Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flustracja , pomoc , brak sił już

Pijany Wikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

26451518568942661483.jpg

Pocisłem jaxa bez problemu alee jak sami widzicie :) . Bóg mnie ukarał chyba . Co do katariny 1/9 ale 12 asyst sory perfidnych ks :) .

słabszy dzień/gra to zrobienie 1;6 1;5 nie 1;17 xDDD

1/16 elisa na zwykłej nie na rankingowej dokładnie patrz lepiej :P

Opublikowano

Nie czytając poprzedniej strony już wiem jakie padały odpowiedzi - jesteś za słaby by wyjść. Gówno prawda. Samym skillem nie dasz rady 1v5 zniszczyć enemy teamu mając 4/3 gdy oni mają 50/1. Jeżeli chcesz wyjść ze swojej rangi musisz grać w 3+, solo lub duo masz bardzo małe szanse na wygranie. Jeżeli nie jesteś koreańskim challengerem to nie ma innego sposobu na wyjście. Nie zwracaj uwagi na tych, którzy piszą, że jesteś za słaby na wbicie wyższej dywizji bo najczęściej są to wycarry'owane płaczki, które przed zmianą nicku na forum pisały, że za zabranie penty mogliby uderzyć kolegę w twarz (Mówię o tobie @Eryk aka KulkaZiom).

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

InNanners to jakim cudem ja solo wyszedlem ? chyba koreanczykiem nie jestem :x

Też solo wyszedłem, na farcie, ale od jakiegoś czasu mam ogromny losestrike przez przygłupów, np. ostatnio rengar z jego premade spierdolił nam grę i płakał bo nie zbanowaliśmy Dariusa a zamiast niego zbanowaliśmy Talona. Trochę też przesadziłem ale pisanie, że przegrywa bo sam nie potrafi grać jest trochę śmieszne, szczególnie w ustach ludzi, którzy byli wycarry'owani przez kolegów. Od zdjęcia limitu na rankedach jest ciężko wygrać solo/duo, o wiele ciężej niż kiedyś. Ta gra mimo wszystko polega na współpracy i jeżeli riot przez przypadek nie popsuje jakiejś postaci (np. Tryndamere w połowie sezonu lub ostatnio Udyr) a twój skill nie różni się jakoś bardzo od skillu enemy to jest to bardzo duże wyzwanie.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

InNanners to jakim cudem ja solo wyszedlem ? chyba koreanczykiem nie jestem :x

Też solo wyszedłem, na farcie, ale od jakiegoś czasu mam ogromny losestrike przez przygłupów, np. ostatnio rengar z jego premade spierdolił nam grę i płakał bo nie zbanowaliśmy Dariusa a zamiast niego zbanowaliśmy Talona.

Masz racje po części. Trzeba grać postaciami z potencjałem.

Opublikowano

Nie czytając poprzedniej strony już wiem jakie padały odpowiedzi - jesteś za słaby by wyjść. Gówno prawda. Samym skillem nie dasz rady 1v5 zniszczyć enemy teamu mając 4/3 gdy oni mają 50/1. Jeżeli chcesz wyjść ze swojej rangi musisz grać w 3+, solo lub duo masz bardzo małe szanse na wygranie. Jeżeli nie jesteś koreańskim challengerem to nie ma innego sposobu na wyjście. Nie zwracaj uwagi na tych, którzy piszą, że jesteś za słaby na wbicie wyższej dywizji bo najczęściej są to wycarry'owane płaczki, które przed zmianą nicku na forum pisały, że za zabranie penty mogliby uderzyć kolegę w twarz (Mówię o tobie @Eryk aka KulkaZiom).

Lubie takich pelikanów, raz coś powiesz, złapie to i będzie tak myślał całe życie xD Dobrze że to pamiętasz, bo dalej bym to zrobił :) :)

Jeśli masz mózg i grasz lepiej niż przeciwnik to nigdy nie będzie sytuacji, że jesteś 4/3 a oni 50/1. Na 6-7 poziomie trzeba zejść i pomóc drużynce, najlepiej pisząc jej jak mają grać, o dziwo to pomaga czasami.

Opublikowano

Jak już musisz grać tym singedem to staraj się grać z teamem (masz 0 asyst ...) Jak spushujesz topa to zejdź na mida i spróbuj zabić albo przynajmniej flesha spalić przeciwnikowi. Jak widzisz jakąś akcję na bocie to tepnij może zabijecie. Takie akcje mogą zmienić grę 

plz nie graj tym toksycznym bohaterem na topie jest tyle silnych picków na topa w tej mecie że szok a ty singeda wybierasz, zagraj sobie malphite ( farmisz a w teamfighcie twoja robota to kliknięcie r'ki) gankplank ( trochę trudny ale 10-20 normali i ogarniesz stawianie beczek), lissandra ( farmisz i obijasz z q, w stun, e ucieczka, r zamrożenie) nawet dariusem możesz zagrać w miarę tank i dobre obrażenia naffedowany możesz wygrać grę 1v9 na luzie 

