Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie! Potrzebujesz wtyczki serwerowej?

PieprzykDev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę wtyczki na zlecenie nie ma znaczenia jakiego typu wystarczy pomysł i opis działania. Posiadam dość duże doświadczenie, z wtyczek mojego autorstwa korzysta sporo serwerów, które mają powyżej 300 graczy online.

Posiadam kilka gotowych prac więc nie ma problemu z przedstawieniem funkcjonalności czy samej estetyki plików konfiguracyjnych. Wtyczki są jak najbardziej optymalne i dostosowane do osprzętu na którym mają być instalowane.

Zlecenie:

Oczekuje:

- Zrozumiały opis pluginu.

Oferuje:

- Znajomość Bukkit API, java.

- Odnalezienie błędu w pluginie i jego naprawa.

- Edytowanie innych wtyczek (za zgodą ich autora).

- Czytelny kod z src oraz dostarczenie do zleceniodawcy.

- Odświeżania wtyczek i naprawy znalezionych błedów czy bugów, czego tylko zleceniodawca zapragnie(Tylko edycja wtyczki, nie dodawanie nowych pomysłów).

- Możliwość napisania wtyczki na automatyczny itemshop pod microsms z GUI w samej grze.

Kontakt Skype: Pieprzyk1999

Mpcforum: Priv

Opublikowano

"z wtyczek mojego autorstwa korzysta sporo serwerów, które mają powyżej 300 graczy online." - Poprosze ip serwerow na pw.

Coś treść postu podobny do mojego, wzorowałeś się ? Czy mamy podobny tok myślenia ?, zresztą Twoje konto ma 2 dni, zalożyłeś tylko po to aby to ogłosić ?

Opublikowano

"z wtyczek mojego autorstwa korzysta sporo serwerów, które mają powyżej 300 graczy online." - Poprosze ip serwerow na pw.

Coś treść postu podobny do mojego, wzorowałeś się ? Czy mamy podobny tok myślenia ?, zresztą Twoje konto ma 2 dni, zalożyłeś tylko po to aby to ogłosić ?

Nie sądzę, by ktoś chciał się na Tobie wzorować.  :((

@1361622928-U485574.pngofftopic

Pracowałeś na jakimś serwerze?

Opublikowano

@up mam gotowe projekty z których korzystają serwery - największy z nich to 550kb czystego kodu. Jeżeli chodzi o serwery na których znajdziecie wtyczki mojego autorstwa to podaje na PW po wstępnym zapoznaniu się z ofertą ze względu na to że niektóre serwery nie chcą aby takie dane były ujawniane publicznie.

Opublikowano

Nie polecam.

Założyciel tematu to zwykły oszust, do pluginów wrzuci backdoora. Już lepiej skorzystać z moich usług lub użytkownika ZiomeczekTVGC, od którego skopiował treść tematu i wkleił do swojego. Nie posiada dużego doświadczenia, wątpię, żeby sam napisał coś trudniejszego. 

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie polecam.

Założyciel tematu to zwykły oszust, do pluginów wrzuci backdoora. Już lepiej skorzystać z moich usług lub użytkownika ZiomeczekTVGC, od którego skopiował treść tematu i wkleił do swojego. Nie posiada dużego doświadczenia, wątpię, żeby sam napisał coś trudniejszego. 

Hammer, Twoich usług ??? :O

Teraz wielki programista a od roku ma temat, w którym go szuka :P\

@topic

Wrzuć jakiś plugin swojego autorstwa na mpcforum, zdobedziesz lepszą opinię i hammerowi będzie głupio :)

Opublikowano

@2up Ten pan po prostu nie uiścił należnej kwoty za wtyczkę a jego zachowanie i wypowiedzi nie są jakkolwiek uzasadnione. Są to zwykłe oszczerstwa kierowane w moją osobę :)

@topic

Refresh

Opublikowano

Nie polecam.

@topic

Wrzuć jakiś plugin swojego autorstwa na mpcforum, zdobedziesz lepszą opinię i hammerowi będzie głupio :)

Myślę, że więcej się nauczyłem w miesiąc niż ten oszust w pół roku.

@2up Ten pan po prostu nie uiścił należnej kwoty za wtyczkę a jego zachowanie i wypowiedzi nie są jakkolwiek uzasadnione. Są to zwykłe oszczerstwa kierowane w moją osobę  :)

@topic

Refresh

Kwota zostałaby normalnie wpłacona, termin był ustalony i pewny, do pluginu został wgrany backdoor i w moją stronę poleciało wiele wyzwisk. Sprawa została wyjaśniona w moich tematach. Użytkownika Pieprzyk kategorycznie odradzam.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Jesi chodzi o zalozyciela tematu, apropo jego osoby nie chce sie ywpowiadac strasznie negatywna i dziecinna osoba wedlug mnie...

Ale apropo javy... bo (tutaj o to chodzi) rok pod moja opieka tak naprawde czegos go nauczyly, ciagle sie pewnie uczy 

wiec jak najbardziej polecam jesli chodzi o wtyczki do minecrafta, jesli chodzi o powazniejsze projekty to nie polecam :)

Czlowiek sie nadaje bardzo dobrze do wtyczek :>

Opublikowano

@up

Na xlajcie i na dragon-survival, jest core ktory udostepnialem, przerobiony z tego co wiem :)

Opublikowano

@up

Na x i na x, jest core ktory udostepnialem, przerobiony z tego co wiem :)

Na tym drugim serwerze z tego co widziałem jest FunnyGuilds i Essentials, więc co on tam mógł pisać?

