Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na niskim lvl?

hi im baXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio otworzyłem temat związany z moim powrotem do Metin2 (http://www.mpcforum.pl/topic/1521061-m%C3%B3j-powr%C3%B3t-do-metina/), gdzie pytałem gdzie najlepiej grać, na globalu czy jechać na prywatnych serwerach. Zdecydowałem grać na globalnym (Samos), wiem że jest trudniej i tak dalej, ale jak wiele graczy mi powiedziało mam pewność że nie stracę wszystkiego z dnia na dzień i nie padnie tak szybko jak prywatny serwer. Gram wojownikiem body, i mam pytanie jak i gdzie najlepiej zarabiać na małych lvl? Mam na myśli 25-35. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi. 

Opublikowano

Według mnie to dobij ten 30 i drop odłamki, potem je przerabiaj i sprzedawaj po 150-200k za sztk. Inaczej sie nie da, bo nawet aby najpierw boja zrobić to musisz mieć troche hajsu aby te metiny bić.

Trzymaj sie odłamków, w tydzień zarobisz na jakieś eq spokojnie.

A zanim dobijesz ten 30 to sprzedawaj wszystkie ulepszacze, bo będzie ci dropić ich sporo, możesz też ulepszać ebo lub tygry na +9 jeśli masz na to odwage, ale to równie dobrze może cie doprowadzić do biedy.

harley.png

Opublikowano

@Sebskitz @DarnoczeG a o co chodzi z tymi odłamkami? Skąd je dropić? Do czego one są?

po 30lv dropia ze wszystkich mobów. z 10 dropi tzw. Cor Draconis z którego leci Rubin/szmaragd/antyk itp itd. Drop tylko te odlamki I sprzedawaj na tobole. Radze poczytac o Alchemii, zapewne jest jakis poradnik na mpc

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...