Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty graficzne do 3000zł

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakbym miał wybrać kartę graficzną, to jaką byście mi polecali? Wiem że gtx 980 jest dobra ale są różne typy np gtx 980ti, gaming itp a że się na tym nie znam to proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Jakbym miał wybrać kartę graficzną, to jaką byście mi polecali? Wiem że gtx 980 jest dobra ale są różne typy np gtx 980ti, gaming itp a że się na tym nie znam to proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

No pewnie jakiś modelek gtx 980 ti w sumie amd fury x też jest spoko, tylko ma tylko 4 gb pamięci, niby hbm, ale jednak trochę mało.

Co do gaming etc. kartę tworzy nvidia i ich model jest nazywany referencyjnym, a modele typu gigabyte gtx / saphire / msi to są modele niereferencyjne czyli takie, które mają podkręcone zegary inne chłodzenie, zastosowane technologie etc.

w 3k zmieścisz się w gigabycie http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-980ti-6-gb-gddr5-384-bit-dvi-i-dvi-d-hdmi-3xdp-box-gv-n98twf3oc-6gd-766787/

Co do zasilacza 650-700w dobrej firmy starczy.

gtx 980 ti > gtx 980

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Podaj całą specyfikacje i jaki to xeon bo xeonów jest mnóstwo.

Intel xeon E3-1200 V3 ( intel core i7

Gtx 960

Dopiszę później jak będę miał czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...