Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlanuS [Dedyk] [Medium/Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heheheahea zapowiedź 22 min przed startem XDD 

Ile ludzi gra?

Aktualnie na obu CH 50 osób, jest niekręcony licznik na stronie który działa z dokładnością do 5 min ;p

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu wywala mi błąd podczas łączenia się z serwerem. Na strone normalnie się loguje , a do gry nwm. Raczej nie możliwe żeby norton mi coś blokował.

Opublikowano

Nie wiem czemu wywala mi błąd podczas łączenia się z serwerem. Na strone normalnie się loguje , a do gry nwm. Raczej nie możliwe żeby norton mi coś blokował.

a widzisz tam taki magiczny napis jak "WYBIERZ CH"? ;p

Opublikowano

Wiem wiem , to był jednak problem nortona. Zablokował mi dostęp do internetu dla tej aplikacji... Musiałem dodać do wyjątków :D Ja nwm co tam siedzi w plikach

Opublikowano

Elo, masz jakieś gg 

Elo, podasz gg ? 

Takie małe pytanie, jak ma wyglądać handel i zarobek skoro wszystko dropi xD ?

No właśnie dropi, więc napędza handel ^ ^

Pisz na pw i tak mam już wystarczający spam... ;p

Opublikowano

Co jest z serwerem??

Jakas przerwa czy ataki?

Edit:Juz sie chyba ogarnelo

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Dodaliśmy płatności SMS na naszą stronę. Aktualnie widnieje KDW.Evalis - lecz zostanie to zmienione w poniedziałek. Kody normalnie działają na naszym serwerze, a nazwa kodu jest taka, a nie inna z powodu pożyczenia usług od mojego kuzyna bo nie chcieliśmy czekać do poniedziałku na zaakceptowanie usług Alanus. Na stronę również doszły przelewy tak samo jak z SMS w nazwie widnieje Evalis lecz kody są pod nasz serwer - Miłego korzystania z itemshopu. Ceny w naszym sklepie są niskie z powodu tego, że na serwerze można wszystkie rzeczy które są w sklepie po prostu wydropić. Pozdrawiamy Team Alanus.pl :)

Opublikowano

Serwer Śmiech na sali WO nie działa DT nie działa!!! Żaden dung nie DZIAŁA HAHAHAAH

Wszystkie dungi działają oprócz WO, WW i piaszczystej... Od godziny je naprawiam, jutro powinno już wszystko ładnie śmigać.

Opublikowano

w koncu normalny serwer. Zdecydowanie Polecam. 

Co do bugów Wo i WW to naprawde to jest pikus i naprawa zajmie krotko.  :lenny:

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

z 15 osob jest

Serwer Śmiech na sali WO nie działa DT nie działa!!! Żaden dung nie DZIAŁA HAHAHAAH

Wszystkie dungi działają oprócz WO, WW i piaszczystej... Od godziny je naprawiam, jutro powinno już wszystko ładnie śmigać.

no włąsnie po kliknieciu na kowala pisze ze za 10 sek przeniesie na 7 pietro a po 10 sek wypie.rdala przed dt ;

NIE POLECAM SERWERA 3 OSOBY W M1 [GM]Amandzia ma swoją postać z eq robionego na GM !!! ADMINISTRACJA NIE ROBI NIC, DUNGI DALJE NIE DZIAŁAJĄ ITP NIE POZDRAWIAM. PO PETYCJI GRACZY I PARU WYZWISKACH AMANDZIA ZOSTAŁA WYJEBANA ;]

S5hx5Jl.jpg?1

\

Opublikowano

Ile online?

Licznik jest na stronie, aktualnie 60 online.

Co Amandzi, to zostały już jej odebrane prawa tak samo jak i tarcza navi którą miała mieć na koncie GM'a... Baza zostaje zablokowana i będzie działała tylko i wyłącznie na localhoście dlatego już nie będzie można tworzyć takich itemów...

#Wszystkie dungi na Test_Server zostały naprawione, za 5 min zmiany zostaną wprowadzone na Alanusa.

Opublikowano

Polecam serwa administracja może troche nawaliła ale naprawiają wszystko i będzie git ps. kontakt z ha i ga przyjemny więc polecam.

Na ox dobre nagrody.

z 15 osob jest

no włąsnie po kliknieciu na kowala pisze ze za 10 sek przeniesie na 7 pietro a po 10 sek wypie.rdala przed dt ;

NIE POLECAM SERWERA 3 OSOBY W M1 [GM]Amandzia ma swoją postać z eq robionego na GM !!! ADMINISTRACJA NIE ROBI NIC, DUNGI DALJE NIE DZIAŁAJĄ ITP NIE POZDRAWIAM. PO PETYCJI GRACZY I PARU WYZWISKACH AMANDZIA ZOSTAŁA WYJEBANA ;]

S5hx5Jl.jpg?1

z 15 osob jest

S5hx5Jl.jpg?1

Tu jest więcej osób niż 3 xD

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Co Amandzi, to zostały już jej odebrane prawa tak samo jak i tarcza navi którą miała mieć na koncie GM'a... Baza zostaje zablokowana i będzie działała tylko i wyłącznie na localhoście dlatego już nie będzie można tworzyć takich itemów...

#Wszystkie dungi na Test_Server zostały naprawione, za 5 min zmiany zostaną wprowadzone na Alanusa.

Co do Amadzi to przydałoby się również usunąć postać Quenti.

A co do dungów to ok, ale czemu tylko to? Ile mamy czekać na powiększone EQ, większy stack, lepszy drop zębów itp, usuwanie itemów u handlary?

To wszystko miało być gotowe już na starcie, a Wy tylko usunęliście logi, konta, zrobiliście prezke pół godziny przed startem i ruszyliście.

Czym różni się ta oficjalna wersja od bety?

Edit:

Nie interesują mnie te zmiany

OSTATNIE ZMIANY:
-Usunięto drop "śmieci"
-Ikonki Instr. Umiejętności.
-Zwiększono nagrody za misje
-Możliwość wyrzucania Kostiumów.
-Skrócony czas badań (Biolog i Seon Pyeong).
-Dodania i Zmianki wpadają bezpośrednio do ekwipunku

Bo one były jeszcze na becie.
Opublikowano

I po co takie serwery robić ? żeby sie ludzie pośmiali? czy o co w tym chodzi..

Przeciez to jest taki syf jak nigdy..

Pliki wiadomo skąd dongi pobugowane.. Tregedia Tragedia.

Administracja ma takie pojęcie żę idzie się za głowe złapać.

Nie polecam!

Opublikowano

Przecież nie raz było podane w zapowiedzi czyje to są pliki... Dodam tylko, że miałem full prawa od twórcy na ich użycie i były z wiarygodnego źródła dlatego właśnie to je postanowiłem wykorzystać.

Wszystkie dungi zostały już odbugowane i dodano Krwisty Kamień do handlarki, choć i tak łatwo dropił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...