Jak nie znasz buildu lub masterek na jakąś postać to wbij sobie na probuilds.net 

Opublikowano

nie jestem też nerwowym graczem mam do tego dystans ale jebnąć takiej osobie niewidzialnego lepa przez monitor powinno sie dać :yay: 

to chyba wszystko tłumaczy

Opublikowano

Polecam grać jungle/mida. Te dwie linie imo mają największy wpływ na wynik gry więc jeśli naprawdę masz skill indywidualny to powinieneś być w stanie ugrać 1 v 5 nawet :)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Wystarczy wlaczyc twojego lolkinga i wyniesc wnioski. Nie nadajesz sie do tej gry, najlepiej sobie odpusc i znajdz cos latwiejszego dla twojego poziomu, hots ew. tetris. Sam nie wbilem za wysoko, p1 w s5 to nie wyczyn. Mialem tak jak ty, myslalem ze mam na sobie jakas klatwe. Ale ja po prostu bylem gownem i nie moglem sie przelamac zeby zagrac lepiej niz platyna wiec juz nie gram.

Polecam nie patrzec na team tylko na siebie. Jezeli chcesz szybki progres zacznij zapisywac replaye i porownuj sobie z grami prosow na soloQ, polecam :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

W tytule chyba chodziło Ci o "frustracje". Jak masz problem wyjść z brązu, to jesteś naprawdę słaby. Jakbyś grał trochę lepiej od reszty ludzi w brązie to wyszedłbyś bez problemu, a mówisz że grasz na golda MINIMUM  :confused: Coś tu nie pasuje

1 na 1 nie jednego golda poskładam więc ... : /

@

Xcmer moze i były ale to co teraz ja mam na rankedach nikomu sie chyba nie działo =.=

1 na 1 to ja kończąc s5 jako gold 3 składałem swoim mainem diamenty.

Ale co z tego ? Skończyłem na g3 bo na razie to jest mój poziom.Może nie do końca, bo na koncie kolegi z platyny ogarniałem spokojnie, grało się nawet lepiej bo trochę mniej raków.

Po placementach wygranych 7/3 z g3 trafiłem do s5.Ale już jestem w s1, po prostu nie zdarzyło mi się przegrać linii, ani nie być gorszym od enemy junglera.

No i co ? Można ? Można :)

Jeżeli nie możesz wyjść z tego bronzu bo "idioci i trolle" to musisz być serio słaby.Ja też takich mam, ale jakoś o 4 dywizje już podskoczyłem.Raz grasz 1 vs 9, a raz 9 vs 1, proste :)

PS

Zacznij grać Soraką.Ziomek z g5 do p4 wyszedł w bardzo krótkim okresie czasu z około 80% winratio :)

Opublikowano

Jesli serio zasługujesz na wyzsza dywizje to zagraj czyms czym mozesz cos zrobic a nie singedem, tym gow** to linie wygra kazdy, tylko co potem? Naucz się grac czyms co akutalnie w bronzie robi pogrom. Jakis jax, kata, albo master. Tym sie z bronzu wychodzi

Opublikowano

no przeciez to nie jego wina ze mial taki team ze nie pozwolili mu wygrac linii :D

to jest do zamkniecia kazdy jest chyba takiego samego zdania ze autor w najblizszym miesiacu nie wyjdzie z bronzu

Opublikowano

Bol - Automaticall challanger 

Polecam grać ze znajomymi :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przechodziłem to samo, z bronzu gorzej wyjść niż z golda.

Jeśli nawet Tobie idze średnio/dobrze to znajdze sie jakie pi.... afker, albo troll co otwarcie pisze ze przegra grę lub jakiś świr który bierze jaki 2gi smite + blitza i chodzi za Tobą po jungli (tak grałem z takim typem "bo chciał spać niżej).

Najlepsza recepta na to znaleźć jakiegoś kolege lub najlepiej dwóch + TS3/komunikator i grać z kimś rankedy :)

Oczywiście koledzy najlepiej na swoim poziomie, aby nawet przegrana była zabawą :) .

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Grasz useless championem na najmniej wpływowej pozycji i dziwisz się że nie możesz wyjść, a poza tym zamiast pisać bzdurny temat, nauczyłbyś się grać bo nie wierze, że w każdej grze tak wygląda twój team jest to wręcz niemożliwe.Jeszcze jedna rada, jeżeli chcesz grać lepiej to sie skup na swojej grze a nie na grze twojego teamu, jeżeli zasługujesz na wyjście z dywizji to prędzej czy pózniej do tego dojdzie,a jeśli cie ta gra frustruje i nie daje ci frajdy to radze zrobić przerwe lub odpuścić bo to nonsens.

Opublikowano

Graj postaciami, ktore sa obecnie w mecie, kata teraz sieje spustoszenie na brazach

to tylko gra xD

Kocham jak taki "lider metin2" moze sobie trashtalkowac, a zwykly uzytkownik dostanie warna za takiego nic nie wnoszacego do tematu, useless posta

Opublikowano

Brązy są jak dzieci. Lubią się kłucić. Zniszcz linię przeciwnikowi do np. 0/5 w 15 minut i wtedy nastąpi pewna reakcja łańcuchowa. Przeciwnik nafeeduje>kolega z teamu napisze report feeder>gosc co przegral linie odpisze fu>zacznie dalej feedowac bo sie nie skupi na grze>"i go afl">"ok so i go troll">surr at 20 and report my team. Gdy to wszystko sie zdarzy - wygrasz mecz w bronzie czszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...