Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EsantiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, dam im szanse bo widzę, że się starają.

Ps. Jak z Reklamą ? Kogo już ugadaliście na zapowiedź bądź serie ?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, dam im szanse bo widzę, że się starają.

Ps. Jak z Reklamą ? Kogo już ugadaliście na zapowiedź bądź serie ?

Dopiero będe myślał u kogo brać reklame.

Nie polecam bo Perserga :)

Serwer na gotowcu co widać po prezentacji szybki start szybko zarobek, niżej już upaść nie upadniesz więc sobie startuj :)

Powodzenia.

Szkoda mi odpisywać, więc odsyłam Ciebie do 1 postu 2 strony.Dziękujemy za powodzenia ^^

Co do prezentacji jeszcze zostanie dodane kilka rzeczy.

Opublikowano

Perserga już wiadomo

Grafika w prezcę totalne dno ( jak nie umiesz robić prezki to jej nie rób )

Dno totalne nie zagram i nie życze powodzenia bo nie ma komu 

Opublikowano

Perserga już wiadomo

Grafika w prezcę totalne dno ( jak nie umiesz robić prezki to jej nie rób )

Dno totalne nie zagram i nie życze powodzenia bo nie ma komu 

Nauczysz mnie robić prezke? (sarkazm)

Wystarczy zobaczyć avatar i już wiadomo.

Opublikowano

Mnie tam jebie z kim się żrecie i co kiedyś nie zrobił ten Perserga. Chcę pograć, a jako, iż brakuje mi dobrego 4funa, to czekam aż wystartuje.

Szkoda, że dzisiaj żaden serwer nie ma nic autorskiego, bo nikt nie ma na to czasu^^. Wskażcie mi proszę serwer, który ma coś, czego nie ma nigdzie indziej, to wysyłam Wam 0,7l kurierem. :v

1z67dxt.png

Opublikowano

Taka średnia ta prezka - chyba podobne co nie? http://prntscr.com/a9fyy3

Serwer tylko można polecić ze względu na lajka, a nie polecić ze względu na perserge :D

Chyba trochę bardzo podobne

Dlatego też z ciekawości pytałem skąd grafika :D

"Mnie tam jebie z kim się żrecie i co kiedyś nie zrobił ten Perserga. Chcę pograć, a jako, iż brakuje mi dobrego 4funa, to czekam aż wystartuje.

Szkoda, że dzisiaj żaden serwer nie ma nic autorskiego, bo nikt nie ma na to czasu^^. Wskażcie mi proszę serwer, który ma coś, czego nie ma nigdzie indziej, to wysyłam Wam 0,7l kurierem.  :v"

To prawda, w dzisiejszych czasach nie ma prawie nic innowacyjnego, nowego, szalonego, oryginalnego ale kwestia wykorzystania tego co już jest to inna bajka :)

Opublikowano

Psd owej prezentacji było udostępnione na mpc. ;)

Taka średnia ta prezka - chyba podobne co nie? http://prntscr.com/a9fyy3

Serwer tylko można polecić ze względu na lajka, a nie polecić ze względu na perserge :D

Dzięki :p

Zapytam jeszcze raz.. o co chodzi z Persergą ?

Opublikowano

Również nie polece ze względu na Perserge, tego przygłupa.

Jak on nawet z ludźmi nie potrafi pisać  T_T A reklamy nie będzie bo tu nikt nie nagra

A jak tam twoje Cagroso ? : >

Opublikowano

Mnie tam jebie z kim się żrecie i co kiedyś nie zrobił ten Perserga. Chcę pograć, a jako, iż brakuje mi dobrego 4funa, to czekam aż wystartuje.

Szkoda, że dzisiaj żaden serwer nie ma nic autorskiego, bo nikt nie ma na to czasu^^. Wskażcie mi proszę serwer, który ma coś, czego nie ma nigdzie indziej, to wysyłam Wam 0,7l kurierem. :v

Malygos- autorski system łowiecki

Adres podam na PW

Serwer jak serwer. Szkoda,że już ma zje*aną opinie.

