Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Skrypty nie działają na rankingowych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawdzałem skrypty i normalnie działają nna botach lecz gdy gram gre rankingową  nie działaja ;/ jakiś problem czy coś? :x tylko ja tak mam? proszę o pomoc  :)

skypty nie działaja mi na OLafie KHa Zix i Mundo narazie tyle sprawdziłem

70489962284954469327.png

Opublikowano

moze jakis skrypt blokuje pozostale

Mam odpalony tylko jeden skrypt tzn zaznaczony taka fajka do velkoza mi działa normalnie a np katarina mundo kha zix nie działaja :/

70489962284954469327.png

Opublikowano

znajomego działaja all skrypty ktore mi nie działaja prosze o pomoc ;/ pojawia mi sie jedno koło zielone ale w shift nie mam zakladki pod postac ( o nazwie postaci )

70489962284954469327.png

Opublikowano

Sprawdź czy skrypt się dobrze skompilował. Możesz też zrobić reinstall EB. Raz u siebie tak miałem, to właśnie reinstall mi pomógł (z usunięciem plików z dokumentów itp też)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

na stronie EB na polskim forum masz poradnik jakci eb nie dziala  cos takiego zobacz ;3 ale kolega wyzej ma racje wystarczy skomplikowac skrypty lub reinstal gry ;3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...