Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

trade bot steam

lavo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem założyć sobie trade bota steam a dokładniej CSGO i wyskakują mi 2 błędy oznaczone różnymi kolorami  ... dlaczego nie może połączyć się z serwerem ... wydaje mi sie że to są serwery steam i z tym się łączy ... 

może mi ktoś pomóc i ewentualnie wytłumaczyć ? 

post-459792-0-18792600-1456423780_thumb.jpg

Opublikowano

Ten błąd najprawdopodobniej dotyczy danych zwracanych podczas zapytania do bazy danych, a raczej ich brak - świadczy o tym błąd cannot read property 0 of undefined (row). Abyśmy mogli zlokalizować błąd, musielibyśmy posiadać kod źródłowy bota.

p.s. JavaScript i środowisko Node.js to nie to samo co Java - napisałeś w złym dziale.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mialem ten problem jesli masz na vps strone (nie polecam bot nie akceptuje ofert) najlepiej na hostingu www, ale jeśli masz na vps to w miejscu hosta u bota wpisz: "localhost" jesli nie to Host twojej strony np. "vior.pl" I dodaj do bazy na directie "%" do  hosta na DIRECTIE!

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...