Jeśli szukacie jakiegoś programisty, na którym na pewno się nie zawiedziecie - szukajcie gdzie indziej. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie polecam.

@topic

@2up Ten pan po prostu nie uiścił należnej kwoty za wtyczkę a jego zachowanie i wypowiedzi nie są jakkolwiek uzasadnione. Są to zwykłe oszczerstwa kierowane w moją osobę  :)

@topic

Refresh

Kwota zostałaby normalnie wpłacona, termin był ustalony i pewny, do pluginu został wgrany backdoor i w moją stronę poleciało wiele wyzwisk. Sprawa została wyjaśniona w moich tematach. Użytkownika Pieprzyk kategorycznie odradzam.

Kwota nie została wpłacona w terminie. To co otrzymałeś po zerwaniu umowy z twojej strony nie ma się nijak do całości ponieważ mogę wysyłać co tylko chcę a Twoją sprawą jest co z tym zrobisz ;)

Jesi chodzi o zalozyciela tematu, apropo jego osoby nie chce sie ywpowiadac strasznie negatywna i dziecinna osoba wedlug mnie...

Ale apropo javy... bo (tutaj o to chodzi) rok pod moja opieka tak naprawde czegos go nauczyly, ciagle sie pewnie uczy 

wiec jak najbardziej polecam jesli chodzi o wtyczki do minecrafta, jesli chodzi o powazniejsze projekty to nie polecam :)

Otek ale to nie ja rozjebałem projekt xDD

Sooo sorry :D

Słyszałem ze pisałeś dla xlajthc.pl i Dragon-survival.eu, z czego wiem Dragonsurvival ma swoje pluginy(a raczej skrypty xD) xlajthc watpię ...

Nie widziałeś to się nie wypowiadaj mają toolsy z mojej strony :) Takie bardziej podstawowe pod survival + gildie. Nie używają skryptów jako zamienników do większych wtyczek, tylko i wyłącznie do wysyłania wiadomości.

@up

Na xlajcie i na dragon-survival, jest core ktory udostepnialem, przerobiony z tego co wiem :)

Core upodtępniony ~300kb

Mój Core ~600kb

@UP A Autor tematu pisał mi na skype, że dragon i xlajthc mają wszyskie pluginy jego(kupili niby)

Tak zamówili je u mnie. Nie powinno Cię interesować w jaki sposób je ode mnie mają.

@up

Na tym drugim serwerze z tego co widziałem jest FunnyGuilds i Essentials, więc co on tam mógł pisać?

Jeśli szukacie jakiegoś programisty, na którym na pewno się nie zawiedziecie - szukajcie gdzie indziej. :)

Ty i te twoje konstruktywne opinie bez jakichkolwiek dowodów rzucasz puste słowa w sumie nic dziwnego bo wartością zbliżone są do Twojego zawartości twojego umysłu :)

Opublikowano

Nie polecam.

@topic

@topic

Refresh

Kwota nie została wpłacona w terminie. To co otrzymałeś po zerwaniu umowy z twojej strony nie ma się nijak do całości ponieważ mogę wysyłać co tylko chcę a Twoją sprawą jest co z tym zrobisz ;)

Otek ale to nie ja rozjebałem projekt xDD

Sooo sorry :D

Słyszałem ze pisałeś dla xlajthc.pl i Dragon-survival.eu, z czego wiem Dragonsurvival ma swoje pluginy(a raczej skrypty xD) xlajthc watpię ...

Nie widziałeś to się nie wypowiadaj mają toolsy z mojej strony :) Takie bardziej podstawowe pod survival + gildie. Nie używają skryptów jako zamienników do większych wtyczek, tylko i wyłącznie do wysyłania wiadomości.

@up

Core upodtępniony ~300kb

Mój Core ~600kb

@UP A Autor tematu pisał mi na skype, że dragon i xlajthc mają wszyskie pluginy jego(kupili niby)

Tak zamówili je u mnie. Nie powinno Cię interesować w jaki sposób je ode mnie mają.

@up

Ty i te twoje konstruktywne opinie bez jakichkolwiek dowodów rzucasz puste słowa w sumie nic dziwnego bo wartością zbliżone są do Twojego zawartości twojego umysłu :)

Dowody są w moich tematach dzieciaku, więc nawet nie powinieneś się wypowiadać na mój temat. Ja tylko ostrzegam ludzi przed tobą.

4L0M4l0.png

Opublikowano

"Dowody są w moich tematach dzieciaku, więc nawet nie powinieneś się wypowiadać na mój temat. Ja tylko ostrzegam ludzi przed tobą."

Kolejny dowód na to, że nie jesteś zbyt inteligentny :) Nie spinaj się tak przez ten kabel bo Ci się jeszcze pogorszy :) Powodzenia w kuracji zdrowotnej i nie spamuj już tutaj "dzieciaku".

@ref

Opublikowano

"Dowody są w moich tematach dzieciaku, więc nawet nie powinieneś się wypowiadać na mój temat. Ja tylko ostrzegam ludzi przed tobą."

Kolejny dowód na to, że nie jesteś zbyt inteligentny :) Nie spinaj się tak przez ten kabel bo Ci się jeszcze pogorszy :) Powodzenia w kuracji zdrowotnej i nie spamuj już tutaj "dzieciaku".

@ref

Ja jestem niezbyt inteligentny? Ty się spinasz, ja tylko ostrzegam ludzi przed twoim oszustwem i debilizmem.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@ref

Ja jestem niezbyt inteligentny? Ty się spinasz, ja tylko ostrzegam ludzi przed twoim oszustwem i debilizmem.

Próbuj dalej zrobić z siebie błazna bo powoli Ci wychodzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...