Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zHard Poszukujemy Helperów/Youtuberów/Montażystów/Kamerzysta/Grafików

ZenezPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama
<-------- Reklama

szukamy.gif

================================ Informacje o Mnie oraz o Stanowiskach=================================
Witam nazywam się Tomasz mój nick w grze jak i na innych forach  ogólnotematycznych to "Zenez" wiele osób lub część osób pamięta mnie z Youtuba,Serwerów własnej roboty czy bądź z MinecraftZyczu
Serwery jakie miałem było ich pełno największym sukcesem jaki mogę się pochwalić był to 'DolarCraft' czy bądź 'DayZofMinecraft' a także 'mc.napieprzamy' a więc powróciłem do tworzenia serwerów Minecraft więc poszukuje osób do współpracy przy nim na Stanowiska Youtuberów do Reklamy serwera oraz Helperów z możliwym awansem , Testerów do przetestowania naszych autorskich pluginów jak i paczki serwerowej Poszukujemy osoby  na dwa inne stanowiska mianowicie  Montażyste/ Kamerzystę  osoba ta będzie miała na celu stworzenie trailer/zwiastun serwera my podrzucamy dźwięk tej osobie czyli lektora podstawionego pod reklamę tylko osoba musi dobrać dobry dźwięk do Lektora/Reklamy Drugie stanowisko to Grafik musi być potrzebny do Zapowiedzi jak i Reklamy Serwera na Forach oraz stworzenie miniatur serwerowych, Loga czy bądź baneru strony internetowej 
                                                                      ================================ Wymagania do Stanowisk =================================

Informacje o Wymaganiach dotyczące Youtuber'a

1.Aktywność na Kanale
2.Minimum 500 Widzów na Kanale
3. Wstawienie naszej Reklamy
Wynagrodzenie:

- Ranga Youtuber na Serwerze

- Reklama pańskiego serwera na stronie www
- Prywatny kanał  na naszym TeamSpeak3
Uwaga! jeżeli posiadasz więcej niż 3 k widzów możliwość rozmowy o Reklamie płatnej!

Informacje o Wymaganiach dotyczące Helperów

1.Znajomość komend
2.Podstawowa obsługa TeamSpeak3

3.Minimum wiek +15 Lat
4.Wymagany Mikrofon

5.Aktywność minimum 2,3 godziny na serwerze
6.Wymagana Ortografia na wysokim poziomie.

Informacje o Wymaganiach dotyczące Testerów

1. Znajomość podstawowych komend Serwerów Hardcore,EasyHard
2. Pełne doświadczenie w grze Minecraft

3. Wiek bez znaczenia
4. Wymagany TeamSpeak3
5. Wymagane Informowanie o znalezieniu buga serwerowego
Wynagrodzenie:

- Ranga VIP Albo SVIP

- Kanał Prywatny TeamSpeak3

- Możliwość awansu do Helpera

Informacje o Wymaganiach dotyczące Montażysta / Kamerzysta

1. Bardzo dobra znajomość obsługiwania się programami do Montowania
2. Pełne doświadczenie w grze Minecraft

3. Pomysłowość

4. Chęci do pracy

Wynagrodzenie:

- Ranga VIP,SVIP

- Kanał Prywatny TeamSpeak3

- Możliwość awansu do Helpera

- Reklama pańskiej pracy
Uwaga! Jeżeli jesteś naprawdę dobry w tym co robisz możemy ci nawet zapłacić jeżeli reklama nam się spodoba i będzie warta ceny

Informacje o Wymaganiach dotyczące Grafik

1. Bardzo dobra znajomość obsługiwania się programem do tworzenia grafik

2. Innowacyjne pomysły

3. Chęci do pracy

4. Pomysłowość

5. Dobre wybieranie kolorów/kolorystykę strony/banneru Reklamy

Wynagrodzenie:

- Ranga Moderator Czy bądź dołączenie do Ekipy Serwerowej
- Ranga Na TeamSpeak3

- Możliwość awansu

- Reklama pańskiej  pracy podpisana pańskim nickiem

Uwaga! Jeżeli jesteś naprawdę dobry w tym co robisz możemy ci nawet zapłacić jeżeli Twoje grafiki nam się spodoba i będą  warta ceny

===================== Skład Youtuberów   =================

1. ZenezPL1 Liczba Widzów 2031

2. KruchyIcon Liczna widzów 4928

3. SwagiPL Liczba Widzów 6153

================== Skład Helperów       ================

================= Skład Montażystów  ================

================= Skład Grafików        =================

================ Skład Testerów        =================

=============== PODANIA =================          

Yotuber

Nick
Imie
Link do Kanału

Helper

Nick
Imie
Czas Grania na serwerze:
Dlaczego ty:

Montażysta :

