Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy kupić gp, wybór klasy, itd

Astarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań odnośnych rozgrywki w Aion.

1. Kiedy najbardziej opłaca się kupić GoldPacka? Widziałem, że na Allegro można dorwać go już za 18zł, więc cena stosunkowo niska. Chodzi mi tutaj głównie o lvl postaci, lepiej kupić na początku czy przy end game? 

2. Wybrałem Warrriora, jednak dalej nie jestem pewien co do podklasy. Templar czy Gladiator? Będę grał solo, więc nie wiem czy Templarem dam radę. Templar to typowy tank, a Gladiator to typowy dps, czy jednak nie? 

3. Czy podczas rozgrywki dostanę darmowego wierzchowca? Na przykład jako nagroda za misję.

Opublikowano

1. wg mnie się nie opłaca za 18 zł ;P za 13 zł masz 100kk, a goldpack u nas u Ely na Barusie kosztuje 100-105kk

Bardziej ci się przyda na end game, bo tak nic nie tracisz żadnego contentu. Może bardziej w okolicach 50 lvl, jakbyś chciał poexpić na BT.

2. Aion to nie jest gra do solo, człowieku tu masz instancje i pvp na endgame ;P więc i tak będziesz musiał chodzić z pt

3. Jest parę darmowych wierzchowców, np. z tfa albo kon za monety legionowe.

Opublikowano

Widzę również że jesteś nowym i świeżym graczem wiec polecam zaznajomić Ci się z tematami które podał Norczan w innym temacie, wiec może nie będzie zły jeżeli dalej puszczę.

Przede wszystkim zacznij od:

Aion, dlaczego warto zagrać

Fabuła gry

Następnie:

Klasy w Aion

Wzmocnienia broni i zbroi

Czym jest Combo?

Profesje

Komendy tekstowe

Najlepiej zrobisz, jak wejdziesz do spisu poradników:

Spis poradników

Dodatkowo poczytaj ostatnie tematy bo dużo pytań się tam przewijało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...