Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dark Side S6 E3][LAUNCHING 26TH FEB][Old Style Classic Low Rate][Exp x4][No Spot's][No Crazy Items in shops][Fair GamePlay][65k Max Stats]

GoodGodd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozesz wejsc na fejsbuka? tam bylo by szybciej z pomoca dla ciebie. Widze ze program nie moze zweryfikowac twojego klienta dlatego nie masz listy serverow.

Opublikowano

1 ONLINE ?

Żarty sobie robicie ?

W czym roblem? Podlacz sie bedzie 2 ONLINE :))

Nikt nie będzie grał na privie z takim expem już lepiej na globalu grać.

Przywyczajenie do high serverow, ten bedzie fajan odskacznia. Zapraszam!

Prawdziwy hardkor serv ale gra sie wysmienicie ---serdecznie zapraszam na server (polecam).

Lubie hard core, fajnie ze sie podoba.

Kolejna rzecz nad ktora pracujemy to nowy drop list kamykow z mobow itp. Potrzeba kilka dni bo kompletnie zmienic musimy. Ten od IGCN jest do 4 liter albo i jeszcze dalej.

Opublikowano

Pytanie do Admina -dlaczego helper na 107 lvl pobiera 216 000 zen (policz ile bedzie bral na 350) MASAKRA mieliscie to poprawic

druga sprawa buf npc do 100 lvl to tez porazka (moby sa silne)

zaczyna mi sie to niepodobac ( ODPOCZNE I BEDE SIE PRZYGLADAL)

Dlaczego niemozna grac na 2 kontach (drugie to ee)  niechcecie czy niepotraficie tego zrobic

Opublikowano

Wiesz, ze spieramy sie o to od samego poczatku he he, ale jest pewne rozwiazanie. Musze tylko obliczyc sprawe. Zaraz wroce.

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma sensu poprawiać pobierania zen przez helpera - dzięki temu nie będzie stawiania afk na całe dni / noce ;) Buff owszem do 100 lv ale możesz wykupić inne buffy od helperów w miastach.

Ogólnie bardzo przyjemnie się gra , jest trudno ale jest to przyjemna odskocznia od serwerów gdzie wszystko juz masz po tygodniu grania :)

Opublikowano

Pytanie do Admina -dlaczego helper na 107 lvl pobiera 216 000 zen (policz ile bedzie bral na 350) MASAKRA mieliscie to poprawic

druga sprawa buf npc do 100 lvl to tez porazka (moby sa silne)

zaczyna mi sie to niepodobac ( ODPOCZNE I BEDE SIE PRZYGLADAL)

Dlaczego niemozna grac na 2 kontach (drugie to ee)  niechcecie czy niepotraficie tego zrobic

miales racje helper zaduzo bral. 500 zena mialo byc. Juz poprawione i przeladowane. Buff zostaje jak jest - sorki :)

Server fair play! Multi konta zablokowane i raczej tak pozostanie. Sorki :)

Wydaje mi się, że nie ma sensu poprawiać pobierania zen przez helpera - dzięki temu nie będzie stawiania afk na całe dni / noce ;) Buff owszem do 100 lv ale możesz wykupić inne buffy od helperów w miastach.

Ogólnie bardzo przyjemnie się gra , jest trudno ale jest to przyjemna odskocznia od serwerów gdzie wszystko juz masz po tygodniu grania :)

Bardzo fajnie to opisales. Tak chcemy utrzymac server, tym bardziej ze to bedzie long term. Teraz zabieramy sie za pliki bo ustawienia plikow od igcn daja duzo do zyczenia. Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak Ci mówiłem .

a0Jg0bt.png

Jedyna publikacja na mpc. Nie ogarniam twojego toku rozumowania

Witaj, tak jak wczesniej pisalem, Podlacz sie bedzie ONLINE 12 :). Publikacji jest wiecej juz pisalem kilka razy ale nie ogarniasz. Nie chce zebys ogarnial mojego toku myslenia bo nadajemy na roznych falach i z twojich postow wnioskuje ze jest duza roznica wieku miedzy nami albo czegos innego, a staram sie byc grzeczny na twoje prowokacyjne posty btw.

Opublikowano

Tak jak Ci mówiłem .

a0Jg0bt.png

Jedyna publikacja na mpc. Nie ogarniam twojego toku rozumowania

Witaj, tak jak wczesniej pisalem, Podlacz sie bedzie ONLINE 12 :). Publikacji jest wiecej juz pisalem kilka razy ale nie ogarniasz. Nie chce zebys ogarnial mojego toku myslenia bo nadajemy na roznych falach i z twojich postow wnioskuje ze jest duza roznica wieku miedzy nami albo czegos innego, a staram sie byc grzeczny na twoje prowokacyjne posty btw.

