Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlanuS [Dedyk] [Medium/Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oprócz SMS wprowadziliśmy również opcję zakupu SM poprzez PRZELEW. Oczywiście zdecydowanie polecam tą formę zakupu, bo się dużo bardziej opłaca ;)

Dodatkowo został uruchomiony Event Halloween w którym to można zdobyć cenne nagrody takie jak np. Kupon 50SM, Duchowe Diamenty, Zwoje Przyw. Bossów, PD, Rękawice, Egzo, Rady i wiele więcej :D

Codzienne konkursy, Zuo i dodatkowe eventy też nie są żadną nowością... ; > 

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oprócz SMS wprowadziliśmy również opcję zakupu SM poprzez PRZELEW. Oczywiście zdecydowanie polecam tą formę zakupu, bo się dużo bardziej opłaca ;)

Dodatkowo został uruchomiony Event Halloween w którym to można zdobyć cenne nagrody takie jak np. Kupon 50SM, Duchowe Diamenty, Zwoje Przyw. Bossów, PD, Rękawice, Egzo, Rady i wiele więcej :D

Codzienne konkursy, Zuo i dodatkowe eventy też nie są żadną nowością... ; > 

A kieddy ts i forum?

Gdzie dropią kd +5 bo na bank nie z metkow 95.

Czemu generał wali hity po 30k czasem?

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

TS jest od 2 dni przecież było to wielokrotnie ogłaszane w dodatku auto-wiadomość spamuje o tym co 5 min na czacie ^ ^

ts3.syva.pl Forum pojawi się jak już ogarnę całkowicie server.

KD+5 dropią z Bossów +90 i metkow 95 dodatkowo Oponka i Złota Żaba w Pokoju Zagłady.

#Edit

Już zmniejszyłem DMG oraz PŻ wszystkich Mobów i Bossów w AV1/AV2 oraz zwiększyłem z nich exp ;p

Zmiany wejdą w życie przy najbliższym restarcie który odbędzie się za ok 30 min.

Opublikowano

Drop itemów dla Biloga jest MASAKRYCZNY. Siedze od 1h na ezotach i dosłownie tylko 3 ksiegi -.-

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Drop itemów dla Biloga jest MASAKRYCZNY. Siedze od 1h na ezotach i dosłownie tylko 3 ksiegi -.-

No już go poprawiłem, teraz jest "aż" 20% szansy na drop z każdego ściągniętego na siebie spota :P

Opublikowano

Jak już wcześniej pisałem tenserver, to moja zachcianka i będę się nim zajmował nawet jakbym sam miał stać w m1 ^ ^Pewnego rodzaju hobby i powrót do starych dobrych czasów ;p

No i właśnie pokazałeś na co Cię stać... :)

Przez niewielką ilość czasu można poznać każdy serwer...

I widać że administracja nie olewa graczy, każdemu odpisuje naprawia wszystkie błędy dodaje nowości organizuje wydarzenia i tp i tp...

Zapraszam wszystkich graczy metin2 do zagrania właśnie na tym serwerze !

To tutaj jest miła atmosfera...

Jest nie wielka ilość graczy trzymamy sie wszyscy razem i to właśnie przez to nie ma " nobów " można spokojnie pograć ...

Serwer jest bardzo dobrze dopracowany pod względem expa jak i dropu spokojnie można zaopatrzyć się w zmianki / ulepki / exp jednocześnie ... nie potrzeba żadnego is'u kupować :O

Co jest wielkim + Dla takich serwerów bo zazwyczaj bez kostiumu fryzury i peta na który musisz wydać 50-100zł nic nie zrobisz a tutaj gram bez is'a i wszystko pięknie leci ;3

------------------------------------

Zapraszam wszystkich do [ Shinsoo ]

Pozdrawiam.

Opublikowano

No na pewno ktoś jest ich autorem, ale kto... ;p

Ten bardzo mi się spodobał dlatego nie było sensu wrzucać innego ;)

Max jest te 70 online dziennie, ale powoli dojdziemy do tych 100 ;p

Stronę dosują tak samo jak server, ale z nią łatwiej im idzie...

Edit:
Enooo, tym razem jest "pompa" potężny dos skierowany w AlanuS'a. Aż 2,3Mb/s, oby takich i tylko takich więcej :P

No teraz już nie jest za ciekawie, bo nawet do ssh nie mogę wbić...

Ja nie wiem co oni mogą chcieć od tak małego serwerka -.-

Opublikowano

Tak patrze teraz prezke i widze chwalicie sie jaki wielki jest drop z metkow itp.

Pochwalcie się też, że eq dzieki temu zapycha sie co 5-10minut i że sa 2 sloty eq...

Dotego jeszcze jak by otworzyc ten syf co tam nadropil to juz by bylo full eq...

To jest główny powód dlaczego skonczylem tu gre drugi to mala ilosc graczy. 

Tak to spoko ;D a i nie tlumaczcie sie ze "macie zamiar dodac" bo jakos tego nie widze a obietnice byly juz w dniu startu, tak jak bym sluchal Ewki lub jej ex. mentora Donaldka;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

'Nowe mapy',  'Nowe zbroje' chyba ktoś tu nie zna pojęcia nowe :v serwer bez przyszłości, prezentacja nie robi wielkiego szału,a serwer raczej na kilka dni, może tygodni.