Nick
Imie 
Jakie chciał byś uzyskać wynagrodzenie:

Grafik

Nick:
Imie: 
Przykładowe prace screeny minimum 3,4 prac:
Znajomość obsługi Programu 0/10:
Czy potrafisz zrobić Gif Baner tak/nie :

Jakie byś chciał uzyskać wynagrodzenie: 

Tester

Nick
Imie
Dlaczego ty

Opublikowano

Nick: Orszabator
Imię : Jakub
Znajomość komend 0/10: 10/10
Czas Grania na serwerze: 5h dziennie + ;)
Dlaczego ty: Uważam że powinienem otrzymać rangę "Helper" ponieważ zasługuję na nią jak mało kto :D Mam dobry kontakt z graczami, jestem ogarnięty, nie popełniam błędów ortograficznych jak i stylistycznych, posiadam entuzjazm i zapał do pracy, oraz mam już doświadczenie na tym stanowisku :p Minusem jest to że posiadam program TeamSpeak 3, lecz 3 dni temu, mały kot przegryzł mi przewody i mikrofon przestał działać :p Może teraz napiszę coś o sobie: Nazywam się Jakub, pochodzę z województwa Dolnośląskiego, mam 14 lat i moim hobby jest piłka nożna, to wręcz moja pasja :) W grę Minecraft gram od 2012 roku, oraz posiadam wersję Premium ;) Uczęszczam do II klasy w gimnazjum w mojej miejscowości i posiadam wiele sukcesów sportowych :p Myślę, że sprawdził bym się na tym stanowisku. Pozdrawiam Kuba :]

Jeśli mają Państwo jakieś pytania, to proszę walić, śmiało, nie gryzę :D

Opublikowano

Nick  Aexirr 
Znajomość komend 0/10: 10/10 + pisanie pluginow 
Czas Grania na serwerze: zalezy od dnia racze 2h+ jak bedzie warto 
Dlaczego ty: bo aktualnie nie mam co robic  a jest za zimno zeby ruszac dupe z domu 

Opublikowano

Dlaczego ty: Uważam że powinienem otrzymać rangę "Helper" ponieważ zasługuję na nią jak mało kto :D Mam dobry kontakt z graczami, jestem ogarnięty, nie popełniam błędów ortograficznych jak i stylistycznych, posiadam entuzjazm i zapał do pracy, oraz mam już doświadczenie na tym stanowisku :p Minusem jest to że posiadam program TeamSpeak 3, lecz 3 dni temu, mały kot przegryzł mi przewody i mikrofon przestał działać :p Może teraz napiszę coś o sobie: Nazywam się Jakub, pochodzę z województwa Dolnośląskiego, mam 14 lat i moim hobby jest piłka nożna, to wręcz moja pasja :) W grę Minecraft gram od 2012 roku, oraz posiadam wersję Premium ;) Uczęszczam do II klasy w gimnazjum w mojej miejscowości i posiadam wiele sukcesów sportowych :p Myślę, że sprawdził bym się na tym stanowisku. Pozdrawiam Kuba :]

Myślę że będziemy zainteresowani twoją osobą mam nadzieje że to nie będzie problem z kupnem nowego mikrofonu ponieważ do takowej rekrutacji on jest potrzebny a jak byś mógł podać jakieś przykłady na których znanych serwerach byłeś Helperem lub posiadałeś jakąś rangę serwerową

Nick  Aexirr 

Dlaczego ty: bo aktualnie nie mam co robic  a jest za zimno zeby ruszac dupe z domu 

Jeżeli bardziej rozbudujesz Dlaczego ty masz zostać helperem napewno masz większe szanse na zostanie nim ponieważ jedno zdanie jakie napisałeś jest niepotrzebne ponieważ każdy może tak napisać i podejście jakie masz do zostania helperem jest przerażające

Opublikowano

Grafik do wynajecia. Oferta w sygnaturze. Pozdrawiam i zapraszam

Proszę złożyć podanie z wzoru oraz informacje o sobie :)

Oraz co z pańskim wynagrodzeniem jakie oczekujesz

Opublikowano

nie mam zamiaru składać żadnych podań bo nie jestem jakimś pojebem by takie coś pisać

grafik - pw/gg: 47470378

ranga na serwerze mnie zbytnio nie interesuje więc wynagrodzenie pieniężne

Opublikowano

nie mam zamiaru składać żadnych podań bo nie jestem jakimś pojebem by takie coś pisać

To proszę wstawić przynajmniej wstawić jakieś ss pracy twojego autorstwa :)

o Tematyce Minecraft

Opublikowano

Myślę że będziemy zainteresowani twoją osobą mam nadzieje że to nie będzie problem z kupnem nowego mikrofonu ponieważ do takowej rekrutacji on jest potrzebny a jak byś mógł podać jakieś przykłady na których znanych serwerach byłeś Helperem lub posiadałeś jakąś rangę serwerową

Nick  Aexirr 

Jeżeli bardziej rozbudujesz Dlaczego ty masz zostać helperem napewno masz większe szanse na zostanie nim ponieważ jedno zdanie jakie napisałeś jest niepotrzebne ponieważ każdy może tak napisać i podejście jakie masz do zostania helperem jest przerażające

Mogę prosić o numer GG?