Tu nie chodzi o różnicę wiekową tylko twój styl wypuszczania serwerów. Tak naprawdę nie robiąc fejmu na serwer, który startuje nie osiągniesz nic. 

Druga sprawa, exp 4x. Powiedz mi czy jest sens grać na expie x4 większym jak na globalu i myśleć każdego dnia czy serwer będzie stał ? 

Troszkę idziecie nie w tą stronę, wydaliście kupę kasy na stronę i zapewne pliki igcn, więc wykorzystajcie to. Wystarujcie z większym expem a sukces będzie murowany :) 

To tylko moje gadanie, ale trochę w tym siedzę. 

Co do różnicy wiekowej, to czasem nawet po rozmowach z ludźmi, znam 15 latków mądrzejszych i rozsadniejszych niż 20 +, a jeżeli chcesz wiedzieć to mam 23 i trochę za sobą mam w dziedzinie Mu Online i mogę Ci powiedzieć szczerze, że nie osiągniesz sukcesu z takim expem :D mówiłem Ci to na poprzedniej edycji, upierałeś się i twardo stałeś przy swoim ( szanuję to, cenię takich ludzi ), ale nie oszukujmy się ludzie boją się wejść na exp zbliżony do globala, kiedy mają pewny serwer globalowy :D 

Pozdrawaim :) 

Opublikowano

również polecam czasami fajnie jest pograc na takim hardkorze a takich serwerow jest mało.

Admin moglbys ustawić summonera od 1lvl? I tak dość często jest ustawiany od 1 lvl a na samym początku bicie nim lvl tez nie jest latwe ale przynajmniej bylaby wieksza roznorodnosc klas postaci na serwerze i być może wieksza liczba osob tez chętniej zawita ( wiele osob lubi większy wybor postaci na starcie) .

Opublikowano

Chcialbym przypomniec ze hosta kupilismy prawie rok temu... to samo pliki... stronke tez:)
Server sobie chodzil 10 miesiecy sam bez ani 1 gracza bo nie mielsimy czasu go skonczyc
(wszystko bylo ciagle oplacane i wcale nie tanio)
- wiec o dlugosc zycia servera bym sie nie martwil, jak bez graczy go trzymalismy, to co dopiero z graczami?
Powoli bedzie sie rozwijal zmienial, graczy przybedzie, wylanczac go nikt nie planuje.
Oczywiscie jesli sie rozwinie itp. to pieniadze sie i tak zwroca na premkach, ale nikogo do nich
zmuszac nie bedziemy ani nie sa najwazniejsze, badz przesadzone, glownie vipy i wcoins,
nie dajemy na dzien dzisiejszy zadnego webshopa na stronce gdzie mozna nie wiem jakie itemy za kase zrobic.

Jest hardcore i nie ma spotow to prawda, ale sa duze respy mobow, nie ma tak ze szukasz ich po calej mapie
sa miejsca ze i po 10 sie zejdzie na grupe i wyglada to prawie jak spot.

Ja sam mialem server mu ale to dawno w 2003 roku na wersji 97d+99itemy, wiec tez musze nadrobic zaleglosci,
troche juz pomoglem glownemu adminowi GoodGodd i z czasem co znajde wolna chwile chetnie poedytuje co
bedzie potrzeba i co tam gracze beda chcieli zmienic.

Podrawiam
Sejanus

Opublikowano

Szybka aktualizacja:

- zwiekszony drop kamykow w boxach, medalach, sercach itp.

- Summoner od 250 lvl oraz Rage Fighter od 300 lvl (zmiana w bazie danych powinno zadzialac)

- Vip'y juz dzialaja i zmiana w ustawieniach, zwiekszone. 20, 40, 60%

Nadchodzace aktualizacje:

- duza aktualizacja stronki w tym panel gracza.

Pozdrawiam

GoodGodd

Opublikowano

Co to znaczy powinna? Za kazdym razem jak cos robicie to sprawdzcie czy dziala bo potem jest niespodzianka bo wlasnie nie dziala a pdzy waszej szybkosci dzialania nie kiedy trzeba czekac wiecej niz jeden dzien na wasza reakcje

Opublikowano

powinna

dopuszczalne w grach

powinien

czasownik modalny występujący w zdaniach wyłącznie w użyciu orzeczeniowym i tylko w połączeniu z bezokolicznikiem;

1. jest pożądane, żeby ktoś coś zrobił, wykonał, np.: Powinien zapłacić czynsz.;

2. jest spodziewane, że coś się wydarzy, np. Niedługo powinno się rozjaśnić.;

3. jest wskazane, żeby ktoś lub coś spełniało określone warunki, np.: Uczeń powinien być grzeczny.

