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...