Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spol Do Cabal?

LeOn1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli cabalPL miałby nie wyjść to po co GF wykupowałby stronę? Znając GFa jak zwykle mają "małe" opóźnienie. Ale trudno zobaczymy pożyjemy. Zobaczymy co nowego dodadzą do ISu ^ ^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, ludzie. Polecam forum GF pod koniec sierpnia wyjdzie Polska wersja Cabala. Dodam że będę jednym z niewielu GMów polskiego Cabala :) Moje podanie zostało przyjęte. www.gameforge.de zakładka board. Podana jest tam dokładna data wydania Cabala. www.cabal.de to niemiecka wersja wydana w kwietnu tego roku, a domena www.cabal.pl została jużna początku 2010 wykupiona przez firmę GameForge.

Dodam tylko że będziemy 2 krajem w Europie który będzie posiadał Cabala w swoim języku.

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

o kurwa już widze ten napływ polaczków z metina ;>>>

Ma to też swoje plusy po około miesiącu bedę miał craft na poziomie osm/rosm i bedzie mozna rozkręcać interes na allegro (znowu)

biorąc pod uwage to że zaczniemy z ep1/ep2 bedzie można do wprowadzenia ep3 nabic 4 konta z alz (dla tych co niewiedzą w ep1 jest bug z blue bike oraz jednym koncie w dp mozna miec 9.9kk dopiero po wprowadzeniu update 2.81 mozna posiadac wiekszą ilość ) Tak że zapraszam metinowców z wiekiem <15 lat do cabala czekam na pieniążki waszych starych Pozdro

Opublikowano

Jesli chcesz miec spol do Cabal(ale opcje itp a nie bronie) to mozna zrobic, przed chwila sobie zrobilem i dziala, tylko dawno nie gralem i jakis update mam(zal)

13032777318975834031.gif

Opublikowano

kocham cabala wymiatam w nim mialem force bladera 100 lv+ na servie mars je to bylo boskie kiedy kazdego kladlem na skilla

jaki to ma związek ze spol do cabala?? WARN

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

kocham cabala wymiatam w nim mialem force bladera 100 lv+ na servie mars je to bylo boskie kiedy kazdego kladlem na skilla

100lvl to lowek.

@Ctrev

Powiedz jak zrobiles.

RAsfepN.png
Opublikowano

100lvl to lowek.

@Ctrev

Powiedz jak zrobiles.

OK, tylko ja zrobilem ze mam tylko wlaczanie, opcje i inne spol ale nistety nie mam spol broni,(ale najwazniejsze ze opcje sa)

To tak, wchodzisz w x:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (EU)\launcher\language , ja mam taka sciezke niweim jak ty, i tam masz taki plik CABALENG i jak otworz przez notatnik i tam zamiast angielskiego powpisuj tlumaczenie na polski, i zapisz i dziala po polsku, jesli nie bedziesz umial zrobic lub cos to pisz ;D

TEraz chce sobie spolszcyc Full cabal, bronie, potwory, oraz wszytskie resztki, lecz narazie nie mam czasu ;D

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Ja z chęcią zajmę się spolszczeniem tym bardziej że mam strasznie duzo wolnego czasu na pc wiec jeżeli ktoś coś organizuje bardzo proszę napisać .

11785654

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co wam to spolszczenie odbierze uroku tej grze wystaczy troche angielskiego z podstawówki i już połowę wyrażen bedziecie znali :D

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Do Cabala spolszczenie jest całkowicie nie potrzebne :) wystarczy klikac next i wiedziec co znaczy pare słow po ang ;) i juz jestes na szczycie :) a jezeli wyjdzie polski Cabal to go tak zmodyfikuja ze bd na nim kasy tyle klepac ,że głowa mala .. :|

45d56572.png
Opublikowano

Matko! Kto takie głupoty z tym CabalemPL nawymyślał?! o.O

www.cabalonline.pl - niby kogo to miała być domena?! Bzdury.

www.cabal.pl - także nie ma związku z wyjściem CabalaPL

Nie bądźcie śmieszni... nie sprzedadzą Cabala, więc prędzej Ci, którzy są właścicielami strony www.cabalonline.com, założą Cabala PL. ;) A na to się nie zapowiada. :P

Druga sprawa. Nie róbcie tego spolszczenia! Jak już musicie to dla siebie zatrzymajcie! Jak wypuścicie to do neta to koniec Cabala.... masa n00bów zrobi z tej gry Metina trójkę. -.-'

Pozdrawiam!

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

MrOrches poprostu zalamka... Jak wejdziesz na cabalonline.pl to prrzekierowuje cie do mmogame czyli do GF. Tak trudno to zrozumiec? Informowali na forum ze wydadza polska wersje. Tak przy okazji troche offtop ale bedzie tez Cabal 2 ^^. Ale to dopiero w 2011.

http://news.mmosite.com/content/2010-02-22/not_a_rumor_cabal_online_ii_is_in_development,1.shtml

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Ja bym chetnie dal w neta spol do Cabala, ale tak jak powiedzial MrOrches nikt nie ma wydawac spol, bo to tylko przyciagnie pelno noobkow, i zrobi sie z tego metin wiec ja nie dam spol, chyba ze ktos wypusci to spowoduje to ze Cabal bedzie Metkiem

13032777318975834031.gif

Opublikowano

GF wykupiło prawa do Cabala i będzie po PL już nawet wyszedł po niemiecku od GF.

www.cabalonline.pl na tej stronce bedzie cabal ale narazię przekierunkowuje do strony GF.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Ctrev

Nie dasz spolszczenia bo sam nie masz

Przestancie kozakow zgrywac bo to juz nawet smieszne nie jest

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

@Ctrev

Nie dasz spolszczenia bo sam nie masz

Przestancie kozakow zgrywac bo to juz nawet smieszne nie jest

nie kozakuje, po prostu sobie zrobilem, napewno juz kilka osob ma spol na tym forum bo wiedza jak zrobic, wystarczy znac angielski i umiec to zrobic, wcale nie jest to takie trudne, jak nie chcesz wiezyc to nie, ja wiem swoje i nie obchodzi mnie to co ty myslisz

(przestalem grac w cabal i nie bede juz wchodzil w ten dzial wiec niewiem co tam se popiszecie ;d)

13032777318975834031.gif

Opublikowano

bedzie spolszczenie bedzie wiecej polakow co mnie nie zadowala :P

pozatym nie wiesz co znaczy defence:16???

w takim razie z kazdym pierdolem mozesz mi pw pisac :>

33p7nrq.png

Sniper Artist

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...