Opublikowano

Mam problem z clientem  jakby ktos mógł pomóc gdy go włączam wyskakuje błąd  ze nie mozna uruchomic poniewaz brakuje pliku d3dx9_26.dll. ktos cos wie ? patcher chyba nie chodzi bo pisze ze wszystko pobrane .. to nie wiem  myślałem ze nie mam frameworka i to dla tego ale mam  jakąs wersje 4,6 jeśli ktoś  jest w stnie pomóc bede wdzięczny

Miota nim jak szatan !

Gość Lajk™
Opublikowano

Mam problem z clientem  jakby ktos mógł pomóc gdy go włączam wyskakuje błąd  ze nie mozna uruchomic poniewaz brakuje pliku d3dx9_26.dll. ktos cos wie ? patcher chyba nie chodzi bo pisze ze wszystko pobrane .. to nie wiem  myślałem ze nie mam frameworka i to dla tego ale mam  jakąs wersje 4,6 jeśli ktoś  jest w stnie pomóc bede wdzięczny

DirectX 9.0c powinien pomóc.

Opublikowano

Jak to brakuje, to wypakuj jeszcze raz najlepiej całego clienta do osobnego folderu. Musi działać, bo na pewno jest tam taki plik, a jak nie to dll fixer albo po prostu pobierz zawirusowanego z google ; p

Opublikowano

wszystko fajnie itp  zakladajac nowe konto na stronie alanus.pl rejestracja przebiegla pomyslnie ,

wchodzac do gry konto nie istnieje tak samo logujac sie na www tez konto nie istnieje :<

edit: zalozylem jeszcze jedno i jest OK wiec gitara :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wbijam z e kipą !!!  ile luda gra ? widzę że reklama idzie pełną parą powodzenia  :D

Serwer bez przyszłości nic tutaj ciekawego niema :)

@GM Nico    Co Ci po starcie może dać reklama serwer stoi kilka dni i dopiero reklama ? kpina daje wam kilka dni na to że zamknął ten SYF

­

Opublikowano

Wbijam z e kipą !!!  ile luda gra ? widzę że reklama idzie pełną parą powodzenia  :D

Serwer bez przyszłości nic tutaj ciekawego niema :)

@GM Nico    Co Ci po starcie może dać reklama serwer stoi kilka dni i dopiero reklama ? kpina daje wam kilka dni na to że zamknął ten SYF

­

Grales na tym serwerze ??? jesli tak wyslij jakies SSy bo jak w kazdym temacie widze tylko nabijasz posty :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ja grałem.

Ten serwer nie ma szans odnieść sukcesu. Sam sposób przejścia z 'beta' do 'oficiala' był co najmniej śmieszny.

Grałem na becie, dałem wiele wskazówek kilka z nich miało być wprowadzonych na starcie, efekt?

Pół godziny przed zamknięciem bety, resetem i normalnym wystartowaniem dopytywałem się jeszcze Admina, czy te różne zmiany będą wprowadzone. Wszystko potwierdził.

Okazało się, że usunięto wszystkie logi, konta itd, założono ten temat i po około 15 minutach serwer uruchomiono, kompletnie 0 zmian.

Wbiłem 75 poziom i odechciało mi się grać. Wystarczyło wprowadzić kilka zmian / dodać kilka rzeczy, do tego rozreklamować najpierw serwer i później dopiero wystartować. Nic takiego się nie stało to teraz widać jakie są efekty - mija tydzień, a nie było nawet 100 graczy online. Podobno wszystkie te zmiany miały być w 'wielkim apdejcie', ale ile można czekać, a poza tym to i tak już nie wiele zmieni, za późno. Do tego pierwszym newsem było dodanie płatności SMS... .

Dlatego przyszłość tego serwera moim zdaniem może być następująca:

1) Serwer będzie istniał dalej, ale będzie grać mniej jak 100 osób - pójdzie w zapomnienie.

2) Detronix wkrótce zamknie serwer, bo nie będzie sensu go utrzymywać - koniec przygody.

3) Detronix wkrótce zamknie serwer, zrobi poprawki, rozreklamuje i ruszy nowa odsłona.

Opublikowano

@Damdus

Po co dzwonić do wróżbity Macieja i narażać się na zbędne koszta, skoro można lepiej napisać do Ciebie i dowiedzieć się tego samego :D

kiedy te channele będą on..?

Już są online ; )

Edit:
Ludzie opanujcie się z tymi atakami, mam nieograniczony transfer ^ ^

Tkz6Yvg.png

Opublikowano

Cytuję z fanpage:

"Z przykrością muszę napisać że serwer upadł... Nikt tam nie gra, stworzenie go to jednak jeden wielki błąd... Nie macie już tam po co grać... Mamy na to wyj***ne..... Dziękujemy... Sp****cie od Nas :)"

Serwer mi się podobał ale strasznie zabugowany i do tego admini to ch..e

Jest to moja opinia o serwerze.

Chcecie to wbijajcie mi ostrzeżenia ale opinii nie cofnę.

Edit: Oczywiście cenzurę sam wstawiłem ponieważ admini nie mieli nawet za grosz honoru by napisać łagodnym tonem.

Edit2: Wpis z FB został usunięty tak więc jak ktoś chciałby ss to zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...