Opublikowano

Serwer fajny, ale nie polecam ze względu na Perserge. :)

Nie ma to jak kilka dni temu prosić mnie o reklame, a gdy odmówiłem to teraz będzie mnie nie polecać ^^

ss potwierdzający dla ciekawskich : http://scr.hu/0wtwl/sh15o

Jesli ktoś ma jakieś pytanie dot. serwera zapraszam do pisania wiadomości na pw ew. gg

Opublikowano

Autorski system łowiecki na serwerze easy, dojebałeś po całości. Takie coś jest c***a warte. Równie dobrze mógłbym napisać "autorski" depozyt :v

1z67dxt.png

Opublikowano

nie polecam - Perserga pajac

Takim jak Tobie to tylko report dać.

Dla wszystkich "hejterów" Dajcie sobie spokój, bo i tak niczego nie osiągniecie.

Malygos- autorski system łowiecki

Adres podam na PW

Serwer jak serwer. Szkoda,że już ma zje*aną opinie.

Nic nie ma zepsutej opinii, poprostu to jest grupa ludzi, którzy chcą żeby serwer miał jak najgorzej.

Opublikowano

Zagram na serwerze. Nie wiem kto to ten ku**a Persag czy jakoś tak. Ch**a w niego wkładam . ;) Czekam na start żeby się pobawić . ;) Powodzenia ;)

Opublikowano

Również nie polece ze względu na Perserge, tego przygłupa.

Jak on nawet z ludźmi nie potrafi pisać  T_T A reklamy nie będzie bo tu nikt nie nagra

A jak tam twoje Cagroso ? : >

@Lajk

Bardzo dobrze sie cagroso trzyma 4 miesiąc istnienia serwera leci mało osób gra od samego początku ale liczba jest stabilna i nie spada :)

Klimat jak z globala ! 

Coś jeszcze Lajk ? Serwer @JarajTo stoi stoi stoi i postoi :)

­

Opublikowano

Lajk z kim Ty w interesy wchodzisz.... Perserga nagraj jeszcze sam serie o swoim serwerze, na 100% dużo ludzi przyjdzie grać !  ^^  ^^

Nie polecam, bo Perserga.

Opublikowano

@lindex mój (były) divine stoi od czerwca więc Elo.

Lajk z kim Ty w interesy wchodzisz.... Perserga nagraj jeszcze sam serie o swoim serwerze, na 100% dużo ludzi przyjdzie grać !  ^^  ^^

Czy ja wiem czy to interesy .. poprostu robię serwer, a to czy ktoś wejdzie czy nie to tą decyzje pozostawiam graczom.

Opublikowano

Nie mam co robić tylko robić dramy na youtube masz racje xD

Co do serii Let's Play to będzie z mojej strony czemu nie?

Opublikowano

Znowu te same beli w prezentacji? Czyżby znowu sewer posawiony na odpierdol żeby zarobić kasę i mieć wyjebne?

zapraszam do 2 strony tematu i 1 mój post przeczytaj sobie.

Dla ciekawskich po starcie serwera będzie dużo konkursów.

Jak narazie plany są takie :

Konkurs na najlepszy gameplay serwera.

Konkurs graficzny ( jeszcze będe myślał co ma być na rysunku)

Wszelkie propozycje co do eventów możecie pisać tutaj lub na fanpage serwerowym na PW.

Opublikowano

Znowu te same beli w prezentacji? Czyżby znowu sewer posawiony na odpierdol żeby zarobić kasę i mieć wyjebne?

Wszelkie propozycje co do eventów możecie pisać tutaj lub na fanpage serwerowym na PW.

Nic w nim nie ma, co by odpowiadało na mojego posta, więc potraktujmy to jako spam. Ja o pierniku, ty o wiatraku. Czyli się z tym nie kryjesz, że chcesz opierdolić ludzi na złotówki. ;)

Opublikowano

Nic w nim nie ma, co by odpowiadało na mojego posta, więc potraktujmy to jako spam. Ja o pierniku, ty o wiatraku. Czyli się z tym nie kryjesz, że chcesz opierdolić ludzi na złotówki. ;)

Jak nie ma, skoro napisałem o IS'ie?

Serwer robie dla graczy i tak zostanie.

Co do isu napewno u nas nie znajdziecie broni, zbroi, bizuterii jak to na niektórych serwerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...