Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok w przyszłość/przeszłość?

Arialll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, w jaki okres dziejów ludzkości chcielibyście się przenieść i dlaczego?

Ja na przykład chciałbym się przenieść 100-200 lat w przyszłość bo niezmiernie mnie ciekawi jak potoczą się losy świata.

Czy spełnią się przepowiednie?

Czy Polska przetrwa w obecnej formie?

A może wolicie przeszłość i chcielibyście zobaczyć na własne oczy codzienne życie w starożytnym Babilonie albo Egipcie?

Zapraszam do dyskusji i proszę o uzasadnienie wyboru :)

Cyrk.png

Opublikowano

Ja nie chciałbym się przenosić bo pewnie nie przystosowałbym się/nie był bym w stanie przystosować się do warunków 200lat wstecz, bądź 200 w przód i bym wykitował raz dwa:) Jest dobrze tak jak jest. Ale jakbym miał wybierać to jadę w przód.^^

Opublikowano

Przeniósłbym się 500 lat do tyłu i żył w dżungli z murzynami, lubię kokosy i banany.

Opublikowano

Cofnął bym się o 5 lat do tyłu, i nie popadł w chorobę psychiczną.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Cofnąłbym się 8 lat do tyłu i odmienił całe swoje życie, nie korzystałbym z takiego bagna jakim jest internet, na pierwszym planie postawiłbym rodzinę, na kolejnym świeże powietrze (ćwiczenia itd), a na 3 naukę. Niestety doceniamy coś dopiero po stracie :/

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Do 2006. Zalozylbym mpcforum przed kokoszem

@Wojciech.. temat nie jest naukowy, bardziej humorystyczny. 

Opublikowano

Ja to chciałbym się najbardziej przenieść w czasy średniowiecza a jeszcze lepiej jakby to byłoby coś związanego z magią... Średniowiecze + Magia = <3 = Wiedźmin. Czasy gdzie nie było internetu, spierdolonych pistoletów, prezydentów...

Innym fajnym czasem byłaby przyszłość o jakieś 10-20 lat by zobaczyć kim jestem. Która kobieta byłaby moją żoną, jeżeli wgl bym ją miał. Gdzie bym pracował, ile bym miał pieniędzy, jakbym żył. Ciekawe :/

Opublikowano

1000 lat w przyszłość chce zobaczyć nową generacje broni i kobiet  :)

Opublikowano

Gdybym mógł, nie wykorzystałbym tej możliwości. Każda zmiana w continuum czasoprzestrzennym mogłaby mieć tragiczne konsekwencje.

~ Pozdrawiam Dominikoso

Opublikowano

Ja to chciałbym się najbardziej przenieść w czasy średniowiecza a jeszcze lepiej jakby to byłoby coś związanego z magią... Średniowiecze + Magia = <3 = Wiedźmin. Czasy gdzie nie było internetu, spierdolonych pistoletów, prezydentów...

Innym fajnym czasem byłaby przyszłość o jakieś 10-20 lat by zobaczyć kim jestem. Która kobieta byłaby moją żoną, jeżeli wgl bym ją miał. Gdzie bym pracował, ile bym miał pieniędzy, jakbym żył. Ciekawe :/

w jaki sposób miałbyś zobaczyć kim jesteś skoro przeniosłeś się w czasie i zniknąłeś na te 10-20 lat?

chciałbym przenieść się do średniowiecza ale tylko wtedy gdy mógłbym przenieść się z dzisiejszą wiedzą i mógłbym zabrać co tylko chcę, zabrałbym dzisiejszą broń i byłbym dyktatorem

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Wystarczyłby tydzień do tyłu spisując numery lotka.

A z ciekawości to rok ok. 1820 (Romantyzm w Polsce) chwalę sobie ideę tej epoki.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zdecydowanie w przyszłość i to nie jakieś lamusiarskie 100 czy 200 lat, tylko epickie 10000, żeby sprawdzić jak sobie żyje (lub nie) gatunek homo sapiens.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Poleciałbym kilkaset lat do przodu, żeby dowiedzieć się, czy była wojna nuklearna, czy Polska jeszcze istnieje i czy był już koniec świata. No i jestem ciekaw, czy ktoś wynajdzie miecze świetlne :D

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

Poleciałbym kilkaset lat do przodu, żeby dowiedzieć się, czy była wojna nuklearna, czy Polska jeszcze istnieje i czy był już koniec świata. No i jestem ciekaw, czy ktoś wynajdzie miecze świetlne :D

Jeśli będziesz w stanie utrzymywać rękojeść o gęstości gwiazdy neutronowej to tak :)

Deus vult

Opublikowano

Ja to bym się przeniósł do roku 2137....

Biorąc pod uwagę dzisiejsze tempo rozwoju medycyny kto wie czy tego nie doczekasz :)

Jeśli będziesz w stanie utrzymywać rękojeść o gęstości gwiazdy neutronowej to tak :)

A kto powiedział, że będzie ta broń używana na ziemi :) może na innych planetach / gwiazdach o znikomej grawitacji.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...