Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję się jako gamemaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Będzie krótko i na temat, bo nie lubię wyjustowanych tekstów, wymyślnych czcionek i kolorków. Szukam jakiejś roboty w roli gamemastera. Mój staż w Metinie to osiem lat, zacząłem na Monastyrze w listopadzie 2008 roku. Biała aura miecza, zielone silne ciało, stare tekstury pierwszego miasta :D Złote czasy. Grywam w to MMO praktycznie nieustannie z kilkoma przerwami po pół roku/rok. Z prywatnymi serwerami mam do czynienia również praktycznie od samego początku. Katowałem na LongjuMt2, gdzie cały interfejs był po żółtkowemu i wszystko robiło się na czuja. Potem stawiałem kilka serwerów hamachi dla siebie i znajomych, bodajże jeden wrzuciłem tutaj na mpc-forum ale już też nie jestem tego pewien w stu procentach. Na poważnie to gamemasterowałem chyba jedynie na HavitusMt2, który też nie postał zbyt długo (o ile dobrze wystartował, już też mnie pamięć zawodzi). Jestem pełnoletni, mam prawko, ts3, mikrofon. Pełna dyspozycja w każdej godzinie. Jeżeli ktoś z jakiegoś poważniejszego projektu zajrzy do tego threada i chciałby pogadać o mojej kandydaturze twarzą w twarz to myślę, że jeśli nie mieszka 500km ode mnie - spokojnie mogę przyjechać i się spotkać, podpisać jakąś umowę, cokolwiek. Mogę brać na siebie papierkową robotę (umowy, itd).

odzywać się 

skype; trzymamfason1

prywatna wiadomosc po numer telefonu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...