Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem Tibia

Kinky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj próbuję się zalogować na konto z rana i nie ma go. Szukam po postaci na Tibia.com i postać nie istnieje. Nie dostałem info, że postać została usunięta, albo konto, a jak próbuję odzyskać dane, to wyskakuje komunikat, że się nie da. Ktoś miał podobnie i wie o co chodzi?

Po wpisaniu nicku wyskakuje :

This account can not be recovered.
You will have to create a new account.

Dodam, że mam rkeya

Opublikowano

delete poleciał?? długo nie grałeś pewnie no i support sobie skasował stare postacie? To nie jest realne żeby tak robili, bo moje postacie nawet istnieje których nie używam z ponad 5lat :D 

Dostałeś najwidoczniej banika :D

Opublikowano

Jak pisaliście do supportu to coś pomogło? Hmm, no teraz trochę bociłem sobie tą postacią ale bez przesady, miejscówka taka, że nikt nawet tam całymi dniami się nie pojawiał, a jak bociłem to zawsze byłem przy kompie...

Opublikowano

Jak pisaliście do supportu to coś pomogło? Hmm, no teraz trochę bociłem sobie tą postacią ale bez przesady, miejscówka taka, że nikt nawet tam całymi dniami się nie pojawiał, a jak bociłem to zawsze byłem przy kompie...

Co z tego, każdy by tak pisał. Delete jest niestety permanentny.

Opublikowano

Kombinować można - nie pomaga nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...