Robim co mozem. Ludzie maja inne obowiazki wiesz to prawda?

Opublikowano

Skoro w taki sposob odpowiadasz to znaczy ze masz bardzo maly iloraz inteligencji jak nie potrafisz zrozumiec mojego pytania. Żyjemy w czasach gdzie glupi telefon posiada internet wiec tak bardzo ciezko wejsc, poswiecic te 2min na przeczytanie czy ktos nie ma problemu? Ja osobiscie musialem czekac 2dni na odpowiexz wiec mi tu kitu nie wciskaj i sie nie zaslaniaj brakiem czasu. Bym sie nie czepial gdyby to byla blahostka ale jak klasa postaci nie dziala to wedlug mnie jest to drazniacy problem i zrozumiale, ze oczekuje sie wtedy sprawnego i co wazne dokladnego sprawdzenia problemu a nie 'powinno dzialac' -w dodatku jeszcze w perfidny sposob odpowiadasz jak jakis 12 latek. Jak sie zakłada serwer to tez jest odpowiedzialnosc i sa pewne obowiazki i sie nie zaslania brakiem czasu ( szczegolnie iz go testowaliscie dlugi okres) bo jak sie z praca nie wyrabia to sie dodatkowa pomoc bierze . Mialem zamiar jescze dzisiaj poczekac az to naprawicie ale po twojej zbywajacej odpowiedzi odrazu rezygnuje i NIE POLECAM SERWERA INNYM

Opublikowano

Obydiwe postacie dzialaja, przetestowane. Summoner na 250lvl a RF na 300.

Skoro w taki sposob odpowiadasz to znaczy ze masz bardzo maly iloraz inteligencji jak nie potrafisz zrozumiec mojego pytania. Żyjemy w czasach gdzie glupi telefon posiada internet wiec tak bardzo ciezko wejsc, poswiecic te 2min na przeczytanie czy ktos nie ma problemu? Ja osobiscie musialem czekac 2dni na odpowiexz wiec mi tu kitu nie wciskaj i sie nie zaslaniaj brakiem czasu. Bym sie nie czepial gdyby to byla blahostka ale jak klasa postaci nie dziala to wedlug mnie jest to drazniacy problem i zrozumiale, ze oczekuje sie wtedy sprawnego i co wazne dokladnego sprawdzenia problemu a nie 'powinno dzialac' -w dodatku jeszcze w perfidny sposob odpowiadasz jak jakis 12 latek. Jak sie zakłada serwer to tez jest odpowiedzialnosc i sa pewne obowiazki i sie nie zaslania brakiem czasu ( szczegolnie iz go testowaliscie dlugi okres) bo jak sie z praca nie wyrabia to sie dodatkowa pomoc bierze . Mialem zamiar jescze dzisiaj poczekac az to naprawicie ale po twojej zbywajacej odpowiedzi odrazu rezygnuje i NIE POLECAM SERWERA INNYM

Strasznie bardzo sie denerwojesz, musisz troszeczke wyluowac bo ci zylka strzeli i dopiero bedzie, a tego nie chcemy. :)

Twoje 2 dni czekania na odpowiedz to problem system ticket na stronie, zblokowany byl z jakiegos powodu dwa dni i czekalismy na developera coby naprawil. Zrobil to wczoraj.

Opublikowano

Co to znaczy powinna? Za kazdym razem jak cos robicie to sprawdzcie czy dziala bo potem jest niespodzianka bo wlasnie nie dziala a pdzy waszej szybkosci dzialania nie kiedy trzeba czekac wiecej niz jeden dzien na wasza reakcje

tzn. ze zmienione i nie przetestowane, widze masz wielki szacunek do pracy innych:) gratuluje, niezej zejsc nie mozna:)

nic nie wiem o niespodziankach, a GoodGodd dziala szybko:) siedzi od poczatku upa servera codzien i zmienia co potrzeba.

Tutaj siedza dorosli ludzie nie dzieci co maja po 24/7 na robienie wszystkiego od reki.

Opublikowano

Server stabilny typu hardkor  - ( serv dla ludzi ktorzy pracuja a lubia grac w mu online )  ale zapraszam wszystkich  atmosfera mila naprawde ludzie zyczliwi z pt niema problemu

Opublikowano

Server stabilny typu hardkor  - ( serv dla ludzi ktorzy pracuja a lubia grac w mu online )  ale zapraszam wszystkich  atmosfera mila naprawde ludzie zyczliwi z pt niema problemu

Dobrze gada, polac  Mu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...