Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zHard Poszukujemy Helperów/Youtuberów/Montażystów/Kamerzysta/Grafików

ZenezPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xyrusek

Konrad

12(I tak nie usłyszysz :D)

Znajomość obsługi Programu : 6/10

Jakie chciał byś uzyskać wynagrodzenie: nie(Może później)

A na jakie stanowisko składasz podanie?

Opublikowano

Tester

Nick:Gertt

Imie:Mateusz

Dlaczego ty:Ja, ponieważ mam dużo czasu, który mogę wykorzystać na serwer do szukania ewentualnych błędów.

Komendy podstawowe na serwerach typu Hardcore i Easyhard znam bardzo dobrze.

Często przesiaduję na ts.

W MC gram już 3 lata bez większych przerw i jestem ogólnie ogarnięty.

Będę informował na bieżąco o bugach.

Opublikowano

Tester

Nick:Gertt

Imie:Mateusz

Dlaczego ty:Ja, ponieważ mam dużo czasu, który mogę wykorzystać na serwer do szukania ewentualnych błędów.

Komendy podstawowe na serwerach typu Hardcore i Easyhard znam bardzo dobrze.

Często przesiaduję na ts.

W MC gram już 3 lata bez większych przerw i jestem ogólnie ogarnięty.

Będę informował na bieżąco o bugach.

Podanie na Testera Przyjęte Gdy pojawi się start serwera odrazu napiszę na pw

Opublikowano

Nick: XarkezPL
Imie: Mateusz
Znajomość komend 6/10: 
Czas Grania na serwerze: 4-5h dziennie

Dlaczego ty: Poniewaz na serverach tego typu gram juz kilka lat i wiem mniejwiecej o co chodzi :)

---

Link do Kanału: www.twicth.tv/xarkezpl
Jakie chciał byś uzyskać wynagrodzenie: Oglada mnie od 50-150 osob, chcialbym cos dostac :)

kontakt gg: 53169490

­

Bez nazwy-3.jpg

Opublikowano

Znajomość komend 6/10: 

Czas Grania na serwerze: 4-5h dziennie

Dlaczego ty: Poniewaz na serverach tego typu gram juz kilka lat i wiem mniejwiecej o co chodzi :)

---

Link do Kanału: www.twicth.tv/xarkezpl

Jakie chciał byś uzyskać wynagrodzenie: Oglada mnie od 50-150 osob, chcialbym cos dostac :)

kontakt gg: 53169490

­

Podanie na Twitch Przyjęte

Opublikowano

Nick: Matix
Imie Mateusz
Znajomość komend 0/10:  10/10
Czas Grania na serwerze: Dni wolne od pracy nawet po 4-6 godzin, tak to po 2-3 godziny.
Dlaczego ty: Dobrze ogarniam serwery MC. Miałem już 2 swoje serwer mc. Znam też na skryptach. Umie dogadać z każdym graczem/problemami. Jestem spokojny i pomocny.

Opublikowano

Witam,jestem Maciek mam 19 lat i mieszkam w Rzeszowie zauważyłem twoje ogłoszenie które z wielu ogłoszenie wydaje się najlepsze wiec bez zbędnego pisania opowiem ci coś o mnie to tak od 2009 roku zacząłem zarządzać serwerami minecraf w 2012-2014 roku miałem swój serwer pvp na którym grało 100-200 graczy serwer było bardzo rozbudowany pod względem wizualnym jak zarówno technicznym w 2015 wyjechałem do UK na 1 rok żeby poszukać pracy ale nie wyszło wiec serwer padł i tak stwierdziłem ze będę szukać ogłoszenie na forach gdzie ktoś zauważy mnie i będę mógł dołączyć do serwera a jeżeli chodzi o budowanie to buduje od 2010 roku mam 5,5 lat doświadczenia w budowaniu budowałem na swój serwer jak zarówno na MC4U.PL i na wiele innych serwerach które już padły lub zmieniły nazwy i na koniec opisze swoją osobę pod względem charakteru to jestem pracowitą osobą która jeżeli widzi problem mam kilka rozwiązani i nie podaje się lubię pracować z ludźmi pomagać im doradzać jak i zarządzać nie robię nigdy nic na odpierd** tylko wszystko na 100% tez dodam tutaj ze jestem spokojną osobą która potrafi znaleźć sobie zajęcie i nie zwraca tyłka zbytnio "czterech liter" więc proszę o szybki kontakt  :)

Opublikowano

Witam,jestem Maciek mam 19 lat i mieszkam w Rzeszowie zauważyłem twoje ogłoszenie które z wielu ogłoszenie wydaje się najlepsze wiec bez zbędnego pisania opowiem ci coś o mnie to tak od 2009 roku zacząłem zarządzać serwerami minecraf w 2012-2014 roku miałem swój serwer pvp na którym grało 100-200 graczy serwer było bardzo rozbudowany pod względem wizualnym jak zarówno technicznym w 2015 wyjechałem do UK na 1 rok żeby poszukać pracy ale nie wyszło wiec serwer padł i tak stwierdziłem ze będę szukać ogłoszenie na forach gdzie ktoś zauważy mnie i będę mógł dołączyć do serwera a jeżeli chodzi o budowanie to buduje od 2010 roku mam 5,5 lat doświadczenia w budowaniu budowałem na swój serwer jak zarówno na MC4U.PL i na wiele innych serwerach które już padły lub zmieniły nazwy i na koniec opisze swoją osobę pod względem charakteru to jestem pracowitą osobą która jeżeli widzi problem mam kilka rozwiązani i nie podaje się lubię pracować z ludźmi pomagać im doradzać jak i zarządzać nie robię nigdy nic na odpierd** tylko wszystko na 100% tez dodam tutaj ze jestem spokojną osobą która potrafi znaleźć sobie zajęcie i nie zwraca tyłka zbytnio "czterech liter" więc proszę o szybki kontakt  :)

Witam jestem zainteresowany ale następnym razem nie wklejaj wszędzie takiego samego tekstu :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick : Kapereq

Imię : Kacper

Znajomość komend : 10/10

Czas grania na serwerze : W ciągu tygodnia poza weekendami około 3H dziennie. W weekendy około 5H dziennie.

Dlaczego ty : Ponieważ jestem pewien, że poradziłbym sobie na stanowisku helper'a (Pomocnika), mam duże doświadczenie, czego potwierdzeniem może być mój mały kanał na YouTube, gdzie mam filmiki z wyłapanymi cheaterami na serwerze GC2.PL - https://www.youtube.com/channel/UC4x4HvceE72RHGTVKLOxGWg, a także to, że byłem pomocnikiem na jednym z większych serwerów, który niestety został zamknięty.

Oprócz tego mam bardzo dobry kontakt z graczami, ortografię opanowaną w stu procentach. Potrafię pomóc każdemu, który by miał z czymś problem, nie używam brzydkich słów, ponieważ uważam, że to jest po prostu chamstwo :D Nie wplątuję się w kłótnie, jestem spokojny i każdy problem staram się rozwiązać tak, aby każda ze stron była zadowolona. Jestem bardzo pracowity i jeżeli dostałbym tę posadę, to oddałbym się

jej z wielkim zaangażowaniem i starał bym się jak najlepiej wykonywać to zadanie. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie zauważone i będziemy mogli się jakoś dogadać. Pozdrawiam.

Kacper :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat po miesięcznej nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...