Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem bana na koncie na ktorym rozegranych bylo MAX 7 gier na EloBuddy okolo poltora miesiaca temu, nie wiem co o tym sadzic.

rondelek.pngSygnatura by GeRu
Opublikowano

Podejrzewam, że to za hacki...

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wlasnie nie ma #9001. Konto nie grane na skryptach dluzszy czas...

Dziwne, bo kilkanaście kont, na których od dłuższego czasu napierdalałem na bolu i eb, bo kilkanaście gier dziennie nie ma bana :<

Opublikowano

Pewnie koles zapomnial powiedziecze uzywal L# wczesniej na tym koncie ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nie wiem grać na swoich kontach, lub mainach i płakać później ojejku co za s**t dostałem bana na koncie wartym 3 wypłaty mojej mamy, jaka żenada przecież UD kappa

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Akceptując regulamin Rejestracji czy Bola, L#, czy EB, akceptujesz, że ponosisz całkowitą odpowiedzialność za ewentualnego bana.

Więc w czym problem?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Temat powinien byc do zamkniecia bo robi ie spam juz ... wyzej osoby maja racje:

@360™

@Dollar7

@hageen

Zawsze jest możliwość na bana ....ale powiem ci tylko pojedyncze przypadki sa i nie wierze ci ze nie uzywales innych na tych koncie albo nie pamietasz ;] bo na forum eb jest cisza na temat banow i ludzie jakosc nie placza...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Co o tym sądzić? Zapewne w grze jest regulamin, w którym stoi taki punkt, że używanie niedozwolonego oprogramowania jest karalne. To o tym sądź.

Opublikowano

Ja też dostałem, dopiero dzisiaj zobaczyłem. To już kolejne konto, na poprzednim L# więc się nie dziwie, ale na tym od początku tylko elobuddy, bez evade. Kod 9001

Opublikowano

Płacz ludzi że dostają bany to jest jakaś żenada... Grasz na programach 3cich to mas ryzyko bana proste 

Jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Grales na skryptach - dostales bana. Taka jest kolej rzeczy. 

Nie wiem grać na swoich kontach, lub mainach i płakać później ojejku co za s**t dostałem bana na koncie wartym 3 wypłaty mojej mamy, jaka żenada przecież UD kappa

grałeś na elobuddy - grałeś. Więc w czym problem ? 

Strona ta zostala stworzona wlasnie do takich celow wiec nie rozumiem w czym problem, zapytal sie co moze byc przyczyna bana a wy gadacie bzdury ze akceptujac regulamin zgadzal sie na bana bla bla bla, bezsens.

Prawdopodobnie trackery i inne tego typu skrypty maja luki przez co leca bany, jak tez wiecie zostala dodana mozliwosc zglaszania graczy za programy trzecie i to trybunal decyduje wtedy o tym czy zawiesza konto.

Zawsze jest mozliwosc wylapania bana ale nie o to tutaj chodzi, grajac na 4 kontach z humanizerami i innymi tego typu rzeczami nie dostalem ani jednego bana, w platynie 2 po zagraniu gora 3 meczy dostalem blyskawicznie.

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...