Opublikowano

Nick  Aexirr 

Mogę prosić o numer GG?

47560949 ważna informacje że ja często nie wchodze na gg bardziej możesz mnie spotkać na ts3 ale teraz wejdę na gg

Opublikowano

To proszę wstawić przynajmniej wstawić jakieś ss pracy twojego autorstwa :)

o Tematyce Minecraft

Zgadzam sie z Happixem, to jest chore z tymi wzorami. Moje portfolio w sygnaturze, cennik na pw/gg/fb, cały kontakt podany w profilu.
Opublikowano
Nick: Powsky

Imię: Maciek

Znajomość komend 0/10: 9/10

Czas Grania na serwerze:5-8 godzin mogę poświeci na granie na serwerze

Dlaczego ty:Ponieważ nie jestem pierwszym lepszym dzieciakiem tylko wyrozumiałą dorosłą osobą która nie lubi przeklinania i chamstwa i na dodatek mam 7 letnie doświadczenie w zarządzaniu serwerami minecraft zacząłem w 2009 roku

Opublikowano

Nick: Powsky
Imię: Maciek
Czas Grania na serwerze:5-8 godzin mogę poświeci na granie na serwerze
Dlaczego ty:Ponieważ nie jestem pierwszym lepszym dzieciakiem tylko wyrozumiałą dorosłą osobą która nie lubi przeklinania i chamstwa i na dodatek mam 7 letnie doświadczenie w zarządzaniu serwerami minecraft zacząłem w 2009 roku

Podasz jakiś kontakt na priv oraz gdzie byłeś Administratorem/helperem?

Opublikowano

Nick: KaVoGaming [w grze podam na pw]
Imie: Kacper
Czas Grania na serwerze: Mogę poświęcić od 1 do max 2h
Dlaczego ty: Nie będę się rozpisywał. Jestem już prawie dorosły, to chyba mnie wyróżnia od poprzedników (niektórych). Poza tym mam dobrą ortografię. 

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Nick: ITech
Imie: Patryk
Czas Grania na serwerze: 3,4 godzinki dziennie :)
Dlaczego ty: Ponieważ nadaje się na stanowisko :) miałem już wiele serwerów swoich które stały naprawdę długo :) jestem osobą która łapie dobry kontakt z Graczami oraz

otwarta na różne propozycje :) jeśli chodzi o poziom ortografii sam możesz ocenić :) nie wiem co jeszcze mogę o sobie powiedzieć może to że jak coś robię to na 100% 

pozdrawiam iTech :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

nick: Villain

imię: Dominik

znajomość komend: Nie wiem jak to ocenić. Nie mogę powiedzieć że znam 10/10 bo cały czas wychodzą nowe pluginy, nowe żeczy których każdy się uczy ;) Jak mam być szczery to mocne 6 ;)

Czas grania: Postaram się poświęcać jak najdłużej. Każdy ma jakieś obowiązki ;)

Dlaczego ja? Sam nie wiem ;) Może dlatego że zakończyłem pracę nad swoimi projektami? Przynajmniej w większości :)  Albo po prostu z nudów czasami :)

Opublikowano

znajomość komend: Nie wiem jak to ocenić. Nie mogę powiedzieć że znam 10/10 bo cały czas wychodzą nowe pluginy, nowe żeczy których każdy się uczy ;) Jak mam być szczery to mocne 6 ;)

Dlaczego ja? Sam nie wiem ;) Może dlatego że zakończyłem pracę nad swoimi projektami? Przynajmniej w większości :)  Albo po prostu z nudów czasami :)

Jakie projekty związane z Minecraft ? Oraz popraw błąd "żeczy" na rzeczy

Opublikowano

Jakie projekty związane z Minecraft ? Oraz popraw błąd "żeczy" na rzeczy

Pisałem na szybko. Projekty? Masz na myśli moje doświadczenie na stanowisku helpera rozumiem. Byłem w administracji różnych serwerów. Nie chcę tutaj reklamować jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam serdecznie na pw ;)

Opublikowano

Xyrusek
Konrad

12(I tak nie usłyszysz :D)
Znajomość obsługi Programu : 6/10
Jakie chciał byś uzyskać wynagrodzenie: nie(Może później)

Pomogłem? Daj like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...